Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Cuj 4 haha gdje pise??? LOL
Ja izmislioNYKnicks Fan je napisao/la:Cuj 4 haha gdje pise??? LOL
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ko ce drugi, vec...rodrigo87 je napisao/la:Ja izmislioNYKnicks Fan je napisao/la:Cuj 4 haha gdje pise??? LOL
- hskzmostar
- Kontakt:
Mozda bi i vi nekoga kuci dobili da ste imali sudija ali mislim da je to vise jer ste za kur...losi...Zeljo,Siroki,Drina,Radnik....samirr je napisao/la:Kako je Modrica osvojila ligu, odlican primjer je Zrinjski ove sezone uz dobar sastav i extra sudjenje.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
hskzmostar je napisao/la:Mozda bi i vi nekoga kuci dobili da ste imali sudija ali mislim da je to vise jer ste za kur...losi...Zeljo,Siroki,Drina,Radnik,....samirr je napisao/la:Kako je Modrica osvojila ligu, odlican primjer je Zrinjski ove sezone uz dobar sastav i extra sudjenje.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
[youtube][/youtube]hskzmostar je napisao/la:Mozda bi i vi nekoga kuci dobili da ste imali sudija ali mislim da je to vise jer ste za kur...losi...Zeljo,Siroki,Drina,Radnik....samirr je napisao/la:Kako je Modrica osvojila ligu, odlican primjer je Zrinjski ove sezone uz dobar sastav i extra sudjenje.
jos da znas koliko ti je sugradjana sinoc bilo na Tusnju i davalo podrsku SlobodiLuKaVaC je napisao/la:Druže Tito tebe tuzlaci lažu oni vole đenerala dražu
Sloboda Tuzla
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Vratite Veležu stadion bola.hskzmostar je napisao/la:![]()
Ja ginem za slobodu,ja placem!
![]()
![]()
Forza Radnik!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
e moja debilcino iskompleksiranaLuKaVaC je napisao/la:Druže Tito tebe tuzlaci lažu oni vole đenerala dražu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
NYKnicks Fan je napisao/la:Vratite Veležu stadion bola.hskzmostar je napisao/la:![]()
Ja ginem za slobodu,ja placem!
![]()
![]()
Forza Radnik!

Mia San Mia
Pa jel moguce da su delegirali sve sudije iz sarajeva za odlucujucu utakmicu. Kradja u najavi.
Kad je zavrsio strajk jel bilo efekta ?PipiDugaCarapa je napisao/la:Gledaj kmetova majko moja.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Sa cime se pojedini zayebavaju dok su nasi ocevi ginuli. 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pozdrav svima... E'o da i ja koju kazem. Pratim ovu temu dugo koliko. Nisam navijac niti jednog kluba u BiH a ni sa strane. Volim sve sto je iz BiH pa nebitno da li je to Zeljo, Sloboda, Zrinjski, Siroki, Radnik ili Borac.
Sad specijalan pozdrav za muhu, dzokera, high-, chinia, pastrmku, rigija i ove koji daju posebnu car ovoj temi a i onoj na Prepucavanjima
Sad specijalan pozdrav za muhu, dzokera, high-, chinia, pastrmku, rigija i ove koji daju posebnu car ovoj temi a i onoj na Prepucavanjima
Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
Alaj znate usrat temu, specijalci za to.
Bosna nije Srbija. Tuzla <3 Sarajevo <3

Bosna nije Srbija. Tuzla <3 Sarajevo <3
Chinija? Rigija? Ne kaki nego fino reci ko si.Rikimaru je napisao/la:Pozdrav svima... E'o da i ja koju kazem. Pratim ovu temu dugo koliko. Nisam navijac niti jednog kluba u BiH a ni sa strane. Volim sve sto je iz BiH pa nebitno da li je to Zeljo, Sloboda, Zrinjski, Siroki, Radnik ili Borac.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sami finiš Premijer lige, što bi se reklo " sudijska nadoknada", uđeš na temu i vidiš gomilu gluposti koje veze s vezom, a pogotovo Premijer ligom, nemaju.
#samoČelik
Jos jedan profil spreman kad sloboda odigra nerijeseno ili izgubi da pise na temi PL - prepucavanja.Rikimaru je napisao/la:Pozdrav svima... E'o da i ja koju kazem. Pratim ovu temu dugo koliko. Nisam navijac niti jednog kluba u BiH a ni sa strane. Volim sve sto je iz BiH pa nebitno da li je to Zeljo, Sloboda, Zrinjski, Siroki, Radnik ili Borac.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Heller je napisao/la:Mogo bi ti momčino proć´ ko Pinceta boy, ako nastavis srat tako.Lawer_88 je napisao/la:Sami finiš Premijer lige, što bi se reklo " sudijska nadoknada", uđeš na temu i vidiš gomilu gluposti koje veze s vezom, a pogotovo Premijer ligom, nemaju.
#samoČelik
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
dal je moguce da ste sve i jednu temu p o s r a l i....cccccccccccc
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.