-Ram 2gb
-Procesor intel dual core 2.0 Ghz
-Graficka neka od 512 mb i 128 bita (recimo GeForce 9500 GT)
-hdd 160gb
-maticna koja moze podnijeti sve ovo
?
Otprilike koliko love bi mi trebalo da mi neko ovakvo nesto sklopi ?
Moderator/ica: insider
Ja cu ti dati Intel xeon @3.2GHz(2 procesora po 2 fizicke i 2 logicke jezgre, racunar cita kao 8 jezgreni):http://pokit.org/get/img/dee245fcf9f2d0 ... 4a7932.jpgPapastathopoulos je napisao/la:Kad smo kod konfiguracija, da vidim koliko bi mi trebalo love da sklopim recimo nesto ovako:
-Ram 2gb
-Procesor intel dual core 2.0 Ghz
-Graficka neka od 512 mb i 128 bita (recimo GeForce 9500 GT)
-hdd 160gb
-maticna koja moze podnijeti sve ovo
?
Otprilike koliko love bi mi trebalo da mi neko ovakvo nesto sklopi ?
sta se qrcisiVar je napisao/la:Hmm imam za Murgu i ostale pitanje, tj. et kao da počnemo diskusiju
naime, pao mi je na pamet jedan projekat, a to je složiti high-end gaming mašinu sa što manje para![]()
planovi su slijedeći:
nabaviti:
Procesor: intel i7 (model još nisam odlučio)
32 GB RAM memorije![]()
Grafička: NVIDIA Tesla K20
Zvučna: Creative Labs Sound Blaster ZXR
SSD 128 GB i HDD 1TB
+ neki homemade tower![]()
Eh jedini problem mi ostane matična, ne znam koju bi![]()
bgm jok nego hoću da radim tomiki_92 je napisao/la: sta se qrcis
ćojk trolaiVar je napisao/la:Hmm imam za Murgu i ostale pitanje, tj. et kao da počnemo diskusiju
naime, pao mi je na pamet jedan projekat, a to je složiti high-end gaming mašinu sa što manje para![]()
planovi su slijedeći:
nabaviti:
Procesor: intel i7 (model još nisam odlučio)
32 GB RAM memorije![]()
Grafička: NVIDIA Tesla K20
Zvučna: Creative Labs Sound Blaster ZXR
SSD 128 GB i HDD 1TB
+ neki homemade tower![]()
Eh jedini problem mi ostane matična, ne znam koju bi![]()
Skinuo sam, ali me crack muči. Nigdje ne mogu naći serial. Da ti nemaš slučajno?vopi je napisao/la:Za to bi ti DriverEasy najbolje sluzioHigh je napisao/la:A u vezi sa ovim programom - ma tražim neki dobar da mi odmah nađe sve moguće drajvere koji mi nisu instalirani - a da su mogući za skinuti i da se ne mučim sa instalacijom i traženjem tih softvera. To je to.
a jarane svi sad misle da cu ja kupovat ekskluzivu u šopovima..bog dao ebay i polovne dijelove, pa malo pomalo...npr ova tesla nvidia ima na ebay-u za 700$ polovnaHigh je napisao/la:Valja ti paštetu do kraja života jesti.
hajmo reći da se bavim multimedijom? i da mi plafon toga nije sigurno konvertovanje nego pravljenje nekih stvari + ako dodamo 3d modeliranje i renderiranje tih stvariQUARESMA 18<<< je napisao/la:a zasta ce ti ova tesla? valjda znas da to nije nikako za igrica

pa tako reci, vamo spominjes gaming masinuiVar je napisao/la:hajmo reći da se bavim multimedijom? i da mi plafon toga nije sigurno konvertovanje nego pravljenje nekih stvari + ako dodamo 3d modeliranje i renderiranje tih stvariQUARESMA 18<<< je napisao/la:a zasta ce ti ova tesla? valjda znas da to nije nikako za igrica
Igrice ne postoje,igre postoje.forumas01 je napisao/la:MBO 1155 AS P8H77-M
CPU INT Core i3 3210
MEM DDR3 4GB 1333MHz
VGA PLT GF210 SUPER SILENT/1GB
da li cu sa ovom konfiguracijom moci igrati sve igrice?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.