Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Ovdje nema čistog i sa obrazom, svako ganja svoje talove i to je najveći problem.
Misimović, Spahić, Vico, Begić, sve je to ista mraka koja se međusobno kolje i napada te pri tome kupi jeftine poene kod svojih (naivnih) pristalica u javnosti, a do prije pola godine su međusobno lizali anuse jedan drugom.
Al' to je tako u kriminalnim hobotnicama, kad se sve raspadne nastanu podjele i kasapljenje oko kolača.
Misimović, Spahić, Vico, Begić, sve je to ista mraka koja se međusobno kolje i napada te pri tome kupi jeftine poene kod svojih (naivnih) pristalica u javnosti, a do prije pola godine su međusobno lizali anuse jedan drugom.
Al' to je tako u kriminalnim hobotnicama, kad se sve raspadne nastanu podjele i kasapljenje oko kolača.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bravo!Raonffa je napisao/la: ↑04 jan 2021, 23:45Ovdje nema čistog i sa obrazom, svako ganja svoje talove i to je najveći problem.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ne vidim Bajramovića među trenerima ekipa iz 2. Bundeslige.

Hocemo Mersada Selimbegovića za selektora 

-
- Kontakt:
Akrapović nas je odbio jer je imao na stolu i ponudu CSKA a Misimović mu je ponudio da prolazi kroz sve razgovore, komisije i odbore pa možda i postane selektor, očekivano je odbio i već vodi CSKA a da je poslušao Misimovića još uvijek ne bi znao hoće li ga izabrati za selektora. Sličan problem bi bio i kod Selimbegovića, on ima dobar posao u Njemačkoj, zašto bi riskirao ako mu neće prići i reći da ga žele za selektora i samo treba da pristane. Kodro je imao problema sa klubom u Švicarskoj jer se odužilo u medijima hoće li postati selektor reprezentacije, ni jedan klub ne želi čitati dva mjeseca da bi ih trener mogao napustiti.
Mozda za nekog drugoligasa u Njemackoj, ovdje bi mu pravili takve spletke da nebi znao jel poso ili je doso.
U neka bolja vremena, sad niposto ukaljati jedno veliko ime reprezentacije.
Kako si ti naivan **** ti zivot

Osim ako nisi ironican

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Svidjaju mi se pitanja novinara. Bez okolisanja, samo direktna pitanja zahtjevaju direktne odgovore.
NEMA NAZAD
Marko topic 7mog Januara dobija trenersku profi licencu I ako nemoze barbarez onda moze topa...katolik nije bio selektor vec 10 godina...ako ovaj dzikanski mrmak vico uspije da progura peteva za selektora onda begica treba objesit javno...cuj on ce srbima davat odrijesene ruke da unistavaju svetinju da bi on ko fol bio pocasni predsjednik kopile ono podlo izdajnicko..tipicno sdeaovsko smece...jos jedan u nizu dokaza da je sda kicma srpstva I srpski alat za unistavanje bosne I bosnjaka u svim sferama zivota...nista srbi nebi mogli bez asistencije fildzan drzava izdajnika
-
- Kontakt:
Znaci druze,cirkus sve..Nacudit se insan ne moze ,strasno..Drape je napisao/la: ↑05 jan 2021, 00:37Akrapović nas je odbio jer je imao na stolu i ponudu CSKA a Misimović mu je ponudio da prolazi kroz sve razgovore, komisije i odbore pa možda i postane selektor, očekivano je odbio i već vodi CSKA a da je poslušao Misimovića još uvijek ne bi znao hoće li ga izabrati za selektora. Sličan problem bi bio i kod Selimbegovića, on ima dobar posao u Njemačkoj, zašto bi riskirao ako mu neće prići i reći da ga žele za selektora i samo treba da pristane. Kodro je imao problema sa klubom u Švicarskoj jer se odužilo u medijima hoće li postati selektor reprezentacije, ni jedan klub ne želi čitati dva mjeseca da bi ih trener mogao napustiti.
- AlainProst
- Kontakt:
Smijesno je da jedan Petev treba voditi jednu iznad prosjeka (po imenima) reprezentaciju. Nemamo mi nista protiv Slavoljuba Muslina kao selektora, bez obzira sto je Srbin, ali nece Vico. Jer zna da taj covjek nece raditi njegove zamisli.
kakva imena jadan ne bio?
Dzeko Pjanic Kolasinac Gojak Demirovic (kojeg nisu zvali) su igraci iz liga petice, Visca je igrao ove god Ligu prvaka a ostali su solidni. To je po imenima reprezentacija iznad prosjeka. Duljevic takodjer
I ovaj Topić ide više na k
U svakom interviju imam Pro Licencu uskoro,odbrana diplomskog 8,9,10.1 tečno govorim 4 jezika al bukvalno u svakom
**** on se ne nameće nikome ovo onoo sam se nudiš onda sere
Lik poredi Bolićev restoran i kaze da ce ga pitati da li bi dao nekome da mu bude kuhar koji 11 godina nije razbio jajeta (Barbarez i njegova licenca)
Jeftino i smiješno sve dok u savezu budu Bajramović,Rahimić,Bolić,Osim Iv.,Glavaš,Hibić,Konjić,Salihamidžić,Kodro nema napredka ovo sve pošamarat
U svakom interviju imam Pro Licencu uskoro,odbrana diplomskog 8,9,10.1 tečno govorim 4 jezika al bukvalno u svakom
Lik poredi Bolićev restoran i kaze da ce ga pitati da li bi dao nekome da mu bude kuhar koji 11 godina nije razbio jajeta (Barbarez i njegova licenca)
Jeftino i smiješno sve dok u savezu budu Bajramović,Rahimić,Bolić,Osim Iv.,Glavaš,Hibić,Konjić,Salihamidžić,Kodro nema napredka ovo sve pošamarat
Zadnja izmjena: 1921boy, dana/u 05 jan 2021, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
mosa lošmi stićko tit-ula!
A sta kaže miske kakve kvalitete imaju bugarin i italijan u odnosu na osima, musemića pa i barbareza?
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Petev jede ćevape i sluša Merlina zar to nije dovoljno ?

mosa lošmi stićko tit-ula!
Odlicno poredjenje. Ide vam na k... sve sto se ne slaze s vasim misljenjem. Treba saslusati i drugu stranu. Nabrojani nece nikad biti dio Saveza sve dok otvorenim gardom ne krenu u borbu za svoje mjesto pod suncem. Svugdje na svijetu postoje izbori, moras se kandidovati, moras lobirati i ilobirati. Ne mogu ja, a ni ti, reci evo daj nam ovih 15 u IO. Ne moze to nigdje na svijetu.1921boy je napisao/la: ↑05 jan 2021, 13:22I ovaj Topić ide više na k
-
- Kontakt:
admin je napisao/la: ↑05 jan 2021, 13:35Odlicno poredjenje. Ide vam na k... sve sto se ne slaze s vasim misljenjem. Treba saslusati i drugu stranu. Nabrojani nece nikad biti dio Saveza sve dok otvorenim gardom ne krenu u borbu za svoje mjesto pod suncem. Svugdje na svijetu postoje izbori, moras se kandidovati, moras lobirati i ilobirati. Ne mogu ja, a ni ti, reci evo daj nam ovih 15 u IO. Ne moze to nigdje na svijetu.1921boy je napisao/la: ↑05 jan 2021, 13:22I ovaj Topić ide više na k

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.