da malo podgrijem atmosferu
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
" onclick="window.open(this.href);return false;
ja ne shvatam koji ste vi mozgovi... Bayern osigura prosle sezone 6-7 utakmica prije kraja titulu i prve tri utakmice nakon toga 2 izgube i jednu X odigraju ( kasnije su se prizvali pa su dobili opet 4 do kraja ja mislim ), a vi krivite Zelju kojem nista to nije znacilo, motiv znaci nema ga, u utakmici protiv ekipe koja se direktno borila za opstanak i kojima je bilo pobjeda ili se sele nize, a ne krivite sebe koji ste bili u istoj toj situaciji i uspjeli ste naravno izgubiti, ali nije to vasa greska nego je greska Zelje sto nisu izginuli u utakmici nakon osvojene titule protiv ekipe koja se borila za opstanak... ja ne razumijem tu logiku nikako... znate kako kazu u fudbalu cesto... pobijedio je onaj koji je vise zelio pobjedu... sutra naravno 'ladno 0:3.. sve me podsjeca na finale kupa protiv Celika od prije par sezona, ista atmosfera, ista loziona, i svi znamo sta se desilo.. 
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
davno su vasa trebinjska braca promijenila taj grb...zar jos niste upratilifedeltafrotta je napisao/la:
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Fakat glupost to da MuP zabrani dolazak navijaca Zelje..fakat Fukare jedva cekaju da budu tu I Manijaci u toj brojci koju oni najavljuju..citam komentare I pisu ljudi kako Fukare se raduju tome I da smo mi krivi ako se vrate Manijaci....Prvo MUP zna iz utakmice sa Zrinjskim da su se dole.na ulazu u Tuzku bacali komteli, razbijala auta I da se ganjalo I pritome Fukare nisu bile na stadionu jer su vise gledali da dodju do sukoba sa Ultrasima ...jednostavno ljudi misle da sad moze biti puno gore..ja se nadam da ce TM biti tu I da uvelicamo ovaj derbi
I ljud li zar ne prenosi utakmicu sutra Moja TV ja sam negdje vidjeo to prije heftu dvije neko je postavio sve prenose utakmica..daj ako bude dajte kakav link ebiga
I ljud li zar ne prenosi utakmicu sutra Moja TV ja sam negdje vidjeo to prije heftu dvije neko je postavio sve prenose utakmica..daj ako bude dajte kakav link ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
http://fksloboda.ba/vijesti/1385-hrabro-do-pobjede" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!
Poslije onog psovanja glavnog grada na utakmici sa srbijom vi imate najmanje pravo da odlucujete ko je patriot.samke12345 je napisao/la:Sutra nam u goste dolazi bosansko-patriotski klub & " " "...
Ima li prenos utakmice?
Sreca pa je Ojler mlad umro...
zabij ga sutra Igore Srbine!
http://www.klix.ba/sport/nogomet/radova ... /140919052" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.klix.ba/sport/nogomet/radova ... /140919052" onclick="window.open(this.href);return false;
Čuj im sada priče.
Pa oni klošari sa južne tribine su napali Lešinare i zašto nije utakmica prekinuta?
Kada neko odgovori na to pitanje moći ćemo normalno diskutovati.
Pa oni klošari sa južne tribine su napali Lešinare i zašto nije utakmica prekinuta?
Kada neko odgovori na to pitanje moći ćemo normalno diskutovati.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znaci Arena Sport 5 prenosi za Moju TV? Oni koji kupe utakmicu mogu gledati..tako dodje "valjda"
Za nase Arene je tesko naci link, ovu BH, ali za ove iz Srbije se moze lakse naci
Za nase Arene je tesko naci link, ovu BH, ali za ove iz Srbije se moze lakse naci
samo da kazem da nisu manijaci najavili 1000 ljudi, nego su najavili 400 do 500SaltCityAttack je napisao/la:Fakat glupost to da MuP zabrani dolazak navijaca Zelje..fakat Fukare jedva cekaju da budu tu I Manijaci u toj brojci koju oni najavljuju..citam komentare I pisu ljudi kako Fukare se raduju tome I da smo mi krivi ako se vrate Manijaci....Prvo MUP zna iz utakmice sa Zrinjskim da su se dole.na ulazu u Tuzku bacali komteli, razbijala auta I da se ganjalo I pritome Fukare nisu bile na stadionu jer su vise gledali da dodju do sukoba sa Ultrasima ...jednostavno ljudi misle da sad moze biti puno gore..ja se nadam da ce TM biti tu I da uvelicamo ovaj derbi
habib
da li ima jos karti u prodaji , da li ce sutra biti na sjeveru karti prije tekme nekad ? kad se otvara ona biletarnica na sjeveru ? Hvala
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Ima još zapada, a i mene zanima ovo za sjever jer je kod Mide izgleda nestalo. Ako je neko upućen, neka nam pomogne.Slobodas je napisao/la:da li ima jos karti u prodaji , da li ce sutra biti na sjeveru karti prije tekme nekad ? kad se otvara ona biletarnica na sjeveru ? Hvala
MrWhite je napisao/la: Poslije onog psovanja glavnog grada na utakmici sa srbijom vi imate najmanje pravo da odlucujete ko je patriot.
" опет ' & & $
Pobjeda je bolja od orgazma!
sto se onda ljutute zbog leotara pa i oni su nasiGorki je napisao/la:MrWhite je napisao/la: Poslije onog psovanja glavnog grada na utakmici sa srbijom vi imate najmanje pravo da odlucujete ko je patriot.
" опет ' & & $
habib
Da vam noc prodje brzo neg i jedna dosad
vidimo se na sjeveru!!!
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
samke12345
- Kontakt:
kako cu sutra lagano skinut kvotu 2.80 pare u padže i slavit pobjedu

Ja volim FK Tuzla City
[youtube][/youtube]
Niko nas ne voli, za to zaboli nas qrac ...
Niko nas ne voli, za to zaboli nas qrac ...
Re: $: FK Sloboda Tuzla
Da hoce proc' i ova tekma vec jednom, kakva neprirodna euforija tacno da ti se zgadi. Ko ce sve bit na stadionu pa to je za plakat.. jedino mi je drago zbog momaka kojih nije bilo duzi period i cinjenice da ce se upravo zbog toga, najvjerovatnije (nisam 100% siguran) osjetit ona pozitivna atmosfera na sjeveru. Ostalo je sve jednokratno
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Jedva cekam tekmu sutra.Nadam se da ce stadion biti pun i da ce biti gostujucih navijaca.
Doso sam ekstra iz njemacke radi tekme
.Hvala bogu sto ima sada ova linija Dortmund-Tuzla.Hvala Wizz Airu
Sutra osjecam prvi put atmosferu sa sjevera
.
Zadnja utakmica od Slobode mi je bila protiv Radnickog proslu godinu.Predugo hehe.
Doso sam ekstra iz njemacke radi tekme
Zadnja utakmica od Slobode mi je bila protiv Radnickog proslu godinu.Predugo hehe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.