Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Visom možeš sam sam plaćao, to za rate neam pojma
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Heller je napisao/la:Visom možeš sam sam plaćao, to za rate neam pojma
plaćao sam i ja Visa classic karticom,ali čini mi se da se može i na rate,ali nisam 100 % siguran
imal k'o iz zenice da izdaje stan za 2-3 osobe...ovako da je u centru,kineski i te lokacije..moze odg na pp 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Konacno kuci,nisam se uopste opijao. 
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Ajme sta sam se otrovao sa Medovačom...nevalja nikako
Nema iz kreveta iducih 2-3 dana

Nema iz kreveta iducih 2-3 dana
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Bianconeri1988 je napisao/la:Lijepi strah!![]()
![]()
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Ajmo jedan blic odgovor,sutra krecem za Sarajevo pa me zanima da li je lepo ociscen put gore Han Pesak-Romanija. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Bianconeri1988
- Kontakt:
http://www.****/vijesti/saraje ... -noci.html
Zašto nas brukate, zašto nas brukate!?
Stigla jalija u grad, seljačine obične.
Zašto nas brukate, zašto nas brukate!?
Stigla jalija u grad, seljačine obične.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pijesak *Devil je napisao/la:Ajmo jedan blic odgovor,sutra krecem za Sarajevo pa me zanima da li je lepo ociscen put gore Han Pesak-Romanija.
||| FKZeljeznicar |||
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Nisu samo oni takvi,svi su

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Nemam pojma, nadam se da sam pomogaoDevil je napisao/la:Ajmo jedan blic odgovor,sutra krecem za Sarajevo pa me zanima da li je lepo ociscen put gore Han Pesak-Romanija.
Nullius in verba
Dobro PIjesak,aj' sad budi od koristi pa mi bar nadji kakav link ako niko ne zna.LudLo 4 je napisao/la:Pijesak *Devil je napisao/la:Ajmo jedan blic odgovor,sutra krecem za Sarajevo pa me zanima da li je lepo ociscen put gore Han Pesak-Romanija.
Mislim da ce bit ocisceno sutra.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Devil je napisao/la: Dobro PIjesak,aj' sad budi od koristi pa mi bar nadji kakav link ako niko ne zna.
LudLo 4 je napisao/la:
Pijesak *
Volim te Celik ! ! !
Uhhh gore je znalo biti belaja kume, put je i sada los koliko sam ja cuo, nisam isao ali znam da su neki moji isli za Beograd i Srbiju pa su isli kroz nekakav tunel. Kazu evo sada da se tim putem moze i iz Beograda doci u Sarajevo pa uzmi taj put, nekakac tunel ime mu pocinje sa C, Celigovac - tako nekako, ne mogu nikako da se sjetim tacnog naziva. Kako god, ja ti nebih preporucio Han Pijesak-Romanija, kazu da je katastrofa.Devil je napisao/la:Ajmo jedan blic odgovor,sutra krecem za Sarajevo pa me zanima da li je lepo ociscen put gore Han Pesak-Romanija.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Ma kroz svakakve sam ja uslove prosao do sada,nije to toliko strasno koliko se prica,zanima me da li ce se kazaljka morati zakucati na 60 ako bude snega,ili ce moci klasicno proletanje tuda sa 80-90-100.Rooney88 je napisao/la:Uhhh gore je znalo biti belaja kume, put je i sada los koliko sam ja cuo, nisam isao ali znam da su neki moji isli za Beograd i Srbiju pa su isli kroz nekakav tunel. Kazu evo sada da se tim putem moze i iz Beograda doci u Sarajevo pa uzmi taj put, nekakac tunel ime mu pocinje sa C, Celigovac - tako nekako, ne mogu nikako da se sjetim tacnog naziva. Kako god, ja ti nebih preporucio Han Pijesak-Romanija, kazu da je katastrofa.Devil je napisao/la:Ajmo jedan blic odgovor,sutra krecem za Sarajevo pa me zanima da li je lepo ociscen put gore Han Pesak-Romanija.
Tunel Celjigovici ti je u Sarajevu nabijem te,cim izadjes na tranzit,i zaobilazis ga kroz neko selo i taman sidjes u Han Derventu,ali je napravljen sada.
Zato sam ja letos isao novim putem Sarajevo-Jahorina koji ne preporucujem nikome kada je ovakvo vreme.
@Devil
AAaaa to je taj tunel znaci. Pa majku mu njegovu prosao sam brat bratu bar 10 puta tuda a eto nisam znao tacan naziv.
Nema prolijetanja nikakvog i onoga:"..deco, jel` volite brzu voznju?"
. Dakle samo lagano buraz i polako ako ti kazes da si i prije gore prolazio pod raznim vremenskim uslovima. Jel` to poslovno dolazis ili opet skaces familiji po glavi onako iz zajebancije?

AAaaa to je taj tunel znaci. Pa majku mu njegovu prosao sam brat bratu bar 10 puta tuda a eto nisam znao tacan naziv.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nisam ja poslovno nikada u Sarajevo dolazio.Rooney88 je napisao/la:@Devil
AAaaa to je taj tunel znaci. Pa majku mu njegovu prosao sam brat bratu bar 10 puta tuda a eto nisam znao tacan naziv.Nema prolijetanja nikakvog i onoga:"..deco, jel` volite brzu voznju?"
. Dakle samo lagano buraz i polako ako ti kazes da si i prije gore prolazio pod raznim vremenskim uslovima. Jel` to poslovno dolazis ili opet skaces familiji po glavi onako iz zajebancije?
![]()
Ovde se uvek dolazi sa namerom kod rodbine,ovaj put dolazimo za Bozic da ga svi zajedno proslavimo.Ja i brat cemo sutra krenuti,a cale i keva u petak rano ujutru jer ima cale nekih obaveza sutra i prekosutra.
Inace nema nista lepse nego u toplim junskim nocima ici iz Beograda ka Sarajevu ili obrnuto,skoro pa prazna cesta,nije vruce,nije hladno,ma prelepo.
Ovako cu sutra taman isprobati masinu kako se ponasa u ekstremno zimskim uslovima,nisam jos nikako.
Emir ZENICA je napisao/la:Devil je napisao/la: Dobro PIjesak,aj' sad budi od koristi pa mi bar nadji kakav link ako niko ne zna.LudLo 4 je napisao/la:
Pijesak *
Hoce on po svom i tacka
P.s. Sejtane,moji su na Jahorini,i nisu imali nikakve frke u putu,sve sredjeno,ako je u pitanju isti put
Zadnja izmjena: LudLo 4, dana/u 03 jan 2012, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
||| FKZeljeznicar |||
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Onda cemo Bg zvati Bijeligrad
Devile nacionalisto , razocar'o si me

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.