Daleko od toga da sam mislio da ne znas. Moja se primjedba odnosi samo na to da nisi stavio te dvije komponente, nista vise. Nadam se da ne zamjeras. Sve najbolje.ellaxaz je napisao/la:Znam ja šta je SWOT analiza i za šta se koristi ali ovo nije zvanični dokument da tako reaguješ.storm_raider je napisao/la:Nisam zelio da editujem post, nije ok.
Da Opportunities, moja greska.
Hvala na revnosti.
Ipak je ovo sportski forum i tema FK Željezničar.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- storm_raider
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sport je lijek za tijelo i duh.
Samo nam on fali,kao ludi smo bez njega

Mogu misliti kakav je to igrac kad nije minuta odigrao jesenas koliko vidim.
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 27 jan 2011, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Sad sam se ismijao kao ludak citajuci ovo.
Ali ako je kojim cudom istina,ne treba nam,daleko mu kuca.Dosta je mafije u fudbalu.Imamo dovoljno svojih lopova,jos da tudje uzimamo...
Svidja mi se ovaj forum u zadnje vrijeme. Aj lajk it, aj lajk it veri mač
Kakvih se prije gluposti moglo procitati, a vidi sad ovo
Grb ako nije finalna verzija, fakat treba samo da se promijeni brojka 90, jer je i meni prva asocijacija bila na ono 90 od Nike-a. Ostalo sve u svemu lijepo izgleda, a kad se uzme u obzir koliko ovim momci sto ovo rade zaradjuju (neki dan mi taksista prica da grade vile po Poljinama) mislim da je svaki dalji komentar suvisan.
@dule oplakah te, ki*ta od igraca ba nije minute odigrao
Kakvih se prije gluposti moglo procitati, a vidi sad ovo
Grb ako nije finalna verzija, fakat treba samo da se promijeni brojka 90, jer je i meni prva asocijacija bila na ono 90 od Nike-a. Ostalo sve u svemu lijepo izgleda, a kad se uzme u obzir koliko ovim momci sto ovo rade zaradjuju (neki dan mi taksista prica da grade vile po Poljinama) mislim da je svaki dalji komentar suvisan.
@dule oplakah te, ki*ta od igraca ba nije minute odigrao
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 27 jan 2011, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Jel ti to ozbiljno ?Dule 078 je napisao/la:Samo nam on fali,kao ludi smo bez njega![]()
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
evo i ja gledamBuddy je napisao/la:Jel ti to ozbiljno ?Dule 078 je napisao/la:Samo nam on fali,kao ludi smo bez njega![]()
Za zivot cijeli!
@buddy jos ti pamtim ono za Napolija pa ti vidi 
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Možda je to bio uslov NIKE-a da potpišu ugovor s nama.Avanes je napisao/la:Grb ako nije finalna verzija, fakat treba samo da se promijeni brojka 90, jer je i meni prva asocijacija bila na ono 90 od Nike-a.
suti jezik pregrizoAvanes je napisao/la:@buddy jos ti pamtim ono za Napolija pa ti vidi
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Umjesto broja 90 prikladnije bi bila slika dimitrija dimitrijevića 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- katzenbrummen
- Kontakt:
Denise, jesi ovo ti?storm_raider je napisao/la:Daleko od toga da sam mislio da ne znas. Moja se primjedba odnosi samo na to da nisi stavio te dvije komponente, nista vise. Nadam se da ne zamjeras. Sve najbolje.ellaxaz je napisao/la:Znam ja šta je SWOT analiza i za šta se koristi ali ovo nije zvanični dokument da tako reaguješ.storm_raider je napisao/la:Nisam zelio da editujem post, nije ok.
Da Opportunities, moja greska.
Hvala na revnosti.
Ipak je ovo sportski forum i tema FK Željezničar.
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
ja još kontam koji sad igrač...Dule 078 je napisao/la:Samo nam on fali,kao ludi smo bez njega![]()
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
Ovo sam oplako od smijeha i predlažem ovaj post za provalu godineDule 078 je napisao/la:Samo nam on fali,kao ludi smo bez njega![]()
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
- themaniaks
- Kontakt:
najsmijesniji postovi na forumuMarokanac je napisao/la:Ovo sam oplako od smijeha i predlažem ovaj post za provalu godineDule 078 je napisao/la:Samo nam on fali,kao ludi smo bez njega![]()
Mogu misliti kakav je to igrac kad nije minuta odigrao jesenas koliko vidim.![]()
![]()
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Poznaje ovaj dule zeljeznicar pravo,samo se pitam kako nismo uspjeli sacuvati i produziti ugovor sa tim talentom.Jel ono on ponikao u famosu???

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA jesi luuuuuuuud zivota miDule 078 je napisao/la:Samo nam on fali,kao ludi smo bez njega![]()
Razumijes ti mene burazere moj 

Ko je taj Brković ?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
post godine!Dule 078 je napisao/la:Samo nam on fali,kao ludi smo bez njega![]()
ali nema para,sve se rastalilo....
nijaz džoker iz sjene, ne trebaju njemu minute da bi uticao na igru 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.