AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 30 avg 2016, 16:32

Ne znam što se sad odjednom navalilo na defanzivce, nije ni da nam oni ne trebaju, ali daleko veći prioritet je veznjak. Pa i ova smušena reakcija odbrane u dvije utakmice je prije svega plod nepostojeće sredine, pa tek onda njih.

sad kad će mauri na posudbu bilo bi logično da dođe neko... ili je pašalić već ta zamjena :hmmmm:

još tridesetak sati do kraja merkata, ja ne očekujem više ništa, ni od njih ni od sezone :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 30 avg 2016, 21:28

Navodno želimo dovesti Wilshira iz Arsenala na posudbu. Napokon se spominje neko ko "zna lopte". U vakat [emoji2]

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 30 avg 2016, 21:52

Wilshire je pola sezone van terena najčešće.Daj Bože da ostane zdrav i odigra makar 20ak utakmica.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 30 avg 2016, 21:53

Ma Wilshere je vječito povrijeđen. Mada bi volio da dovedemo nekoga za koga znamo da zna fudbala. Neko ko ima barem neko ime, barem neku karijeru, a ne ove anonimuse i egzotične igrače. Sada baš gledam u Arsenalu od 2008. godine i skupio čitavih 103 nastupa, malo nekako ako uzmemo u obzir da Arsenal godišnje u svim takmičenjima odigra preko 50 utakmica.
Bez obzira na sve poznavajući Celu, ništa od njega. Na kraju će nam dovesti nekog Italijana na posudbu u zadnjim satima prelaznog roka, možda Sturara iz Juventusa jer Juve izgleda dovodi i Vitsela :facepalm: .
Ne kontam ovo slanje Mauria na posudbu, a ostavljaju nam živog Polia u ekipi. Kakvi stručnjaci radi u Milanu pa to nije humano.
Imam osječaj da će Pašalić biti kao Van Ginkel, 15-tak utakmica, 3 kvalitetne i hajde ti dečko nazad odakle si došao.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 30 avg 2016, 21:57

Juventus dovodi Quadrada a naši debili jedino non EU mjesto iskoriste za rezervu

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 30 avg 2016, 22:20

I to ponuda posudba sa obavezom otkupa za 30M funti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 30 avg 2016, 22:22

muxa je napisao/la:Juventus dovodi Quadrada a naši debili jedino non EU mjesto iskoriste za rezervu

Kad smo giganti :kafa:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 30 avg 2016, 22:23

[emoji106]

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 30 avg 2016, 22:53

Wilshire/Bertalocci-Monto/Pašalić-Sosa/Kucka.

To bi tako otprilike trebalo izgledati ako se ove špekulacije obistine. Boldovao sam one koji su po meni pravi izbor za taj trio na sredini.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 avg 2016, 22:57

LegendKiller je napisao/la:Ne kontam ovo slanje Mauria na posudbu, a ostavljaju nam živog Polia u ekipi. Kakvi stručnjaci radi u Milanu pa to nije humano.
Imam osječaj da će Pašalić biti kao Van Ginkel, 15-tak utakmica, 3 kvalitetne i hajde ti dečko nazad odakle si došao.
I to Poliju ugovor istice na kraju sezone pa umjesto da ga prodaju pa makar za milion (+ sto ce ustediti na njegovoj plati), oni ce ga drzati na klupi i reda-radi nekad ga ubaciti, kad bas nema koga.
Mada, dolaskom Sose i Pasalica tesko bi Mauri imao neku minutazu, a uonoj starosnoj dobi on mora igrati i dokazati talenat koji ima. Ja i dalje smatram da bi Mauri bio dobar b2b igrac, samo da mu se vise vjeruje i da se momak opusti i igra kako zna, uz pravilan razvoj i usmjeravanje kvalitetnog trenera.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 avg 2016, 23:35

Ma i tog Maurija prosle godine predstavise kao nekog vanserijskog talenta, al' nista ja od tog ne vidjeh. Ok, razumijem da ne mozes brilijirati kad ne igras redovno, al' nema lik "ono nesto" kod sebe koje se odmah da primjetiti kod dobrih igraca, jednostavno momak je prosjek kakvih na kamaru ima u fudbalskom svijetu.

Daj boze da on eto vaskrsne u empoliju i da dobijemo igraca za buducnost, al' sve su prilike da ce se vucarati po posudbama dok mu ugovor ne istekne i onda adio, kao mnogi prije njega :zzz:

montolivo, kucka, govedo, poli, sosa, pasalic, koja sredina bokte :facepalm: ovo nije cak ni u rangu midtable tima, ovo je jos gore od toga.

i na kraju kad se sve sumira, dobismo qrac od ovce za ovaj merkato, ne mogu im ni nulu dati za ovo sto su oni uradili.
mogle su se imati pare (da su sposobni kao sto nisu) od prodaje sarafija, adriana, meneza, silje, matrija, polija uz petnaestak miliona budzeta, mogao se tu solidan posao napraviti da su strucni ljudi u upravi, al' jok, gledaj kakav manevar oni napravise... sosa, gomez i lapadula koji nisu bas nikakav upgrade, potrosise ako se ne varam 24 miliona :roll: a realno, nijedan nije trebao doci, prezivjelo bi se bez njih.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 31 avg 2016, 09:19

Da je Bacca otisao rekao bi da smo slabiji nego prosle sezone, medjutim posto je ostao smijem reci da nit smo jaci nit slabiji nego prosle sezone...to nam govori i koje mjesto da ocekujemo i igru toplo-hladno...bit ce perioda kad cemo uvezati par dobrih utakmica kao i pod vodstvom Sinise(pa ce se probuditi neka nada za evropom), ali bit ce i perioda kad cemo gubiti bodove i igraci sa loptom biti na vi...Nase neko realno mjesto do zimskog prelaznog roka je 5-8 pozicije, a to mjesto koje vodi u evropu na kraju sezone mozemo sanjati (dakle ne ocekivati) samo ukoliko u januaru dodju prijeko potrebna pojacanja...to je neko moje misljenje koje bi volio da bude demantovano.

p.s. ne ocekujem pojacanja ovaj zadnji dan prelaznog roka iz razloga sto je i Gale digao ruke jer zna da leti sa te svoje pozicije, pa ako se nije trudio 3 mjeseca zasto bi ovaj zadnji dan..

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 31 avg 2016, 10:21

Witsel 18 € , Bertolacci 20 € :clap: :clap: :clap: :clap:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 31 avg 2016, 10:27

Ja ne ocekujem nikoga danas da dovedu, izace sa izjavom da su doveli Pasalic da je to igrac kojeg su trazili i to je to

Nego ja ocekujem od Susa najvise ove sezone,decko bi mogao biti pravo otkravljenje ove sezone,ako se poslozi sve to fino i ako dobijemo te pare na zimu mozemo se boriti za europu ove godine

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 31 avg 2016, 10:41

je l' L. Adriano u klubu ili je otisao ?

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 31 avg 2016, 10:47

EdoBa je napisao/la:je l' L. Adriano u klubu ili je otisao ?
Još je u klubu. Bio je predsjednik D. Kijeva sa Galijanem na sastanku, ali kažu onako u posjeti; Nikad se ne zna sa Galijanijem

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 31 avg 2016, 11:00

Quadrado 5mil s obaveznim otkupom 20 Witsel 14 mil moj Galliani vrijeme ti je penzije ccc

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 31 avg 2016, 11:44

Sad kao nešto čitam da smo se uključili u borbu za Wilshera, posudba i otkup ugovora na kraju za 30 mil. funti :pray: :pray:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 31 avg 2016, 12:18

Galliani je isprdio ima i 5 godina, i nema to više veze sa nedostatkom novca za mercato.Njegove gluposti su odavno počele.Kad se samo sjetim da je dao 12-13M za Matrija umjesto Eriksena.Tad se još vidjelo da je lik prolupao.

Ovaj mercato je jadan i očajan. Jedini igrač koji je došao i vjerujem da će biti od pomoći je Pašalić. Za Gomeza je rano još govoriti, ali nakon 5-6 utakmica vidjet' ćemo da li ima od njega neke koristi ili ne.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 31 avg 2016, 13:05

Chelsea ponudio Fabregasa Milanu, navodno do 15h je rok da Galliani odgovori. :urnebes:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.