Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Re: Chat
Sretna nova svima koji ovo procitaju!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Hvala legendi sto je postavio pjesmu,ali nema vise zavrsilo je sa picem 

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
dje ste pickosevci
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
gdje si alkosu stariLimuntos je napisao/la:dje ste pickosevci

brate moj, da mi je majka slavila s njima, ja je ne bi prepozn'o...jedva sam tebe uocio u gomili...jasmin10 je napisao/la:gdje si alkosu stariLimuntos je napisao/la:dje ste pickosevci![]()
sto mi ne rece da je ona slavila s njima ?
![]()
![]()
![]()
![]()
ja dos'o vidim nema je. ti nista ne govoris
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Tu smo negde pri kraju,sada sledi Sarajevo pa nastavak gde smo stali.Hass je napisao/la:Pozz pijanice,jesmo li se otrijeznili???haha

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
to mi je krivo za novuLimuntos je napisao/la:brate moj, da mi je majka slavila s njima, ja je ne bi prepozn'o...jedva sam tebe uocio u gomili...jasmin10 je napisao/la:gdje si alkosu stariLimuntos je napisao/la:dje ste pickosevci![]()
sto mi ne rece da je ona slavila s njima ?
![]()
![]()
![]()
![]()
ja dos'o vidim nema je. ti nista ne govoris

Zelim vam svima sve najbolje u novoj 2012. godini.
Put oporavka nije bio lak,nije doslo do infuzije ali zamalo,moja predvidjanja u vezi kalibra "lepotica" sa kojima cekam novu godinu su se delimicno ostvarila.Nije me tukla nijedna,bile su fine,malo su me udarale po ledjima s vremena na vreme
ali nista sto se ne moze izdrzati. 

Put oporavka nije bio lak,nije doslo do infuzije ali zamalo,moja predvidjanja u vezi kalibra "lepotica" sa kojima cekam novu godinu su se delimicno ostvarila.Nije me tukla nijedna,bile su fine,malo su me udarale po ledjima s vremena na vreme

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
@jasko ma jarane, ja sam sutradan ustao u 18 h...to je dovoljno reci...i 2 sata bio budan, pa opet vani...zguzio nista nisam, jbg...cuvaju cure picu samo za sebe, nedaju k'o da im je zlatna...ti ?
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Sad u gradu kad neka zgafa voza dijete u kolicima i pusta mu na mobitel nekakvog repera i stala i govori vidi sta ti majka pusta.A ona se utegla strava dobra
Mi stali kad ona prelazi cestu i dere se imamol trave haha **** rasirila noge i hoda,svrbi je pozelila ga malo hahahahahahahaha Majko moja ja pacijenata
Nova godina odlicno krenula,padam na jednom paru za bruku love

Nova godina odlicno krenula,padam na jednom paru za bruku love

Volim te Celik ! ! !
uh bilo je svegaLimuntos je napisao/la:@jasko ma jarane, ja sam sutradan ustao u 18 h...to je dovoljno reci...i 2 sata bio budan, pa opet vani...zguzio nista nisam, jbg...cuvaju cure picu samo za sebe, nedaju k'o da im je zlatna...ti ?

daju k'o lude, a nisi umocio ??jasmin10 je napisao/la:uh bilo je svegaLimuntos je napisao/la:@jasko ma jarane, ja sam sutradan ustao u 18 h...to je dovoljno reci...i 2 sata bio budan, pa opet vani...zguzio nista nisam, jbg...cuvaju cure picu samo za sebe, nedaju k'o da im je zlatna...ti ?jarane ja nisam spavo ova 2 dana 5 sati maksimalno
trebo'o si doc kod nas. u pravu suprotno do tvog slucaja
daju k'o lude.
mada nisam ni ja
al bilo je svega

jasmin10 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
ja ocekivo da ces doci bgm
ma ja sam glup covjek. daju al ne daju meni
osim jedne al ja njoj ne bih dao
![]()

hajd vidimo seLimuntos je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
ja ocekivo da ces doci bgm
ma ja sam glup covjek. daju al ne daju meni
osim jedne al ja njoj ne bih dao
![]()
![]()
![]()
![]()
nema veze, dobit ces i ti nekad ha ya
![]()
pa dolazio sam do vas jbg ti
![]()
aj jarane odo vani, pa se vidimo...

-
- Kontakt:
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/jest ... eteta.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- legenda reala
- Kontakt:
Šta si ti bolji od nas ,što si potrošio 100 maraka
Hej recite mi nešta ,ne dopuniš krediti 3-4 mjeseca i sad piše korisnik suspendovan i (javiše se normala sve ,samo nikog ne možeš nazvat
) nazovite neki centar za pomoć korisnicima
Ima li fajde od tog ,kad se nazove i šta treba raditi .Može li se skinuti ova suspenzija kad se dopuni kredit ili ??? Koji je broj tog centra ????
Jeste imali sličnih situacija ? 

Hej recite mi nešta ,ne dopuniš krediti 3-4 mjeseca i sad piše korisnik suspendovan i (javiše se normala sve ,samo nikog ne možeš nazvat

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
sto si fukara mog´o si makar 2KM dopunit u ovih 4 mjesecalegenda reala je napisao/la:Šta si ti bolji od nas ,što si potrošio 100 maraka![]()
![]()
Hej recite mi nešta ,ne dopuniš krediti 3-4 mjeseca i sad piše korisnik suspendovan i (javiše se normala sve ,samo nikog ne možeš nazvat) nazovite neki centar za pomoć korisnicima
Ima li fajde od tog ,kad se nazove i šta treba raditi .Može li se skinuti ova suspenzija kad se dopuni kredit ili ??? Koji je broj tog centra ????
Jeste imali sličnih situacija ?

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...