AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la SiamoNoi » 16 sep 2016, 22:59

SiamoNoi je napisao/la:Jbš Milan kad nema igrača za stavit u fantasy.Bacca preskup,eventualno je Suso zanimljiv.
Krenem stavit Susa i zakasnim sekundu :damn:

Vidim još ništa od Pašalića nego nekakav Lokateli igra.

_forzamilan_
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la _forzamilan_ » 16 sep 2016, 23:01

Zenga je napisao/la:Kao najavljeno, slijedi pljacka uz gol Bacce :rol:

Pozitivno:
mladici Donnarumma, Calabria, Romagnoli, Locatelli, Niang svi na terenu. Svima nam je zao Bacce koji gaji veliku ljubav prema Rossonerima ali igrat sa ovim levatinama je jednostavno grehota za igracinu poput njega.
Negativno:
taktika, sistem, bolje receno Montella, propuh, igra bez glave... izgubljeni na terenu, prolazna samo golmanu i Bacci.
Ne znam sta može večeras biti pozitivno za Roma? Baš je bio loš.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 sep 2016, 23:14

oce covjek reci da je pozitivno sto mladi igraju :mrgreen:

joj tipican onaj bakovski gol, kad je vanjskom zavrne i zavuce :bow: inace covjek ima 22 ligaska gola uz 44 suta, znaci prakticki svaki drugi sut zavrsava u golu, mislim da niko nema ovakav procenat zavrsnice :bow:
a sta bi tek bilo da igra sa potentnijim veznim redom, a ne ovim hadaljima.

meni licno jedan od najdrazih igraca od momenta kad je odigrao prvu utakmicu... on, suso i gigi nas zasad drze u zivotu, ovaj ostatak je nula.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 16 sep 2016, 23:25

Od dosadašnjih 6 golova, trident naprijed je jedini bio uključen u te golove, Bacca 4 gola, Suso gol i 2 asistencije.

Igru briši, bodove piši :hmmmmm:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 16 sep 2016, 23:49

rope11 je napisao/la:joj tipican onaj bakovski gol, kad je vanjskom zavrne i zavuce :bow: inace covjek ima 22 ligaska gola uz 44 suta, znaci prakticki svaki drugi sut zavrsava u golu, mislim da niko nema ovakav procenat zavrsnice :bow:
44 u okvir?

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 sep 2016, 00:25

SiamoNoi je napisao/la:
rope11 je napisao/la:joj tipican onaj bakovski gol, kad je vanjskom zavrne i zavuce :bow: inace covjek ima 22 ligaska gola uz 44 suta, znaci prakticki svaki drugi sut zavrsava u golu, mislim da niko nema ovakav procenat zavrsnice :bow:
44 u okvir?
jeste da :mrgreen:

ustvari mozda ni nije, nisam siguran, ali mi djeluje nerealno da tip za godinu dana ima samo 44 udarca :mrgreen:

e vala ja se sjecam da je abate asistirao za neki gol :tralala:
suso i baka spasavaju ovaj klub brukanja, sad zasad... dokle li ce trajati, ne znam. ali je porazavajuca cinjenica da nijedan nas vezni igrac nije ucestvovao ni na koji nacin u golovima :facepalm:

FORZA MILAN !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 17 sep 2016, 00:29

Koji vezni igrač?

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 17 sep 2016, 00:39

Zenga je napisao/la:Kao najavljeno, slijedi pljacka uz gol Bacce :rol:

Pozitivno:
mladici Donnarumma, Calabria, Romagnoli, Locatelli, Niang svi na terenu. Svima nam je zao Bacce koji gaji veliku ljubav prema Rossonerima ali igrat sa ovim levatinama je jednostavno grehota za igracinu poput njega.
Negativno:
taktika, sistem, bolje receno Montella, propuh, igra bez glave... izgubljeni na terenu, prolazna samo golmanu i Bacci.
Ja ne znam sta si ti vecerss gledao , ali Ninag Calabria su bili najveci flopovi tekme, pa nisu se loptom mogli sastati...Romagnoli sve vise i vise pocinje da grijesi, sjetite se samo kako je reagirao kod stative Muriela

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 17 sep 2016, 01:12

Do kraja sezone Donnarumma će postati najbolji golman Evrope sve zahvaljujući svojim suigračima koji dozvoljavaju protivnicima da se mali dokazuje iz utakmice u utakmicu.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 17 sep 2016, 01:21

Nemojte sad malom Calabriji trazit greske. Momak je desni bek koji je silom prilika morao igrati lijevo. Još mu je ovo prva tekma da je starter. Kad sam mogao 3 godine čekati (i ne dočekati) da Siljo sazrije kao igrač, mogu vala trpit jednu sezonu i Calabriju. Sto prije Montela skonta da nema igrace za 4-3-3 to bolje. Naš najbolji igrač iz prošle sezone je odron samo iz razloga sto ne igra na poziciji koja mu najbolje odgovara.

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 sep 2016, 02:29

Ma iskreno sumnjam da ce biti sta od Calabrie, al' haj neka dijete igra, mozda iznenadi.
Slicno vazi i za ove neke lafo talente Zaneleti, Lokateli i ostali, nista to, jedino ovaj mali treci golman obecava, imamo nos za golmane :mrgreen:

ako mislis na jacka, igrao je i kao krilo pa nista, skroz van forme... nadam se da ce ubrzo doci sebi (osim ako nije jedan od onih has been igraca) jer nece moci bacca sam vazda gurati tim.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 17 sep 2016, 08:17

Jack je bio najbolji dok je igrao lijevo u 4-4-2. Moze on odigrati dobro i u 4-3-3 al na mjestu gdje igra Niang. Jedna utakmica koju je tu odigrao nije dovoljna, ipak treba uhvatiti formu, a vec sljedeću tekmu ga Montela vratio u vezni red. Pa mi nemamo nijednog veznjaka za ovu formaciju. Mozda mali Pasalic.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 sep 2016, 13:15

Nama najviše odgovara formacija sa što manje centralnih veznih igrača, iz razloga jer nemamo nijednog kvalitetnog veznjaka. Zato prošle sezone i jesmo igrali najbolje u 4-4-2 formaciji kada su u sredini "morala" igrati samo dvojica veznjaka, Montolivo i Kucka, oslanjali smo se na krila (čitaj Jacka) i Baccu u napadu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 17 sep 2016, 14:06

O tome ja pričam al Montela slijep pored očiju

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 sep 2016, 15:20

rekoh ja još prošle godine da je džek bljesak za jednu sezonu, a mene još neko napade zašto to spomenuh :kafa: sve je krenulo od prošle polusezone, pa sad prijateljskih do ove 4 utakmice, ništa posebno, nikakav učinak.
mada mi je baš drag momak i volio bih da proigra, al' kod nas sve ima svoj vijek trajanja, svakog iole dobrog igrača sjebu... dovoljno da budu u ovoj lošoj atmosferi sa lošim suigračima i trenerom i ode forma u qrac, na trajno.

joj al stvarno :rol: :rol: :rol: :rol:

FORZA MILAN !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 sep 2016, 19:53

nextterrain je napisao/la:Od dosadašnjih 6 golova, trident naprijed je jedini bio uključen u te golove, Bacca 4 gola, Suso gol i 2 asistencije.

Ma ima tu i Niang sa golom i asistom, te Abate i Bona po asistenciju. Ali sve je ovo tanko, mada se jos i drzimo nekako, proslu utakmicu nismo smjelu izgubiti, pa makar igrali bez Nianga i Kucke. Do zime moramo sto vise bodova skupiti i biti medju 4-5 ekipa ako hocemo na proljece da se ukljucimo u neku borbu a da to nije za opstanak. :)
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 17 sep 2016, 20:12

Beduin je napisao/la:
nextterrain je napisao/la:Od dosadašnjih 6 golova, trident naprijed je jedini bio uključen u te golove, Bacca 4 gola, Suso gol i 2 asistencije.

Ma ima tu i Niang sa golom i asistom, te Abate i Bona po asistenciju. Ali sve je ovo tanko, mada se jos i drzimo nekako, proslu utakmicu nismo smjelu izgubiti, pa makar igrali bez Nianga i Kucke. Do zime moramo sto vise bodova skupiti i biti medju 4-5 ekipa ako hocemo na proljece da se ukljucimo u neku borbu a da to nije za opstanak. :)
Ma realno u ovom Milanu ima par koliko toliko dobrih igrača, recimo Gigi-Romagnoli-Jack-Suso - Bacca, uopće nije toliko loše samo imamo dosta igrača koji realno ne smiju biti tu. Ali ovi nabrojani igrači mogu sačinjavati kostur ovog tima barem u periodu ove tranzicije i ovih dva do tri prelazna roka. Logično gledano ne može se u dva prijelazna roka riješiti 15 igrača i dovesti 15 igrača. Na ovaj kostur dodavati kvalitetne igrače po 2 u svakom prijelaznom roku i opet ćemo imati konkurentan Milan :kafa:

i mislim da ni ostatak naših igrača nisu toliki odron samo nemaju ni trunku samopouzdanja ( nije da mislim da su rang pravog Milana), ali sasvim su dovoljni za neko 4-5 mjesto.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 sep 2016, 21:53

Ma sta mi to jarane imamo? Eto, nabrojao si tu solidnu petoricu koja mogu ciniti kostur tima i to samo za ovu i narednu sezonu jer u buducnosti ocekujem kvalitenije igrace od njih (s tim da Jack polako ide silaznom putanjom, Suso jos puno pure mora pojesti da dokaze da je pouzdan igrac, bacca je vec u godinama, a rom i gigi su djeca), ovaj ostatak je odron svih odrona koji sto prije moraju dobiti nogu ako zelimo da ovaj klub krene naprijed.
Ja u ovom timu ne vidim bas nista vrijedno divljenja i nekoga ko ce biti ostavljen u amanet (osim golmana) kinezima, ovdje kad se krene sa rekonstrukcijom, morat ce se bukvalno od korijena rezati ako kontaju ostvariti neki rezultat vrijedan pomena.

Hajde sto su ovi na terenu odron, al' ti ni na klupi nemas postenog igraca, bas nista, klupa nam je prava deponija igraca koje ne mozes nikom ni uvaliti :roll:

ja u koga se uzdam u buducnosti i koji moraju biti dio tog novog kolektiva su gigi i eventualno rom (bar se nadam da mu je ovo samo prolazna kriza), ovaj ostatak jednostavno nema taj potrebni kvalitet.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 17 sep 2016, 22:06

A Bertollaci [emoji57]

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 17 sep 2016, 23:35

Kako je Milik pametna kupovina Napolia, ali opet na nas vezni red ili nasu famoznu formaciju, ne vjerujem da bi bio sjena iz Napolia.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []