Bundesliga je napisao/la: ↑19 apr 2021, 16:36
Licemjerno i to jako. Znaci u redu je da su svi ti klubovi privatne prcije od kojih su mnogi cista plastika tipa PSG ili City, a nije u redu da igraju Super ligu? Mislim da od Super lige nece na kraju biti nista ali nemojte licemjerja. I UEFA i FIFA su teski mafijasi kojima su pare najbitnije. Zato i mijenjaju format od 2023/24-te. I tu ce igrati najbogatiji sa pozivnicama. Ja sam za vise utakmica jakih klubova u sezoni. A ne da moram cekati 6 mjeseci do nokaut faze. Svi dobijaju, i navijaci i klubovi. Treba u tu novu Ligu Prvaka ukljuciti i ostale timove iz ostalih liga. Takodjer veci fond nagrada jer ovo nije dovoljno.
Niko ovdje nije rekao da je i UEFA i FIFA mafija,ali ovo što radi ovih dvanaest izdajnika je protiv fudbala općenito,protiv liga,države svega.Samo oni i to je to.
Upravo se zbog njih i mjenja LP jer su to tražili godinama,da uzimaju još više para,sad žele svoju ligu,a šta je sa Dinamom,Zvezdom,Ajaxom,šta je sa svim ostalim klubovima Evrope oni ne postoje.
LP kakva god da je daje priliku i manjim da dodju pa koliko toliko.
Šta pobogu u ovom ima da traži Arsenal ili Totenhem pa biće 15-20 svake sezone u toj ligi pojavljivati se reda radi i uzimati pare,dok će druge treće lige polako da se gase jer nemaju novca,i dobešćemo se do koledž fudbala kao NBA i uzimanja od slabijih na Draftu ili tako nešto
Možda malo pretjerujem ali u biti tako ti dodje
Do kada bi opstala engleska treća liga ako im je vrh svega što rade da dodju do druga pa do premijer lige i dalje nemaju šta jer nemogu u super ligu
Ili posebno lige sa Balkana ili manjih zemalja kojim je praznik kada dodju u grupu i ugoste Barcu Bayern ili Liverpul
Zašto da se igra engleska liga,ako će arsenal završiti 11 i igrati tu Superligu
Draž fudbala je borba strast srce,ispadanje osvajanje tradicija ponos,.....zarnije lijepo vidjeti kada jedan Lester osvoji prvenstvo i kao nagradu sljedeće sezone igra LP dolaze mu u goste real Bayern
Zarnije lijepo vidjeti kup ggdjw Bayern gostuje nekom petoligašu i praznik fudbala za taj mali gradić
Zar nije to draž fudbala a ne da Barca nabije **** dug od milijardu i onda ode u drugo takmičenje jer nema para pa mora izmisliti da se lupa kao i većina ovih samo nazvanih najboljih 12,
Ja sma apsolutno protiv toga,hoću da gledam Bayern kada gostuje i bilefeldu i Dortmundu
Vjerujem da isto misli svaki navijač Liverpula i da želi ići u goste Midlsbrou kao i kristal plasu
Derbi je derbi jer se igra jednom dvaput godišnje i to je to a ne svaki par dana gubi čari i draž
Možda griješim ali moj je stav da je ovo sramota i treba apsolutno sve ovo zaustaviti ako se može i spriječiti da s nikada ponovi