Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

maxuz baxuz
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la maxuz baxuz » 02 jan 2012, 17:51

Sretna nova svima koji ovo procitaju!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 02 jan 2012, 18:02

Hvala legendi sto je postavio pjesmu,ali nema vise zavrsilo je sa picem :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Hass
Kontakt:

Post Postao/la Hass » 02 jan 2012, 18:19

Pozz pijanice,jesmo li se otrijeznili???haha
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 02 jan 2012, 18:29

dje ste pickosevci
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 jan 2012, 18:31

Limuntos je napisao/la:dje ste pickosevci
gdje si alkosu stari :mrgreen: :mrgreen: sto mi ne rece da je ona slavila s njima ? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ja dos'o vidim nema je. ti nista ne govoris :mrgreen:

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 02 jan 2012, 18:33

jasmin10 je napisao/la:
gdje si alkosu stari :mrgreen: :mrgreen: sto mi ne rece da je ona slavila s njima ? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ja dos'o vidim nema je. ti nista ne govoris :mrgreen:
brate moj, da mi je majka slavila s njima, ja je ne bi prepozn'o...jedva sam tebe uocio u gomili...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 jan 2012, 18:35

Hass je napisao/la:Pozz pijanice,jesmo li se otrijeznili???haha
Tu smo negde pri kraju,sada sledi Sarajevo pa nastavak gde smo stali. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 jan 2012, 18:39

Limuntos je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
brate moj, da mi je majka slavila s njima, ja je ne bi prepozn'o...jedva sam tebe uocio u gomili...
to mi je krivo za novu :D i sto mi jaran izbriso najbolju sliku sa 2 trebe koje imam u "planu" :mrgreen: :mrgreen: dobar si bio bgm :mrgreen: jesam se i ja unistio :mrgreen: jesi zguzio sta ?

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 jan 2012, 18:41

Zelim vam svima sve najbolje u novoj 2012. godini. :!: :!: :!:

Put oporavka nije bio lak,nije doslo do infuzije ali zamalo,moja predvidjanja u vezi kalibra "lepotica" sa kojima cekam novu godinu su se delimicno ostvarila.Nije me tukla nijedna,bile su fine,malo su me udarale po ledjima s vremena na vreme :mrgreen: ali nista sto se ne moze izdrzati. :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 02 jan 2012, 18:44

@jasko ma jarane, ja sam sutradan ustao u 18 h...to je dovoljno reci...i 2 sata bio budan, pa opet vani...zguzio nista nisam, jbg...cuvaju cure picu samo za sebe, nedaju k'o da im je zlatna...ti ?

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 02 jan 2012, 18:49

Sad u gradu kad neka zgafa voza dijete u kolicima i pusta mu na mobitel nekakvog repera i stala i govori vidi sta ti majka pusta.A ona se utegla strava dobra :lol: Mi stali kad ona prelazi cestu i dere se imamol trave haha **** rasirila noge i hoda,svrbi je pozelila ga malo hahahahahahahaha Majko moja ja pacijenata :lol: :lol: :lol:

Nova godina odlicno krenula,padam na jednom paru za bruku love :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 jan 2012, 18:50

Limuntos je napisao/la:@jasko ma jarane, ja sam sutradan ustao u 18 h...to je dovoljno reci...i 2 sata bio budan, pa opet vani...zguzio nista nisam, jbg...cuvaju cure picu samo za sebe, nedaju k'o da im je zlatna...ti ?
uh bilo je svega :D jarane ja nisam spavo ova 2 dana 5 sati maksimalno :D trebo'o si doc kod nas. u pravu suprotno do tvog slucaja :D daju k'o lude. :D mada nisam ni ja :P al bilo je svega :mrgreen:

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 02 jan 2012, 18:54

jasmin10 je napisao/la:
Limuntos je napisao/la:@jasko ma jarane, ja sam sutradan ustao u 18 h...to je dovoljno reci...i 2 sata bio budan, pa opet vani...zguzio nista nisam, jbg...cuvaju cure picu samo za sebe, nedaju k'o da im je zlatna...ti ?
uh bilo je svega :D jarane ja nisam spavo ova 2 dana 5 sati maksimalno :D trebo'o si doc kod nas. u pravu suprotno do tvog slucaja :D daju k'o lude. :D mada nisam ni ja :P al bilo je svega :mrgreen:
daju k'o lude, a nisi umocio ?? :mrgreen: ne obracaj mi se vise nikad :mrgreen: :mrgreen:

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 jan 2012, 19:03

:lol: :lol: :lol: :lol: ja ocekivo da ces doci bgm :mrgreen: ma ja sam glup covjek. daju al ne daju meni :mrgreen: osim jedne al ja njoj ne bih dao :lol: :lol:

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 02 jan 2012, 19:07

jasmin10 je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: ja ocekivo da ces doci bgm :mrgreen: ma ja sam glup covjek. daju al ne daju meni :mrgreen: osim jedne al ja njoj ne bih dao :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: nema veze, dobit ces i ti nekad ha ya :lol: :lol: pa dolazio sam do vas jbg ti :lol: :lol: aj jarane odo vani, pa se vidimo...

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 02 jan 2012, 19:09

Limuntos je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: ja ocekivo da ces doci bgm :mrgreen: ma ja sam glup covjek. daju al ne daju meni :mrgreen: osim jedne al ja njoj ne bih dao :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: nema veze, dobit ces i ti nekad ha ya :lol: :lol: pa dolazio sam do vas jbg ti :lol: :lol: aj jarane odo vani, pa se vidimo...
hajd vidimo se :D a nisi dolazio ba :D ko zna gdje si ti zaluto :lol: :lol:

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 02 jan 2012, 21:21

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/jest ... eteta.html" onclick="window.open(this.href);return false;

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 02 jan 2012, 21:41

Pozdrav za pacijente koji su na forumima dočekali novu 2012. godinu. 8-) :lol:
Who dares, wins !

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 jan 2012, 21:57

Šta si ti bolji od nas ,što si potrošio 100 maraka :lol: :lol:

Hej recite mi nešta ,ne dopuniš krediti 3-4 mjeseca i sad piše korisnik suspendovan i (javiše se normala sve ,samo nikog ne možeš nazvat :lol: ) nazovite neki centar za pomoć korisnicima ;) Ima li fajde od tog ,kad se nazove i šta treba raditi .Može li se skinuti ova suspenzija kad se dopuni kredit ili ??? Koji je broj tog centra ???? ;) Jeste imali sličnih situacija ? :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 02 jan 2012, 22:04

legenda reala je napisao/la:Šta si ti bolji od nas ,što si potrošio 100 maraka :lol: :lol:

Hej recite mi nešta ,ne dopuniš krediti 3-4 mjeseca i sad piše korisnik suspendovan i (javiše se normala sve ,samo nikog ne možeš nazvat :lol: ) nazovite neki centar za pomoć korisnicima ;) Ima li fajde od tog ,kad se nazove i šta treba raditi .Može li se skinuti ova suspenzija kad se dopuni kredit ili ??? Koji je broj tog centra ???? ;) Jeste imali sličnih situacija ? :?:
sto si fukara mog´o si makar 2KM dopunit u ovih 4 mjeseca :lol: :lol: :lol:
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: AmirBvB, StevieG8 i 4 gosta.