Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la DukeOfWellington » 14 apr 2013, 22:33

Armageddon2012 je napisao/la:Ajd jos da tebi odg pa odoh gledati sportski pregled...da,smetaju mi ljiljani na stadionu...
Fino. Zato si ljude čak i na ovom forumu pozivao da na utakmice Borca donose trobojke, zastava s kojom se valjda vi identificirate, a smeta ti da ostali donose zastave s kojima se oni identificiraju. Ako treba, naću taj konkretan post od prije tri godine.

Dvoličnjak, kako i rekoh.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 apr 2013, 22:39

Zastava sa ljiljanima je legitimna i priznata kao zastava drzave Bosne i Hercegovine, cak je bila i ipred zgrade UN-a sve do rata i nakon.

A vi ne dajite paznju ovima iz "rs" neka pogledaju sta im pise na licnoj i pasosu, pa onda neka tripuju svoje zamisljenje drzave i zastave.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 14 apr 2013, 22:40

sto puta ste pokazivali zastavu jednom vam je uzeta hvo zastava je uzeta prvi put

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 apr 2013, 22:42

werly je napisao/la:sto puta ste pokazivali zastavu jednom vam je uzeta hvo zastava je uzeta prvi put
Haloooo zastava ljiljanka nije zastava od arimje a hvo je zastava armije jel kontas. Ili mislis na ovaj trans veceras.

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 14 apr 2013, 22:43

dosta je vase lazne multieticnosti i kontam ja tebe ali vama smeta i zastava herceg bosne i sve

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 14 apr 2013, 22:44

PA KAKAV JE OVO GOL TRAVNIKA ? PA OVO JE BRUKA :lol: :lol: :lol: :lol:
ZELJEZNICAR 1921!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 apr 2013, 22:44

werly je napisao/la:dosta je vase lazne multieticnosti i kontam ja tebe ali vama smeta i zastava herceg bosne i sve
Ne smeta nam zastava sahovnica to je vasa zastava i to postujemo. Al ne kontamo da nekome smeta nasa zastava i da to ne postuju.

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 14 apr 2013, 22:47

Moze li neko snimit izvještaj kola ?nemamo svi tv jbg :D

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 14 apr 2013, 22:49

Molim vas neka neko postavi taj gol Travnika. Ubise me danas pricom o tom golu. :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

sock56
Kontakt:

Post Postao/la sock56 » 14 apr 2013, 22:53

Mancini je napisao/la:
sock56 je napisao/la:Sucu stvarno svaka čast, napravio je jedini ispravan potez. Takve stvari nemaju šta raditi na stadionima.
Nadam se da će Sarajevo kazniti sa barem 3.000 KM, kao što je bio slučaj sa Leotarom.
Evo još jednog objektivnog. :cry:
Objektivan, za razliku od tebe.
Kada kažnjavaju Leotar onda su komentari "odlično, napokon se zakon poštiva", a kada istu stvar napravi Sarajevo onda "kome smeta ovo, kome smeta ono".

aimar
Kontakt:

Post Postao/la aimar » 14 apr 2013, 22:57

jbmu vise i zastavu i ime i prezime i sve oko cega se ovdje vec vise od 2 sata raspravljate...ljudi moji, siguran sam da svaki od vas ima puno vecih zivotnih problema oko toga koju ce zastavu podrzati, hoce li velicati ovog ili onog...dajte vise, pustite nacionalizam i sva ostala sranja...zelim da me se postuje, a ko sta licno dozivljava kao svoje ne mogu promijeniti niti zabraniti...shvatite vise svi da ovako nigdje necemo stici, i da svoje svakodnevne probleme tipa besprarice, beznađa, manjka radnih mjesta i perspektive opcenito, mozemo prevazici samo iskrenim zajednistvom uz postovanje onog drugog, njegovog identiteta..gledajmo naprijed, a ne nazad, i da svi jedni drugima ovdje cestitamo Boziće, Bajrame i ostvarene pobjede...da dobijemo zajednicku himnu, da je zajedno zapjevamo u Brazilu

na stadionima samo sportske transparente i fer i korektno navijanje...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 14 apr 2013, 22:58

Pošto se neki ovdje prave Englezi ili su jednostavno retardirani (ovo nije uvreda nego konstatacija), evo još jednom crno na bijelo razlika između zastave Armije BiH i zastave Republike BiH koja se vijorila ispred zgrade UN-a:

slika

slika

Po toj logici koju neki ''naivni'' promovišu ovdje, mene treba da vrijeđa srpska trobojka, a gledam je svaki dan na srpskoj pravoslavnoj crkvi.
Zadnja izmjena: voltron30, dana/u 14 apr 2013, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 14 apr 2013, 22:58

storm_raider je napisao/la:Molim vas neka neko postavi taj gol Travnika. Ubise me danas pricom o tom golu. :)
Osuta Varupa sa svoje polovine , lopta oskace na 16 metara , golman ide na nju ali pada oko bijele tacke i lopta ga lobuje :lol: :lol: :lol:
ZELJEZNICAR 1921!

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 14 apr 2013, 23:00

aimar je napisao/la:jbmu vise i zastavu i ime i prezime i sve oko cega se ovdje vec vise od 2 sata raspravljate...ljudi moji, siguran sam da svaki od vas ima puno vecih zivotnih problema oko toga koju ce zastavu podrzati, hoce li velicati ovog ili onog...dajte vise, pustite nacionalizam i sva ostala sranja...zelim da me se postuje, a ko sta licno dozivljava kao svoje ne mogu promijeniti niti zabraniti...shvatite vise svi da ovako nigdje necemo stici, i da svoje svakodnevne probleme tipa besprarice, beznađa, manjka radnih mjesta i perspektive opcenito, mozemo prevazici samo iskrenim zajednistvom uz postovanje onog drugog, njegovog identiteta..gledajmo naprijed, a ne nazad, i da svi jedni drugima ovdje cestitamo Boziće, Bajrame i ostvarene pobjede...da dobijemo zajednicku himnu, da je zajedno zapjevamo u Brazilu

na stadionima samo sportske transparente i fer i korektno navijanje...
ej moj druže dobar si ti :lol:

dobijemo zajednicku himnu :lol: :lol: :lol:

Idi malo do RS i pitaj raju da li bi pjevali "jedna si jedina Bosna naša i Hercegovina naša " ;)

Definitivno se zna ko koci državu, mada smo najviše krivi MI kad kažem mi mislim na vecinski narod koji živi i najviše voli ovu državu Bosnu i Hercegovinu :!:

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 14 apr 2013, 23:03

hajd ne kakite vise , ima li moderatora ovdje :roll: 4 stranice o zastavama a tema premier liga bih.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 14 apr 2013, 23:04

hamzaTM87 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Molim vas neka neko postavi taj gol Travnika. Ubise me danas pricom o tom golu. :)
Osuta Varupa sa svoje polovine , lopta oskace na 16 metara , golman ide na nju ali pada oko bijele tacke i lopta ga lobuje :lol: :lol: :lol:
Daj video. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

Pistol
Kontakt:

Post Postao/la Pistol » 14 apr 2013, 23:05

Normalni ljudi znaju sta je VRS , a sta ARBiH ;) ... to se potvrdjuje svakog dana i u Hag-u (osim ako ne mislite da je to "zavera celog sveta protiv nevinog srpskog naroda") , ali i ja mislim da je OK ovo sto se dogodilo (skidanje transparenta) .... jednostavno mi moramo krenuti u borbu protiv fasizma na stadionima i moramo tu dati neke (nevine) zrtve , i mi trebamo biti prvi (Bosnjaci i svi oni koji vole BiH) jer nece sigurno to biti oni iz Banja Luke ili zapadnog Mostara :cry: ....

Ako je zabrana ratnih zastava ARBIH (koju koliko god ja volio) cijena da se na stadionima prestane sa "Noz , zica ...." i sa slikama haskih spodoba i da se djeca iz Banja Luke ili Mostara ne uce tome od prvog dolaska na stadion , ja sam za to da se plati ta cijena ....

P.S. ali budnim okom gledati sljedece kolo , ni na JEDNOM stadionu se ne smije pojaviti nista van pravila , jer sada kada je skinuto u sred Sarajeva na kosevu , onda se ima i vise nego jak razlog da se u tome ustraje do kraja bilo gdje

P.S.S Sto se tice utakmice , navijaci Sarajeva se stvarno sramote sa tim pricama o Zelji , Osimu itd .... pa onakva igra ne zasluzuje opstanak u ligi , a ne titulu - a ovi se brinu o porodici Osim :!: ....wtf !

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 14 apr 2013, 23:06

storm_raider je napisao/la:
hamzaTM87 je napisao/la:
Daj video. :mrgreen:
Odakle mi :D
ZELJEZNICAR 1921!

crni89
Kontakt:

Post Postao/la crni89 » 14 apr 2013, 23:09

et care ko je gledo mogao se uvjerit,Piric tjst golman je klasa i branio je zicere..sumnjiv gol ba,nemoze me niko razuvjerit da se nisu vodili mutni poslovi..

Ferplejko
Kontakt:

Post Postao/la Ferplejko » 14 apr 2013, 23:10

Onaj transparent je dokazivanje laznog patriotizma sa ciljem daljeg podizanja nacionalnih tenzija i skretanja paznje sa ekonomskih problema. Izizetno postujem Armiju BiH (uostalom i otac mi se u njoj borio 3 godine i ja bi se borio al sam bio premlad), ali stadion nije mjesto za politiku (trebalo je i u Lukavicu biti uklonjeno, al je upravo to poenta: trebalo je biti uklonjeno)

Uzmes komad platna i sprejom ispises Armija R BiH, objesis na tribini i sad si kao patriota. Bolje da su te novce, vrijeme i energiju iskoristili da se organizuju i posjete par sehidskih porodica (kojih ima i medju pripadnicimam HZ). Ako hoces da glumis pravog patriotu, ima mnogo boljih nacina od ovih poteza (npr kupovina domacih proizvoda)

Eliminisanje politicara koje unistavaju BiH (politicki, socijalno i ekonomski) je ono sto pravi patrioti treba da rade. Nista se nece postici isticanjem parola
Zadnja izmjena: Ferplejko, dana/u 14 apr 2013, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.