Ja kako znam subjektivno misljenje je precijenjeno misljenje i ne pokazuje stvarno stanje.... a gledajuci kvalitet igraca i igru al pod uslovom da igraci sarajeva ne podcijene Zetu objektivno bi bilo da ih dobiju sa jedan ili dva gola razlike u ukupnom skoru.... al eto taj nas mentalit nakon jednog dobra mislis da si nabolji i da ce ostalo samo doc al treba bas suprotno kad napravis nesto dobro sledeci put zapet jos viseTM OLOVO je napisao/la:subjektivno je bilo da razvalite zetu,jer ste sto puta bolji od nih,,al po mom misljenju problem je u glavama igraca sa nasih prostora,kda treba najvise oni zakazu,i to se desava kako pratim sport,uvjek nam treba nesto malo koje nikad da dohvatimo...Tkanton je napisao/la:**** Bosanski mentalitet, pobijedis jednog levskog koji je ocito u velikim problemima i odma mislis da je evropa zagarantovana, vidim veceras neki igraci nabacili frizurice gelove i te fazone, al im je jedna ispod prosjecna ekipa Zete ocitala lekciju u borbenosti i kolektivnoj igri, pa ljudi su ginuli za loptu koja je u aut trebala da izadje....
Neznam stvarno dokle ce nam ovako fudbal dogurat, mislim da su kod nas i navijaci dosta krivi, niko nece subjektivno da sagleda situcaiju vec se odma stvara euforija, ja sam posle levskog pisao ovdje da tek protiv Zete mozete govorit o nekoj igri i snagi Sarajeva.....
Ako uspijete zadrzat Suljica i Husejnovica bice vam dobro, sigurno ce te se borit za prva tri mjesta u ligi, bez njih tesko
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
koliko je bilo bosanaca i hercegovaca na danjasnoj utakmici cika acoaleksandar_veliki je napisao/la:Provokatori, Banovici su blizu, sjasite sa teme!
Utakmica, sta o istoj reci. Ne znam mi smo jednostavno rodjeni sa nekakvim gubitnickim genom. Nije stvar samo u Sarajevu, nego u cjelini na nas Bosance i Hercegovce. Ova zeta je rang kakanjskog Rudara i mi ispadnemo od iste. Ko je kriv? Neko je kriv, no znam da ce sada slijediti klasika bosanska, odnosno kolektivno cemo pokusati naci neki razlog zbog kojeg smo ispali od "Rudara". Niko nece smoci snage i reci, pogrijesio sam, kriv sam i slicno. Bice, nismo imali srece, bilo je vruce, lose nam vrijeme, los teren i slicno.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Znam ja nas, **** ti nas. **** ti mentalitet sugavi ko da smo igrali sa Visicima u kupu BiH , a ne u 3 pretkolu evropske lige

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Da bude gore ova Zeta nije igrala ni u najjacem sastavu
Edit:
Fakat smo baksuzi, u svakom smisllu...
Nista me iznenaditi ne moze, boljem se nisam ni nadao..
Edit:
Fakat smo baksuzi, u svakom smisllu...
Nista me iznenaditi ne moze, boljem se nisam ni nadao..
Zadnja izmjena: DonVito, dana/u 10 avg 2012, 00:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
kakva je god ova naša liga ova zeta nikad u našoj ligi ne bih bila među pet ekipa na kraju sezone u to sam 100 % siguranexbabilon je napisao/la:Ma i ova cijela liga je amaterska, niko ne kaže da nije, mi smo ispod dna, ali ova Zeta je morala bit apsolvirana već u prvom meču, al to je fakat tako. Ljudi nisu imali 3 šanse u dvije utakmice, dali dva gola i prošli, tuga.
Pa o tome ti ja i govorim gore, kakva ba Zeta, ovu nadmoć Sarajevo ne bi imalo protiv 5 ekipa u našoj ligi, al opet ništa! Ovo je bila mat pozicija, play off se nije smješkao nego je umirao od smijeha, ali ne.nidi je napisao/la:kakva je god ova naša liga ova zeta nikad u našoj ligi ne bih bila među pet ekipa na kraju sezone u to sam 100 % siguranexbabilon je napisao/la:Ma i ova cijela liga je amaterska, niko ne kaže da nije, mi smo ispod dna, ali ova Zeta je morala bit apsolvirana već u prvom meču, al to je fakat tako. Ljudi nisu imali 3 šanse u dvije utakmice, dali dva gola i prošli, tuga.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
na kraju jedino mislim profitirale kladionice , al sa malte rez. od 31 do 44 , pa levski koeficijent bio oko 4 , sad mogu misliti koji je bio koeficijent na zetu , ne kazem da se stimalo samo da se moglo zaraditi bas 
dobili ste otrijeznjenje haman ko mi, braco draga nije cudo kad neko tamo izracuna da smo 127. liga na svijetu, eto poslije Janeza i Djetici nas prestigli, prvo Borac, Zeljo pa sad Sarajevo, kuda plovi ovaj brod
Bio je na dnu, sad busi rupu da ide jos dalje jos dublje gdje niko dosad nije biolisander je napisao/la:dobili ste otrijeznjenje haman ko mi, braco draga nije cudo kad neko tamo izracuna da smo 127. liga na svijetu, eto poslije Janeza i Djetici nas prestigli, prvo Borac, Zeljo pa sad Sarajevo, kuda plovi ovaj brod
Ovi rezultati i sva ova prica gotovo svih forumasa,jer klasicni dokaz,da mi nemamo nista drugo do euforije.Kad pobjedjujemo ni Brazil nam nije ravan,ali kad gubimo vrlo brzo se sve zaboravi i pocinju pljuvana uzrokovana bolnom istinom.Kod nas je sve ho ruk,euforija i radovanje tudjoj nesreci.Rad nije ni bitan,kvalitet isto tako.Ne moze to na dobro izaci nikakol.Ja prvi sam bio odusevljen nastupom Sarajeva protiv Levskog,ali je ovo iskreno sramota od koga su ispali,jer je ova Zeta ocajna ekipa.Oni ni sami ne znaju kako su dali gol i kako su igrali cijelu utakmicu.
Ali hajd sto su oni levati,ali se pokazalo sto mi od levata znamo napravit preko noci zvijezde.Onog Suljica treba razbit,pa sta si se digo,odigro 2 utakmice,Mesi mu nije rvan,neda lopte nikom zivom.Jedino onaj Sesar ,momak igra za 10 Said se nije vidio fakticki,osim one jedne sanse.Onaj Hadzic se super gradi ,izbori poziciju ,ali nista ni on vise od toga.Ne znam sta reci steta ili sramota,valjda i jedno i drugo.Zao mi je svih normalnih navijaca,iskreno majkemi,ali mi je drago sa druge strane, zbog pojedicana ,koji su svojim glupostima zaspali ovaj forum.Ne mozes se radovat tudjoj nesreci i onda ocekivati vlastitu srecu.
Ali hajd sto su oni levati,ali se pokazalo sto mi od levata znamo napravit preko noci zvijezde.Onog Suljica treba razbit,pa sta si se digo,odigro 2 utakmice,Mesi mu nije rvan,neda lopte nikom zivom.Jedino onaj Sesar ,momak igra za 10 Said se nije vidio fakticki,osim one jedne sanse.Onaj Hadzic se super gradi ,izbori poziciju ,ali nista ni on vise od toga.Ne znam sta reci steta ili sramota,valjda i jedno i drugo.Zao mi je svih normalnih navijaca,iskreno majkemi,ali mi je drago sa druge strane, zbog pojedicana ,koji su svojim glupostima zaspali ovaj forum.Ne mozes se radovat tudjoj nesreci i onda ocekivati vlastitu srecu.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma **** ovaj nas fudbal kada nas slovenacki i crnogorski timovi izbacuju, a ujedno i ovaj nas sport. Ne znam vise, da li bih plakao ili se smijao koliko smo mi zapravo jadna nacija. Najgora zemlja u historiji Olimpijskih igara. Vidjet cete jos jedno veliko razocaranje, a to je repka. **** cemo mi preko Grka na prvo mjesto, mi mozemo samo u baraz, a znamo svi sta nas tamo ceka 
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 10 avg 2012, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
Bog nam pameti dao
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jedini igrač kojem ja skidam kapu je Ivan Sesar!
**** ga da znas gledat utakmicu skonto bi da je on imao previse losih pasova da bi sarajevo napravilo igru on je i kljuc lose igre jer je ustopan.Sarajlijc@ je napisao/la:Jedini igrač kojem ja skidam kapu je Ivan Sesar!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nije njegovo da kreira igru on je defanzivni vezni. Usput imao je dobrih pasova ali dzaba kad ostali to ne znaju iskoristiti.pile87 je napisao/la:**** ga da znas gledat utakmicu skonto bi da je on imao previse losih pasova da bi sarajevo napravilo igru on je i kljuc lose igre jer je ustopan.Sarajlijc@ je napisao/la:Jedini igrač kojem ja skidam kapu je Ivan Sesar!
Ma ovako će se situacija kotrljati u nedogled, ne mislim samo na Sarajevo, nego i na rezultate ostalih klubova, reprezentacije, olimpijskih igara, društva i države općenito. A ja mislim da su rješenja tih problema mnogo dublje od samih klubova, stručnih štabova i igrača i da zavise od mnogo stvari u ovoj, kakvoj takvoj, jedinoj nam Domovini. Pa kad Željo dobije Sheriffa, mi Levskog, kad repka ode u baraž, to je takvo slavlje po ulicama da čovjek fakat skonta koliko malo našim ljudima treba da budu sretni. A mislim da bi se svi igrači, trener, uprava, trebali dobro stidjeti dresa kojeg nose i navijača koje bi mnogi klubovi koji igraju u ligama petice, knock-out fazama evropskih takmičenja mogli samo poželjeti.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Imao par pasova u noge protivniku i sarajevo je imalo srece sto se nesto nije izrodilo iz toga da je Zeta malo bolja ekipa to bi bilo kaznjeno.A rijetko je sta presjekao, uspio promjeniti par puta stranu i to je sve.Taj dio ekipe je izgubio utakmicu.Sarajlijc@ je napisao/la:Nije njegovo da kreira igru on je defanzivni vezni. Usput imao je dobrih pasova ali dzaba kad ostali to ne znaju iskoristiti.
Evo sve si upravu, svaka ti je ko iz Biblije al ohani brate malo....smaras nas tako ti Boga dragoga. Javi se Igoru Kristicu ili nekome u Avaz pa napisi clanak ili napravi reportazu ko je kriv za poraz i ispadanje. Vidis da nije nikome do price i neke teske teme a ti ko sivonja dosao da pametujes i da nas ubjedjujes ko je dobar a ko nije. Nek niko nije dobar kakvi su nasi su, mi se sa njima zajedno i radujemo i tugujemo a ne ti. Kakav smo mi narod boze ti sacuvaj.pile87 je napisao/la:Imao par pasova u noge protivniku i sarajevo je imalo srece sto se nesto nije izrodilo iz toga da je Zeta malo bolja ekipa to bi bilo kaznjeno.A rijetko je sta presjekao, uspio promjeniti par puta stranu i to je sve.Taj dio ekipe je izgubio utakmicu.Sarajlijc@ je napisao/la:Nije njegovo da kreira igru on je defanzivni vezni. Usput imao je dobrih pasova ali dzaba kad ostali to ne znaju iskoristiti.
Daleko od toga da prisjedam na muku, cak mi je i krivo sto ste ispali od realno losije ekipe.Da vas je neko bolji izbacio pa hajde.Ali je glupo psovati Comoru sve zivo na ovom forumu, a podjednake krivce uzdizati u nebesa.zato se i ovakve stvari desavaju a onda je uvijek potreban dezurni krivac.ado-hz je napisao/la:Evo sve si upravu, svaka ti je ko iz Biblije al ohani brate malo....smaras nas tako ti Boga dragoga. Javi se Igoru Kristicu ili nekome u Avaz pa napisi clanak ili napravi reportazu ko je kriv za poraz i ispadanje. Vidis da nije nikome do price i neke teske teme a ti ko sivonja dosao da pametujes i da nas ubjedjujes ko je dobar a ko nije. Nek niko nije dobar kakvi su nasi su, mi se sa njima zajedno i radujemo i tugujemo a ne ti. Kakav smo mi narod boze ti sacuvaj.
Covjek ima pravo da napise svoje misljenje. Ko si ti da mu odredujes sta ce da pise i gdje ce da pise. Nije to ovo babo ostavio ...a lika.ado-hz je napisao/la:Evo sve si upravu, svaka ti je ko iz Biblije al ohani brate malo....smaras nas tako ti Boga dragoga. Javi se Igoru Kristicu ili nekome u Avaz pa napisi clanak ili napravi reportazu ko je kriv za poraz i ispadanje. Vidis da nije nikome do price i neke teske teme a ti ko sivonja dosao da pametujes i da nas ubjedjujes ko je dobar a ko nije. Nek niko nije dobar kakvi su nasi su, mi se sa njima zajedno i radujemo i tugujemo a ne ti. Kakav smo mi narod boze ti sacuvaj.pile87 je napisao/la:Imao par pasova u noge protivniku i sarajevo je imalo srece sto se nesto nije izrodilo iz toga da je Zeta malo bolja ekipa to bi bilo kaznjeno.A rijetko je sta presjekao, uspio promjeniti par puta stranu i to je sve.Taj dio ekipe je izgubio utakmicu.Sarajlijc@ je napisao/la:Nije njegovo da kreira igru on je defanzivni vezni. Usput imao je dobrih pasova ali dzaba kad ostali to ne znaju iskoristiti.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.