FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sky9
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sky9 » 15 mar 2021, 16:46

I da, SD je prošlost. Napokon su shvatili da ovo nije za njega.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 mar 2021, 16:49

Skojevska je napisao/la:
15 mar 2021, 16:28
Probisvjet je napisao/la:
desperados je napisao/la:
15 mar 2021, 16:23
Nek nam je sretno s Mladenom. Licno sam ga gotivio kao trenera, posebno u Radniku dok je bio. Bice to dobro sve.
Zizovic je ubleha i folirant, bofl trener. Dao Bog da nas Bog pogleda, onako, kao one koji zasluzuju sadaku. Ako ispanemo on ruke u djep i vozdrica.
A ko bi po tebi bio idealan sad?
Nije u pitanju tener. Nama je trebalo tri cetiri igraca. Buljoni je krivac. Kakav si predcednik ako ides na to da ti klub ispadne **** te stednja i mezar kada ces na ulazak potrositi pedeset puta vise, plus ces izgubiti sve igrace ako ispadnemo. Buljoni se zanio malo sto nije bilo kritika, al' jbg mislilo se da je pametniji, a on glOp ko qarina. Mislio Mladost, Olimpik i Radnik ce se predati. Hoce al' u qurcu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 15 mar 2021, 16:57

15 mar 2021, 16:49
Skojevska je napisao/la:

Zizovic je ubleha i folirant, bofl trener. Dao Bog da nas Bog pogleda, onako, kao one koji zasluzuju sadaku. Ako ispanemo on ruke u djep i vozdrica.
A ko bi po tebi bio idealan sad?
Nije u pitanju tener. Nama je trebalo tri cetiri igraca. Buljoni je krivac. Kakav si predcednik ako ides na to da ti klub ispadne **** te stednja i mezar kada ces na ulazak potrositi pedeset puta vise, plus ces izgubiti sve igrace ako ispadnemo. Buljoni se zanio malo sto nije bilo kritika, al' jbg mislilo se da je pametniji, a on glOp ko qarina. Mislio Mladost, Olimpik i Radnik ce se predati. Hoce al' u qurcu.
Pa sto onda pises ubleha i folirant?
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 15 mar 2021, 17:16

da ne planiraju možda za sljedecu sezonu borbu za titulu, al federacije
& $ ?

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 15 mar 2021, 17:46

Izgleda olimpik mora ostat, savez ce trudi maksimalno da tako bude. protiv veleza svira se onakav penal, a danas se na grbavici ne svira ovo...
Volim tebe, više od sebe

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 15 mar 2021, 17:51

Gdje je Miftar seceruuu
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 mar 2021, 18:24

antisisoja1919 je napisao/la:
15 mar 2021, 17:46
Izgleda olimpik mora ostat, savez ce trudi maksimalno da tako bude. protiv veleza svira se onakav penal, a danas se na grbavici ne svira ovo...
Opet drugi krivi ako ispadnemo,a ne nasa nesposobna uprava uz pomoc gradonacelnika ...

Dodje Husic,vrati klub u premijer ligu,dovede ti Ciru,Zebu,Ordagu,Ahmeta,Kostica,Subica,klub u vrhu ligu,izbori euro scenu nakon dugo godina,a ne,ni on ne valja,sjedio sa Batom u Sagitariusu,hoce da nam zauzmu grad,klub,hoce da srusi Tusanj da pravi zgradu itd itd..

Kad god je Imamovic postavljao svoje poltrone klub je bio na dnu i ova sezona je primjer toga..

Samo privatni kapital,nista vise politika u klubu i poltroni..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 mar 2021, 18:35

Svi smo govorili da niko nece preuzeti onako zaduzen klub, sto je apsolutna istina.
Amin do kraja sezone da hairli sve zavrsi i ostanemo u PL pa da vidimo novi finansijski izvjestaj, da li se i koliko ostalo duzno trenutnim igracima, da li se dodatno smanjio dug i koliko, gdje su pare od transfera a gdje od grada (ne znam je li legla godisnja transa), jer po svemu ovome gore bi klub napokon mogao biti pripremljen za potencijalnog ulagaca, a mislim da je i Secer to spominjao da se priprema teren (cist klub) za ulagaca koji zeli uloziti svoje pare bez prijasnjih dugova.

Medjutim, i ovdje nastaje problem jer imas porezni dug kojeg vraca grad, a niko nije budala da vraca dug nekom novom vlasniku/ulagacu, osim da novi vlasnik preuzme u taj dug koji je razuman i moze se istrpiti ako se ima volje i plan. E sad, hajde nadji ulagaca. Nesto se vrbovalo sa strane, koliko sam ja nacuo, ali vise ni u sta ne vjerujem dok se ne desi.

Hajmo malo pozitive ljudi dragi, j3bes samo kukanje. Nista ovo nije novo i nepoznato, a mi i dalje volimo i volit cemo nas klub, kukati i kuditi, nekad se radovati, svadjati, pucati po savovima, prijetiti, ali ljubav je to - FK Sloboda.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 15 mar 2021, 18:50

Hajmooo Olimpickiii :njanjanja:
Samo pozitiva, boli nas ku rac :njanjanja:
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 15 mar 2021, 18:54

Olimpik ne ispada svakako, dobili večeras ili ne.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 15 mar 2021, 18:57

Znaci protiv Zelje za vikend
Jedan grad, jedna ljubav!

MrtvaCarsija
Kontakt:

Post Postao/la MrtvaCarsija » 15 mar 2021, 18:59

Jos jednom, neka nam je bog na pomoci ali crno nam se pise

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 mar 2021, 19:01

eh sad smo zvanicno u problemu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 15 mar 2021, 19:02

Gifron je napisao/la:
15 mar 2021, 18:57
Ako borac dobije večeras, u BL idemo za vikend...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 15 mar 2021, 19:06

Sky9 je napisao/la:
15 mar 2021, 19:02
Gifron je napisao/la:
15 mar 2021, 18:57
Ako borac dobije večeras, u BL idemo za vikend...
Zrinjskom idemo
vamossssss Barsa,naprijed Bosna

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 15 mar 2021, 19:08

Druga liga druga liga pjevali smo svi, svjesni nismo tada bili da cemo se opet vratiti :njanjanja: :njanjanja:
Hajmoooo :wave: :njanjanja:
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 15 mar 2021, 19:10

Beduin je napisao/la:
15 mar 2021, 18:35
Svi smo govorili da niko nece preuzeti onako zaduzen klub, sto je apsolutna istina.
Amin do kraja sezone da hairli sve zavrsi i ostanemo u PL pa da vidimo novi finansijski izvjestaj, da li se i koliko ostalo duzno trenutnim igracima, da li se dodatno smanjio dug i koliko, gdje su pare od transfera a gdje od grada (ne znam je li legla godisnja transa), jer po svemu ovome gore bi klub napokon mogao biti pripremljen za potencijalnog ulagaca, a mislim da je i Secer to spominjao da se priprema teren (cist klub) za ulagaca koji zeli uloziti svoje pare bez prijasnjih dugova.

Medjutim, i ovdje nastaje problem jer imas porezni dug kojeg vraca grad, a niko nije budala da vraca dug nekom novom vlasniku/ulagacu, osim da novi vlasnik preuzme u taj dug koji je razuman i moze se istrpiti ako se ima volje i plan. E sad, hajde nadji ulagaca. Nesto se vrbovalo sa strane, koliko sam ja nacuo, ali vise ni u sta ne vjerujem dok se ne desi.

Hajmo malo pozitive ljudi dragi, j3bes samo kukanje. Nista ovo nije novo i nepoznato, a mi i dalje volimo i volit cemo nas klub, kukati i kuditi, nekad se radovati, svadjati, pucati po savovima, prijetiti, ali ljubav je to - FK Sloboda.
Pokusavalo se sakriti na sve moguce nacine da se Azmir vraca ili da se vec vratio u Slobodu, ali je nemoguce sakriti kad informacije na sve strane cure.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 mar 2021, 19:11

Kad ce odjeknut vijest ? :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 15 mar 2021, 19:13

MMA075 je napisao/la:
15 mar 2021, 19:10
Beduin je napisao/la:
15 mar 2021, 18:35

Pokusavalo se sakriti na sve moguce nacine da se Azmir vraca ili da se vec vratio u Slobodu, ali je nemoguce sakriti kad informacije na sve strane cure.
Pa sam on ne krije.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 15 mar 2021, 19:13

De nam Secere opet jednu brošuru sa friziranim podacima pa da djeluješ kao ozbiljan covjek. Koliko si ono prodao stolica ne računajući tvoja dva jarana (Inproz, Babilon)? Koja su to vaša ulaganja? Jel te sramota što trošite gradske pare a glumis nekog velikog predsjednuka pa mudrujes o nekim principima i nedostatku navijačke podrške :puke: kontas drugi su odustali od borbe za opstanak, pa posto jos nije legla nova transa a vama se ne daju pare, sve će dobro završiti...... e hoce qurac :!: sad masi svojim lažnim brosurama ceka nas borba za goli život.
Sloboda Tuzla

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.