FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko i za Zetu. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sarajlijc@ je napisao/la:Ja bih je ubio brate![]()
Braco sta nam je sa VanBastenom?
zasto? koja svrha?
da se nije i on ozenio?

Vamos je napisao/la:Ma ovo je zajebancija, lozi nas frajer, sta vam je.azizmpj je napisao/la:
znam buraz, ali neda mi supruga...kako sam se ozenio nisam bio na utakmici ...evo sad ce dvije godine
...
Napokon pravo Hordanje sutra na Otoci![]()
. Jeste da ce biti 40 c, ali sta fali...skidanje do pasa i "samba" zagarantovano
sto bi te lozio, nema potrebe za tim ...fakat ne vidim svrhu!
kupus army je napisao/la:Sva sreca,pa nisi papucar
ma nisam, neda cula na tekmi samo belaji ....misljenje joj ne mogu promjenit dok i sama ne ode na neku utakmicu ....a jos uvijek cekam pogodan trenutak za to ..... inace i ona navija za Sarajevo

drug,bila je info da kapije i prodaja ulaznica pocinju u 15h
ok hvala , nije mi daleko otoko (10 min pjeske) ali da ne izlazim bezzeqraf187 je napisao/la:drug,bila je info da kapije i prodaja ulaznica pocinju u 15h
hrabro i jako danas , jest da je dzehenem ali ovo se mora uzeti za ostanak na 1 mjestu tabele
YES.WE.DID.
hehehe,da nismo komsije? i meni treba 10 min pjeske,hehehe.......vjerujem da na Olimpic ne moze nista,boba nam je minimalno,a zasto ne i sve tri.........payton je napisao/la:ok hvala , nije mi daleko otoko (10 min pjeske) ali da ne izlazim bezzeqraf187 je napisao/la:drug,bila je info da kapije i prodaja ulaznica pocinju u 15h
hrabro i jako danas , jest da je dzehenem ali ovo se mora uzeti za ostanak na 1 mjestu tabele
- diplomatija
- Kontakt:
hoce li biti kakvog linka za raju iz pilane, da i mi uzivamo u vasoj predstavi, pozdrav
ima gracic u bakijama link danasdiplomatija je napisao/la:hoce li biti kakvog linka za raju iz pilane, da i mi uzivamo u vasoj predstavi, pozdrav
YES.WE.DID.
qraf187 je napisao/la:hehehe,da nismo komsije? i meni treba 10 min pjeske,hehehe.......vjerujem da na Olimpic ne moze nista,boba nam je minimalno,a zasto ne i sve tri.........payton je napisao/la:ok hvala , nije mi daleko otoko (10 min pjeske) ali da ne izlazim bezzeqraf187 je napisao/la:drug,bila je info da kapije i prodaja ulaznica pocinju u 15h
CHWIILA 2

YES.WE.DID.
ok hvala , nije mi daleko otoko (10 min pjeske) ali da ne izlazim bezze
hrabro i jako danas , jest da je dzehenem ali ovo se mora uzeti za ostanak na 1 mjestu tabele[/quote]
hehehe,da nismo komsije? i meni treba 10 min pjeske,hehehe.......vjerujem da na Olimpic ne moze nista,boba nam je minimalno,a zasto ne i sve tri.........[/quote]
CHWIILA 2
[/quote]
heheheh.........nismo,ja sam na drugu stranu........AP
hrabro i jako danas , jest da je dzehenem ali ovo se mora uzeti za ostanak na 1 mjestu tabele[/quote]
hehehe,da nismo komsije? i meni treba 10 min pjeske,hehehe.......vjerujem da na Olimpic ne moze nista,boba nam je minimalno,a zasto ne i sve tri.........[/quote]
CHWIILA 2

heheheh.........nismo,ja sam na drugu stranu........AP

Kvota na Sarajevo sve manja i manja.Raja trpa velike pare na Sarajevo pa je kvota u Derbiju pala sa 2,55 na 2,15. 

Nema prenosa .
za sve ostalo tu je MaterCardamypitar je napisao/la:Kvota na Sarajevo sve manja i manja.Raja trpa velike pare na Sarajevo pa je kvota u Derbiju pala sa 2,55 na 2,15.

YES.WE.DID.
amypitar je napisao/la:Kvota na Sarajevo sve manja i manja.Raja trpa velike pare na Sarajevo pa je kvota u Derbiju pala sa 2,55 na 2,15.
U premijeru jos uvijek 2.60-2.90-2.40
uplatio online prije 5 min
YES.WE.DID.
-
- Kontakt:
E svakakvih razloga i opravdanja sam čuo, te post, ramazan, bajram, smrtni slučaj, nedostatak novca, itd, ali da se neko opravdava tim što mu žena neda, to prvi put čujem.azizmpj je napisao/la:ma nisam, neda cula na tekmi samo belaji ....misljenje joj ne mogu promjenit dok i sama ne ode na neku utakmicu ....a jos uvijek cekam pogodan trenutak za to ..... inace i ona navija za Sarajevo

U ove zadnje 3 godine uvijek smo imali problema sa Olimpicom i mislim da će tako biti i danas. Dosta tvrda utakmica nas očekuje, ali činjenica je da smo bolja ekipa i da imamo više šansi za pobjedu, tim prije što su nam ambicije veče, imamo više kvalitetnih pojedinaca, a i podrška navijača sigurno neće izostati. Što se mene tiče, po ovom zvjezdanu, zadovoljan sam bilo kakvom pobjedom.
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
evo napadaca evo ludila