FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajevo29
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
evo link za one koji nemaju arenasport
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
CUJEM dolazi vam 5- 6 buseva indijanaca
standard u njih sve su im domace utakmice

Albin Pelak - 2 000 000 €Paranoja je napisao/la:Ja se posljednih 10 godina ne sjecam kada je Sarajevo prodalo nekog igraca, da se u javnosti izaslo s cifrom? Znaci nikadmolotovljev je napisao/la:Ma kakav Rizespor nema od toga nista,neka im neko objasni da Smjecanin ne igra vec odavno.
Nego,u medijima se cesto pise kako je x klub zainteresovan za Saida,a nigdje ne pise moguca cifra,odnosno
koliko je taj klub spreman platiti FK Sarajevo kao obestecenje?!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Joj, vazda cirkus sa njimabagrcavi je napisao/la:Kakva bolan ne bio 2 miliona eura![]()
![]()
![]()
![]()
Za zivot cijeli!
bagrcavi je napisao/la:Kakva bolan ne bio 2 miliona eura![]()
![]()
![]()
![]()
taman takva koliko ti je uljudan taj sto ti je na avataru ....
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Kakve to veze imaazizmpj je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Kakva bolan ne bio 2 miliona eura![]()
![]()
![]()
![]()
taman takva koliko ti je uljudan taj sto ti je na avataru ....
Za zivot cijeli!
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Kakve to veze imaazizmpj je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Kakva bolan ne bio 2 miliona eura![]()
![]()
![]()
![]()
taman takva koliko ti je uljudan taj sto ti je na avataru ....![]()
mozda za Husejinovica izvucete 3 000 000 eura, ipak je on bolji od Albina
![]()
![]()
mozda
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
O čemu ti?legijard je napisao/la:CUJEM dolazi vam 5- 6 buseva indijanaca![]()
standard u njih sve su im domace utakmice
![]()
Autobus Apacha je krenuo za Koševo...
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ovo danas , uz regularno zalaganje svih 11 na terenu ..pobjeda sa 2 razlike. Cast svakoj ekipi koja dolazi na kosevo ali pobjede za njih nema..!! Okliznuli smo se u prvom kolu i odigrali X sa celikom i to se ne smije ponoviti.Iako za to ima objektivnih razloga . Znaci , pametno i ozbiljno i sasvim dosta 2-0.
YES.WE.DID.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
I ja bih potpisao odma taj rezultat da može. 2-0, za nas solidno. Tamanpayton je napisao/la:Ovo danas , uz regularno zalaganje svih 11 na terenu ..pobjeda sa 2 razlike. Cast svakoj ekipi koja dolazi na kosevo ali pobjede za njih nema..!! Okliznuli smo se u prvom kolu i odigrali X sa celikom i to se ne smije ponoviti.Iako za to ima objektivnih razloga . Znaci , pametno i ozbiljno i sasvim dosta 2-0.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ma nikad ne znas brate ...moze biti i samo 1-0 ali kada kontas na golgetersku raspolozenost onda Sarajevu i nije neki problem utrpati 3-4 kom (primjer , oni hadalji iz prijedora )...iako ne bih volio da vas bas "nabijemo" sa velikom razlikom , jer ste simpatican gradic i simpatican klubBenjo_AFC86 je napisao/la:I ja bih potpisao odma taj rezultat da može. 2-0, za nas solidno. Tamanpayton je napisao/la:Ovo danas , uz regularno zalaganje svih 11 na terenu ..pobjeda sa 2 razlike. Cast svakoj ekipi koja dolazi na kosevo ali pobjede za njih nema..!! Okliznuli smo se u prvom kolu i odigrali X sa celikom i to se ne smije ponoviti.Iako za to ima objektivnih razloga . Znaci , pametno i ozbiljno i sasvim dosta 2-0.
YES.WE.DID.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Hehe, nadam se da nećete zabiti više od 2-3 i da ćemo mi dati jedan. Pozzpayton je napisao/la:Ma nikad ne znas brate ...moze biti i samo 1-0 ali kada kontas na golgetersku raspolozenost onda Sarajevu i nije neki problem utrpati 3-4 kom (primjer , oni hadalji iz prijedora )...iako ne bih volio da vas bas "nabijemo" sa velikom razlikom , jer ste simpatican gradic i simpatican klubBenjo_AFC86 je napisao/la:I ja bih potpisao odma taj rezultat da može. 2-0, za nas solidno. Tamanpayton je napisao/la:Ovo danas , uz regularno zalaganje svih 11 na terenu ..pobjeda sa 2 razlike. Cast svakoj ekipi koja dolazi na kosevo ali pobjede za njih nema..!! Okliznuli smo se u prvom kolu i odigrali X sa celikom i to se ne smije ponoviti.Iako za to ima objektivnih razloga . Znaci , pametno i ozbiljno i sasvim dosta 2-0.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Cestitam. Blago vama kad vam je tako lijepoThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Naravno da jesmo, i mi smo se vec navikli tako, nije bilo tesko:)Hordas Doboj je napisao/la:Nek ste vi transparentni sa prihodima i rashodima. Mi smo se vec navikli tako da ne moras da se sekiras...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- Evolution87
- Kontakt:
opet patnja i pobjeda na guzove 2:1, nakon sto gubimo na poluvermenu 0:1
nadam se da nam nece pokvariti Bajramske praznike
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Prvi si koji nisi napisao 5-0, jedini pesimista među svojimaEvolution87 je napisao/la:opet patnja i pobjeda na guzove 2:1, nakon sto gubimo na poluvermenu 0:1![]()
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Izvinite što vas prekidam,
zna li se za koliko je otišao Adilović kod Grka?
- Hordas Doboj
- Kontakt:
40.000€Edol je napisao/la:Izvinite što vas prekidam,zna li se za koliko je otišao Adilović kod Grka?
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- Amoxicillin
- Kontakt:
evo vam komšije link..ko nema arenu
http://pakisport.cc.cc/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://pakisport.cc.cc/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
-
Amar TM'87
- Kontakt:
imal bar 1000 navijaca na kosevu?? pa prvi ste na tabeli 
Trenutno korisnika/ca: BordoAhbab, Vanja8 i 32 gosta.