FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Toliko se toga izdogađalo da nitko nije stigao uopce obratit pažnju na Cancela 
67, 77, 87

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Biscione je napisao/la:67, 77, 87![]()
Inter - Spal
Crotone - Inter
Bologna - Inter
Inter - Genoa
Benevento - Inter
Do utakmice sa Milanom očekujem 21 bod, a poslije utakmice 24 boda
Moram spomenut samo Vecina koji je i večeras bio vrlo dobar. Jedan jako zahvalan igrač koji nam daje stabilnost u vezi koju nismo imali sa Kondogbijom. To je igrač koji je ovoj ekipi mnogo falio zadnjih 5+ godina. Također Borja na AMC vise ne smije zaigrat, na DMC 2.pol odlican (osim one izgubljene lopte kod šuta Nainggolana).
Iza Vecino-Borja i ispred JoaoMario mora biti naš udarni trojac u veznom redu za ubuduce. 
Crotone - Inter
Bologna - Inter
Inter - Genoa
Benevento - Inter
Moram spomenut samo Vecina koji je i večeras bio vrlo dobar. Jedan jako zahvalan igrač koji nam daje stabilnost u vezi koju nismo imali sa Kondogbijom. To je igrač koji je ovoj ekipi mnogo falio zadnjih 5+ godina. Također Borja na AMC vise ne smije zaigrat, na DMC 2.pol odlican (osim one izgubljene lopte kod šuta Nainggolana).
#Ausilio OUT
Spalletti:"The Scudetto?We are targeting the Champions League Final this year"
- TheTruth34
- Kontakt:
Valjda je svima i vise nego jasno da imamo najjaceg napadaca na svijetu..
Potajno sam se nadao dvici,ne moze se reci zasluzeno, ali potrebne su nam ovakve pobjede..
Potajno sam se nadao dvici,ne moze se reci zasluzeno, ali potrebne su nam ovakve pobjede..
Gdje se ono mogu pregledati tekme bez downloada ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Šta mislite čija je više krivica što je Dzeko pobjegao kod gola...Danilova ili Skriniarova?Danilova što nije izašao dovoljno ili kad već nije što nije ispratio Dzeku na kojeg je imao bolji pogled,Skriniarova što nije pazio leđa... 
Meni ono izgleda kao neuspjeno napravljena offside zamka, da je Danilo bio bolje postavljen Dzeko bi bio nogom u ofsajdu.SiamoNoi je napisao/la:Šta mislite čija je više krivica što je Dzeko pobjegao kod gola...Danilova ili Skriniarova?Danilova što nije izašao dovoljno ili kad već nije što nije ispratio Dzeku na kojeg je imao bolji pogled,Skriniarova što nije pazio leđa...
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Tritolone je napisao/la:Meni ono izgleda kao neuspjeno napravljena offside zamka, da je Danilo bio bolje postavljen Dzeko bi bio nogom u ofsajdu.SiamoNoi je napisao/la:Šta mislite čija je više krivica što je Dzeko pobjegao kod gola...Danilova ili Skriniarova?Danilova što nije izašao dovoljno ili kad već nije što nije ispratio Dzeku na kojeg je imao bolji pogled,Skriniarova što nije pazio leđa...
Izgleda da je to.Miranda i Skriniar su izlazili,a on je kasnio.Iako i ovako mi nije 100 posto da nije bilo zaleđe.
Vekino dijelom, jer nije zatvorio Naingolana. Kod gola 6 Interovih igrača čuva 3 Romina, a niko nije izasao da blokira Radju.
Al´jbga, to je Dzeko i technicki odlicno uradio. >1.9m tenk primi je na prsa i iz prve opali. tesko to branit, ali prije toga su strootman i radja imali previse prostora za centriranje.
I po meni je najveca greska sto se nije zatvorio Nainggolan, pa onda Dambrosio jer nije napravio offside
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
9/15Jericho je napisao/la:Inter - Spal
Crotone - Inter
Bologna - Inter
Inter - Genoa
Benevento - Inter
Ove će utakmice bit pravi ispit.Na malima se skupljaju ključni bodovi.
Jericho je napisao/la:Moram spomenut samo Vecina koji je i večeras bio vrlo dobar. Jedan jako zahvalan igrač koji nam daje stabilnost u vezi koju nismo imali sa Kondogbijom. To je igrač koji je ovoj ekipi mnogo falio zadnjih 5+ godina.
RutinskiSiamoNoi je napisao/la:Rekao bi da vrijedi.Kondogbia moze bit zivotinja,al znamo kako i cudan zna bit.Mislim da je Vecino ako nista pouzdaniji igrac i vjerojatno se vise uklapa u ono sto Spalletti želi.arminz je napisao/la:Kakav je ovaj? Ja ga nesto nisam opazio. Jel ga vrijedi zamijenit za Kondogbiu?Di Marzio - a meeting between Inter and Vecino agent has started.
- PaskalHens
- Kontakt:
Eh upravo pregledah snimak na areni sport, pa dam sud konačni.
Prvo poluvrijeme odlično do džekinog gola, puno bolje je Inter stajao na terenu i kontrolisao igru. Morao povesti preko Icardija (:shock:) i mislim da bi tok utakmice išao na mlin Interu. Eh, nakon primljenog gola su se malo konci pogubili, počelo se i griješiti učestalije.. Handanović definitivno je odličan golman, al' maksimalno mu skratiti igru sa loptom u nogama, ako je ikako moguće. Izazove mnogo panike u zadnjoj liniji i mnogo grešaka. Bolje i da je ispucava nego da panično nabija u aut. Candreva kasni sa pasovima po 2-3 sekunde što je nedopustivo, nadam se da će ga dozvati Spaleti. Desna strana loša, D'Ambrosio jednostavno nema kvalitet da igra i napad i odbranu, kad ga uparimo s Candrevu dobijemo mnogo izgubljenih lopti i netačnih dodavanja. Btw meni Gagliardini nije bio baš toliko loš koliko se ovdje pisalo i mislim da je bilo slabijih od njega. U prvom redu već navedeni dvojac, te Valero koji je bio igrač manje na poziciji amc.. Ne shvatam eksperiment sa Mariom na klupi, al' haj..
Eh drugo poluvrijeme je..
Roma počinje agresivno i traži drugi gol i bolje stoje prvih 15 minuta, slično kao Inter u prvom, samo što oni nisu imali mrtvi zicer. I onda bum zadnjih 25 minuta. Apsolutna perverzija od igre. Odlične kontre, vrhunski Perišić u drugom. Icardi klasa, definitivno svjetska klasa. Stvori gol ni iz čega.. Imao je Inter i dosta sreće, al' i zaslužili su je igrači i Spaleti.
Sve u svemu odličan rezultat pred pauzu koja će dobro doći da se posloži sve kako treba. Odličan raspored, što bi trebao Inter iskoristiti maksimalno. Pa zašto ne i maksimalan učinak imati do Milana..
Prvo poluvrijeme odlično do džekinog gola, puno bolje je Inter stajao na terenu i kontrolisao igru. Morao povesti preko Icardija (:shock:) i mislim da bi tok utakmice išao na mlin Interu. Eh, nakon primljenog gola su se malo konci pogubili, počelo se i griješiti učestalije.. Handanović definitivno je odličan golman, al' maksimalno mu skratiti igru sa loptom u nogama, ako je ikako moguće. Izazove mnogo panike u zadnjoj liniji i mnogo grešaka. Bolje i da je ispucava nego da panično nabija u aut. Candreva kasni sa pasovima po 2-3 sekunde što je nedopustivo, nadam se da će ga dozvati Spaleti. Desna strana loša, D'Ambrosio jednostavno nema kvalitet da igra i napad i odbranu, kad ga uparimo s Candrevu dobijemo mnogo izgubljenih lopti i netačnih dodavanja. Btw meni Gagliardini nije bio baš toliko loš koliko se ovdje pisalo i mislim da je bilo slabijih od njega. U prvom redu već navedeni dvojac, te Valero koji je bio igrač manje na poziciji amc.. Ne shvatam eksperiment sa Mariom na klupi, al' haj..
Eh drugo poluvrijeme je..
Roma počinje agresivno i traži drugi gol i bolje stoje prvih 15 minuta, slično kao Inter u prvom, samo što oni nisu imali mrtvi zicer. I onda bum zadnjih 25 minuta. Apsolutna perverzija od igre. Odlične kontre, vrhunski Perišić u drugom. Icardi klasa, definitivno svjetska klasa. Stvori gol ni iz čega.. Imao je Inter i dosta sreće, al' i zaslužili su je igrači i Spaleti.
Sve u svemu odličan rezultat pred pauzu koja će dobro doći da se posloži sve kako treba. Odličan raspored, što bi trebao Inter iskoristiti maksimalno. Pa zašto ne i maksimalan učinak imati do Milana..
Viva la France, as they say in Rome.
Polahko sa Vecinom, kod gola nije izaso na Nainggolana i jos jednom se sjecam da nije zatvorio Perottija kad je ovaj pogodio precku. Zna i on bit pospor, pogotov u tom dijelu kad treba zatvorit prostor, bilo je par situacija i u prosloj utakmici. Al cini mi se da ce bit upgrade u odnosu na Kondogbiu. Igra jednostavno, ne komplikuje, uvijek gleda da odigra dupli pas i dobro se ubacuje u napad.
Evo produzeni hajlajti
Škrinja i Dalbert
PaskalHens je napisao/la: Btw meni Gagliardini nije bio baš toliko loš koliko se ovdje pisalo i mislim da je bilo slabijih od njega. U prvom redu već navedeni dvojac, te Valero koji je bio igrač manje na poziciji amc..
Evo produzeni hajlajti
Škrinja i Dalbert
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Meni je kod njihovog gola glavni krivac Perisic koji je olako izgubio loptu u opasnoj zoni..
Gagliardini treba da bude prvi sa klupe kad Valero "izduši" u drugom poluvremenu. On je imao najkraći odmor (ako ga je uopce imao) ovo ljeto jer je igrao za mladu repku i njemu ce vjerovatno najbolje doći ova pauza.
Skriniar i sinoc fantastican osim mozda onog starta nad Perottijem
Miranda za nijansu slabiji od proslih tekmi, ali opet vrlo dobar
Yuto i Danilo solidni defanzivno, naprijed igrači manje.
Candreva imao uobicajenih brain fartova, ali meni sinoc solidan.. Perisic preloš pola sata i onda zadnjih 30min izgoatao
Icardi lagano TOP5 napadača Svijeta.
Ako nam još dodju Mustafi i Keita mislim da ova ekipa pod Lucianovom palicom nebi trebala imati nikakvih problema izboriti Top4.
Gagliardini treba da bude prvi sa klupe kad Valero "izduši" u drugom poluvremenu. On je imao najkraći odmor (ako ga je uopce imao) ovo ljeto jer je igrao za mladu repku i njemu ce vjerovatno najbolje doći ova pauza.
Skriniar i sinoc fantastican osim mozda onog starta nad Perottijem
Miranda za nijansu slabiji od proslih tekmi, ali opet vrlo dobar
Yuto i Danilo solidni defanzivno, naprijed igrači manje.
Candreva imao uobicajenih brain fartova, ali meni sinoc solidan.. Perisic preloš pola sata i onda zadnjih 30min izgoatao
Icardi lagano TOP5 napadača Svijeta.
Ako nam još dodju Mustafi i Keita mislim da ova ekipa pod Lucianovom palicom nebi trebala imati nikakvih problema izboriti Top4.
#Ausilio OUT
Svojevoljno ranije prekinuo odmor kako bi što prije došao na pripremeJericho je napisao/la:Gagliardini treba da bude prvi sa klupe kad Valero "izduši" u drugom poluvremenu. On je imao najkraći odmor (ako ga je uopce imao) ovo ljeto jer je igrao za mladu repku i njemu ce vjerovatno najbolje doći ova pauza.
Jel ima gif kako je JM otresao Radju prije treceg gola?
Jericho je napisao/la:Skriniar i sinoc fantastican osim mozda onog starta nad Perottijem![]()
Sto vise gledam snimku to sam sigurniji da ga nije ni pipnuo.Zagradio mu je loptu s njene lijeve strane.Evo trudim se vidjet kontakt,al ne vidim apsolutno ništa.Zagradio loptu prije nego je ovaj zakoracio i onda je pao preko njegove noge.
Evo ga:https://twitter.com/ILPazzinho77/status ... 5831692288SiamoNoi je napisao/la:Jel ima gif kako je JM otresao Radju prije treceg gola?
Imamo i ovo:https://twitter.com/Inter_Memes/status/ ... 4071035904
Ivan Perisic: 2 assists vs Roma means Perisic has registered more assists (10) than any other Serie A player in 2017
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.