Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Dres reprezentacije BiH
Ja sam u Bihacu na pijaci i po nekim trznim centrima nasao nase nove dresove sa 2 linije(plavi) i 4 linije (bijeli( cijena 8 KM
fali mi jos par maraka da sebi uzmem jedan

"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Nema..PerryFred je napisao/la:zvizgo je napisao/la:u sloveniji trazim nema dresa nikako. ovo se moze samo nama da desi.
http://www.prva-liga.si/shops/?tn=shop&shopID=ljubljana" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.btc-city.com/trgovina/1108/adidas" onclick="window.open(this.href);return false;
.
Zadnja izmjena: stampy, dana/u 20 feb 2017, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.
ljudi dal je moguce da se u sport life-u prodaje novi dres reprezentacije ali sa starim logom? a cijena mu je ista 149KM...znaci nema smisla..bolje onda kupiti u bh fan shopu..sto je sigurno, sigurno je..danas sam vidio svojim ocima dres sa starim logom..
Taj ti ja mogu nabaviti za 40KM bez imena i brojaedo07 je napisao/la:ljudi dal je moguce da se u sport life-u prodaje novi dres reprezentacije ali sa starim logom? a cijena mu je ista 149KM...znaci nema smisla..bolje onda kupiti u bh fan shopu..sto je sigurno, sigurno je..danas sam vidio svojim ocima dres sa starim logom..

hahahaJHam je napisao/la:Taj ti ja mogu nabaviti za 40KM bez imena i brojaedo07 je napisao/la:ljudi dal je moguce da se u sport life-u prodaje novi dres reprezentacije ali sa starim logom? a cijena mu je ista 149KM...znaci nema smisla..bolje onda kupiti u bh fan shopu..sto je sigurno, sigurno je..danas sam vidio svojim ocima dres sa starim logom..

-
- Kontakt:
Evo ja cu za 20KM nabavitJHam je napisao/la:Taj ti ja mogu nabaviti za 40KM bez imena i brojaedo07 je napisao/la:ljudi dal je moguce da se u sport life-u prodaje novi dres reprezentacije ali sa starim logom? a cijena mu je ista 149KM...znaci nema smisla..bolje onda kupiti u bh fan shopu..sto je sigurno, sigurno je..danas sam vidio svojim ocima dres sa starim logom..

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Evo ga isti naš

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Re: Odg: Dres reprezentacije BiH
bio sam u Sport Life-u u BBI-ju i u SCC-u i nisam vidio uopste stari logo na dresovima...edo07 je napisao/la:hahahaJHam je napisao/la:Taj ti ja mogu nabaviti za 40KM bez imena i brojaedo07 je napisao/la:ljudi dal je moguce da se u sport life-u prodaje novi dres reprezentacije ali sa starim logom? a cijena mu je ista 149KM...znaci nema smisla..bolje onda kupiti u bh fan shopu..sto je sigurno, sigurno je..danas sam vidio svojim ocima dres sa starim logom..ma nije to..dres kao dres je ok...ocito je da su likovi kupili condivo 14 plavi i samo nalijepe ili usiju stari grb...samo sto je onda malo bezobrazno staviti mu istu cijenu
inace, ljudi se zale da je kriza, a danas sam dosta ljudi vidio s novim dresovima (a tek prvi dan prodaje

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Vidio si kopije dresova, koji se razlikuju samo po materijalu. Da se razumijemo, nije za baciti ni ovaj kopirani. Košta između 30 i 40KM.
Ne znam, nisu meni bas svi ti dresovi licili na kopije (mada je moguce da jesu
), ko zna...

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Pogledaj pik i vidi. Ja sam jedva nasao razliku 

razlika je u grbu, na ovim kopijama jos onaj stari.Zekoo je napisao/la:Pogledaj pik i vidi. Ja sam jedva nasao razliku
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Koji je to klub?Lampard8 je napisao/la:Evo ga isti naš![]()
Ipswich Town
Sad mi nešto na um pade, vi ste se ovdje sinoć žalili na onu ponudu čitavog kompleta na ekupi za 250 KM, a ista mu je cijena i u Sport Life-u kad kupujete dres, šorc i štucne pojedinačno, činjenica je da će malo ljudi kupiti baš čitav komplet, al' nisu vala lopovi ovi iz ekupi (odnosno jesu koliko i Sport Life)...
Sad mi nešto na um pade, vi ste se ovdje sinoć žalili na onu ponudu čitavog kompleta na ekupi za 250 KM, a ista mu je cijena i u Sport Life-u kad kupujete dres, šorc i štucne pojedinačno, činjenica je da će malo ljudi kupiti baš čitav komplet, al' nisu vala lopovi ovi iz ekupi (odnosno jesu koliko i Sport Life)...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
cijena dresa je univerzalna, da se tako izrazimo, druga je stvar sto smo mi sirotinja druzeSaurman je napisao/la:Cijena dresa je sramotna.

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Moze li se kupiti dres dugih rukava?

Meni danas stigao oficijalni sal nase repke za prvenstvo

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.