FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
postoji zestoka opozicija neminovnom, jer azmirovim povratkom mnogi ostaju bez egzistencije
eh sad sa ovim igrackim kadrom nama ostaje samo kupovina, ali od koga kupiti kad se svi bore za nesto. Nadati se da ce se sto prije necija sudbina rijesiti pa da se krene u trgovinu. Okruzit se iskusnim ljudima, koji imaju iskustva u svemu ovom, ove neznalice sto su unakazili klub polako sklanjati i nadati se najboljem
ma kakvi finansijski izvjestaji, onaj njihov je smjesniji od Azmirovog izvjestaja sa one skupstine za koji su mu zamal glavu skinuli.
eh sad sa ovim igrackim kadrom nama ostaje samo kupovina, ali od koga kupiti kad se svi bore za nesto. Nadati se da ce se sto prije necija sudbina rijesiti pa da se krene u trgovinu. Okruzit se iskusnim ljudima, koji imaju iskustva u svemu ovom, ove neznalice sto su unakazili klub polako sklanjati i nadati se najboljem
ma kakvi finansijski izvjestaji, onaj njihov je smjesniji od Azmirovog izvjestaja sa one skupstine za koji su mu zamal glavu skinuli.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nadam se da će uprava imati obraza i podnijeti ostavku na kraju sezone.
Toliko od mene do maja, uživajte.
-
Sunderland
- Kontakt:
Ne branim njih ali finansijski izvjestaj je realan. Radila ga kuca iz Banja Luke. Mozda generalno najveci problem je u ovoj prici sto je ultra štednja napravljena pa se to u konačnici odrazilo.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:15postoji zestoka opozicija neminovnom, jer azmirovim povratkom mnogi ostaju bez egzistencije
Sloboda je moja nacija
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pretpostavljam to je za licenciranje. Vjerovatno ce to klubovi objaviti kad prodje proces licenciranja jer moraju. Iz toga ce se sve vidjeti.Sunderland je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:25Ne branim njih ali finansijski izvjestaj je realan. Radila ga kuca iz Banja Luke. Mozda generalno najveci problem je u ovoj prici sto je ultra štednja napravljena pa se to u konačnici odrazilo.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:15postoji zestoka opozicija neminovnom, jer azmirovim povratkom mnogi ostaju bez egzistencije
a ono nije bio izvjestaj, ono je bilo potrosili smo 10 KM od toga platili tebi, meni, malo igracima i vratili dug. Nidje nije receno kome,sta, koliko, kako
Sta je ovo svi nesto znaju, bice ovo, dolazi ovaj po fb misteriozne objave, komentari, a niko nece da kaze a ti trgaj sebi zivce dalje. Necu vam halaliti ako me sta strefi do spasenja 
samo Sloboda
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
To se slazem. Nigdje imenom i prezimenom koliko kome i zasto.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:28pretpostavljam to je za licenciranje. Vjerovatno ce to klubovi objaviti kad prodje proces licenciranja jer moraju. Iz toga ce se sve vidjeti.Sunderland je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:25Ne branim njih ali finansijski izvjestaj je realan. Radila ga kuca iz Banja Luke. Mozda generalno najveci problem je u ovoj prici sto je ultra štednja napravljena pa se to u konačnici odrazilo.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:15postoji zestoka opozicija neminovnom, jer azmirovim povratkom mnogi ostaju bez egzistencije
a ono nije bio izvjestaj, ono je bilo potrosili smo 10 KM od toga platili tebi, meni, malo igracima i vratili dug. Nidje nije receno kome,sta, koliko, kako
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Ako borac dobije radnik, idemo u BL, jer zri. ima bolji međ. skor od borca.
Ukoliko se radi o mjestu koje odlučuje o plasmanu nakon završetka prvog dijela takmičenja
(nakon 22 odigrana kola) i određivanju takmičarskih brojeva za utvrđivanje rasporeda za drugi dio
takmičenja, u slučaju jednakog broja bodova klubova, plasman se utvrđuje na osnovu dodatne tabele
od rezultata koje su u međusobnim utakmicama postigli klubovi sa istim brojem bodova.
Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 15 mar 2021, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa najbolja ti je indikacija kako sute i ovi stvarno upuceniji navijaci SSH, jer znaju da malo fali da im opet valja na Tusanj, vadi sal i dres iz ormara
inace mi do sad ne bi mogli zivit od njih
-
Sunderland
- Kontakt:
Ma i to je brate kuca ova iz Banja Luke radila, ozbiljni ljudi koji rade revizije velikih firmi. Kazem problem je ovdje sto si krenuo ultra stednja a ovo nije firma, moze ko bumerang da se vrati. Mnogo ljudi je bruku para oprostilo, znam da je onaj Fiko ili kako se zove bogati lik preko 150 Hiljada sam oprostio da mu se nesto isplati.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:28pretpostavljam to je za licenciranje. Vjerovatno ce to klubovi objaviti kad prodje proces licenciranja jer moraju. Iz toga ce se sve vidjeti.Sunderland je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:25Ne branim njih ali finansijski izvjestaj je realan. Radila ga kuca iz Banja Luke. Mozda generalno najveci problem je u ovoj prici sto je ultra štednja napravljena pa se to u konačnici odrazilo.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:15postoji zestoka opozicija neminovnom, jer azmirovim povratkom mnogi ostaju bez egzistencije
Međutim ova stednja je mac sa dvije ostrice, ali jedno je sigurno ne ispadamo.
Sloboda je moja nacija
Sve rečenoSunderland je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:33Ma i to je brate kuca ova iz Banja Luke radila, ozbiljni ljudi koji rade revizije velikih firmi. Kazem problem je ovdje sto si krenuo ultra stednja a ovo nije firma, moze ko bumerang da se vrati. Mnogo ljudi je bruku para oprostilo, znam da je onaj Fiko ili kako se zove bogati lik preko 150 Hiljada sam oprostio da mu se nesto isplati.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:28pretpostavljam to je za licenciranje. Vjerovatno ce to klubovi objaviti kad prodje proces licenciranja jer moraju. Iz toga ce se sve vidjeti.Sunderland je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:25
Ne branim njih ali finansijski izvjestaj je realan. Radila ga kuca iz Banja Luke. Mozda generalno najveci problem je u ovoj prici sto je ultra štednja napravljena pa se to u konačnici odrazilo.
Međutim ova stednja je mac sa dvije ostrice, ali jedno je sigurno ne ispadamo.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
TC ostaje nece nigdje, tako je i bolje.ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:31pa najbolja ti je indikacija kako sute i ovi stvarno upuceniji navijaci SSH, jer znaju da malo fali da im opet valja na Tusanj, vadi sal i dres iz ormara
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
borac vodi, i ako ovako ostane, sl. vikend tamo 99 posto gubimo, ali onda iz sl. 3 meča: žel, ssh, kru. idemo po 9 bodova 
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Izvinjavam se na upadu, od sveg srca vam zelim da ostanete u ligi ( ako treba i bodove vam dati sledecu utakmicu) Azmirov povratak u Slobodu nije u opticaju, ovo vam govorim kao neko ko je blizak klubu i Azmiru.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
Sunderland
- Kontakt:
elvirbaljic je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:42Izvinjavam se na upadu, od sveg srca vam zelim da ostanete u ligi ( ako treba i bodove vam dati sledecu utakmicu) Azmirov povratak u Slobodu nije u opticaju, ovo vam govorim kao neko ko je blizak klubu i Azmiru.
Hvala uvijek si bio realan, doduse malo si i zajebant ali raja si. Živio
Sloboda je moja nacija
Naravno da ne dolazi Azmir, jasno je to odavno nego malo trollaju ovi pa ko se upeca. Ok su odnosi dvije uprave i to je to, i drago mi je da je tako. A ni mi ne ispadamo 
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
elvirbaljic
- Kontakt:
Na stranu zajebancija, sve je to ljudski, nadam se da ce vas krenuti.Sunderland je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:44elvirbaljic je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:42Izvinjavam se na upadu, od sveg srca vam zelim da ostanete u ligi ( ako treba i bodove vam dati sledecu utakmicu) Azmirov povratak u Slobodu nije u opticaju, ovo vam govorim kao neko ko je blizak klubu i Azmiru.
Hvala uvijek si bio realan, doduse malo si i zajebant ali raja si. Živio![]()
Tuzla City / Sloga Simin Han
- RollingPaper
- Kontakt:
Ja mislim da ti pojma nemas. No hate.elvirbaljic je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:42Izvinjavam se na upadu, od sveg srca vam zelim da ostanete u ligi ( ako treba i bodove vam dati sledecu utakmicu) Azmirov povratak u Slobodu nije u opticaju, ovo vam govorim kao neko ko je blizak klubu i Azmiru.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sto je najsmjesnije nije ni malo nerealno, 3 igras kuci prakticno ako tako bude. Od toga 2/3 najgore ekipe u ligi cekas.
Ako ne mozes sa Krupom i ovakvim Zeljom onda i ne trebas
raspored bi bio za pozelit ako je to tacno
-
Sunderland
- Kontakt:
Sjedim sa vecinom navijaca TC dobri momci, zajebajemo se ali uvijek bude respekt. Doduse samo onog sto u reflektore gleda ne mogu nikakoelvirbaljic je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:45Na stranu zajebancija, sve je to ljudski, nadam se da ce vas krenuti.Sunderland je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:44elvirbaljic je napisao/la: ↑15 mar 2021, 19:42Izvinjavam se na upadu, od sveg srca vam zelim da ostanete u ligi ( ako treba i bodove vam dati sledecu utakmicu) Azmirov povratak u Slobodu nije u opticaju, ovo vam govorim kao neko ko je blizak klubu i Azmiru.
Hvala uvijek si bio realan, doduse malo si i zajebant ali raja si. Živio![]()
Sloboda je moja nacija
Forum jeste zajebancija, ali meni ne pada na pamet zajebavati se s osjećajima bolesnika Slobode kakav sam i sam.
Dosad nikad nisam trolao, niti ću, pogotovo na ovoj temi.
Od ljudi koji su direktno u sve to involvirani još prošle godine sam čuo da se vraća. Podijelio sam ovdje, jer mi niko nije rekao da šutim o tome...
Dosad nikad nisam trolao, niti ću, pogotovo na ovoj temi.
Od ljudi koji su direktno u sve to involvirani još prošle godine sam čuo da se vraća. Podijelio sam ovdje, jer mi niko nije rekao da šutim o tome...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.