da ...jos boljewienultras je napisao/la:2-2 u bihacu zavrsilo

Moderator/ica: GracanicaAA
da ...jos boljewienultras je napisao/la:2-2 u bihacu zavrsilo
Nemoj se nervirati, nemoj generalizovati stvari, sve je to bio sportski rivalitet, mi smo govrili da vi kupujete a vi ste govorili da mi kupujemo i vi ce te nastaviti da to govorite i na koncu sve se svede na isto.anonymous001 je napisao/la:kako ste vi iz Tuzle bezobrazni.
prvo pisete da kupujemo utakmice,da placamo sudijama da ostete druge ekipe protiv kojih igramo,da Hamdo Tigar sve to namjestava ovo ono . pa jel vas stid sada imalo?
vi poslije tih prica sad se jos nasladjivate a sto ne kazete da ste pogrijesili kad ste pricali da mi kupujemo utakmice, tacno gorih ljudi od vas u cijeloj BiH nema jer ste dno dna !
nema veze. ja cu i dalje bodriti Jedinstvo bez obzira na rezultate a vi slavite kupljene utakmice...
Ne oni su odigrali onako kao znaju i umiju ,ovaj x bez tigrica iz Zenice je ekstraslana_krv je napisao/la:
moguce da su igraci goska dobili premije od uprave slobode sto je sasvim legalno, jer ocito nisu dosli na izlet ili ste vi bas lose odigrali.
Tam sam napiso brt 3 min produzio sudija a oni igrali do 90+6harry_90 je napisao/la:Kolika se to sudijska nadoknada igrala u bihacu kad su ovi stigli izjednacit...![]()
Imate mahanje sa prvog mjesta![]()
![]()
Vi imate mahanje iz PLharry_90 je napisao/la:Kolika se to sudijska nadoknada igrala u bihacu kad su ovi stigli izjednacit...![]()
![]()
O cemu pricas, produzio je 5 min. Vidjelo se jasno na onom papiru formata A4GracanicaAA je napisao/la:Tam sam napiso brt 3 min produzio sudija a oni igrali do 90+6harry_90 je napisao/la:Kolika se to sudijska nadoknada igrala u bihacu kad su ovi stigli izjednacit...![]()
![]()
koja PL,neka gdje igraju Podgrmec,Iskra,Mladost doboj Kakanj ??Iceplayer je napisao/la:Vi imate mahanje iz PLharry_90 je napisao/la:Kolika se to sudijska nadoknada igrala u bihacu kad su ovi stigli izjednacit...![]()
![]()
Vi imate mahanje iz PLIceplayer je napisao/la: Imate mahanje sa prvog mjesta![]()
![]()
GracanicaAA je napisao/la:Tam sam napiso brt 3 min produzio sudija a oni igrali do 90+6harry_90 je napisao/la:Kolika se to sudijska nadoknada igrala u bihacu kad su ovi stigli izjednacit...![]()
![]()
Ako nastavite krasti vjerovatno cete igrati,jer igrom na terenu niste zasluzili nista,vise je Podgrmec pokazao na Tusnju nego viIceplayer je napisao/la:Vi imate mahanje iz PLharry_90 je napisao/la:Kolika se to sudijska nadoknada igrala u bihacu kad su ovi stigli izjednacit...![]()
![]()
masi usima sinko gotovo jeIceplayer je napisao/la:Vi imate mahanje iz PLharry_90 je napisao/la:Kolika se to sudijska nadoknada igrala u bihacu kad su ovi stigli izjednacit...![]()
![]()
Mahat cu ja usima u PLSaltCityAttack je napisao/la:masi usima sinko gotovo jeIceplayer je napisao/la:Vi imate mahanje iz PLharry_90 je napisao/la:Kolika se to sudijska nadoknada igrala u bihacu kad su ovi stigli izjednacit...![]()
![]()
Pusti tog Edija taj je gori od Gorkog i anonimnog zajedno...wobly92 je napisao/la:
Cist penal igrac GOSKA dirao loptu rukom u svojih 16 metara...harry_90 je napisao/la:Daj prestanite vise,samo im nanosimo dusevne boli,a do maloprije su bili prvaci i mahali sa prve pozicije i jos nastavljaju sa kradjama i golovima u 90+, ne znam za penal kakav je bio..hmmm koga li ce poslat u Kakanj,mozda Zrnica il nekog njihovog podobnog... jer na terenu su nista,izvan njega su prvaci..
levatii
Ako je tako ,onda ureduIceplayer je napisao/la:Cist penal igrac GOSKA dirao loptu rukom u svojih 16 metara...harry_90 je napisao/la:Daj prestanite vise,samo im nanosimo dusevne boli,a do maloprije su bili prvaci i mahali sa prve pozicije i jos nastavljaju sa kradjama i golovima u 90+, ne znam za penal kakav je bio..hmmm koga li ce poslat u Kakanj,mozda Zrnica il nekog njihovog podobnog... jer na terenu su nista,izvan njega su prvaci..
levatii
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.