FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 21 sep 2014, 00:38

muamerc je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Mali Gaudino će produžiti ugovor sa Bayernom tako da se iz Juventusa nemaju čemu nadati.
U svijetu gdje papir vlada sve je moguce. Ipak mislim da imamo vise sansi da ostane kod nas.
Ako u klubu znaju o kakvom se potencijalu radi onda ne vidim način da ga puste tek tako osim na posudbu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

MidhatVelicanstveni
Kontakt:

Post Postao/la MidhatVelicanstveni » 21 sep 2014, 01:21

Nacin je da mu istekne ugovor a momak ne zeli produziti.Simple as that !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 sep 2014, 11:06

Mislio sam na to da mu Juventus ne može ponuditi uslove koje može Bayern.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 sep 2014, 11:59

Ma Gaudino 99,99 % ostaje u Bayernu jako, jako dugo. Eto momak tek sada je tu oko prvog tima i nekako sad ne znam toliko o njegovom karakteru, da bi rekao 100 %, ko što sam uvijek bio uvjeren za jednog Mullera, Schweinija i druge. Ali i ovo gore je veliki postotak... :D Jako, jako sam siguran da će on dugo, dugo vremena ostat kod nas i biti čak jedan bitan faktor u timu u budućnosti.... ;)

Uli je jučer par sati napustio zatvor i bio sa svojom porodicom. To je bila prva prava olakšica za Ulija, a uskoro vjerovatno će dobiti narednu...Ta naredna je da će dobiti slobodu tokom dana i obavljat će posao na slobodi, a navečer se vraćati u zatvor. Početkom 2016. godine će najvjerovatnije Uli dobiti i prijevremenu slobodu i biti u potpunosti slobodan čovjek.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 sep 2014, 15:43

Osvojiš bod protiv HSV-a i opet napraviš napredak u odnosu na najveće konkurente (BvB, Leverkusen), :)

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 21 sep 2014, 16:00

Bayer je zilav, mozda oni i uzmu koji bod... :p

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 sep 2014, 16:54

Bek Vukova dva gola, dobro jedan je iz penala.

I na kraju ipak i sa bodom smo povećali prednost u odnosu na najveće konkurente iako se Bayer ne može smatarati pravim konkurentom.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 21 sep 2014, 16:57

Neutral je napisao/la:Bek Vukova dva gola, dobro jedan je iz penala.

I na kraju ipak i sa bodom smo povećali prednost u odnosu na najveće konkurente iako se Bayer ne može smatarati pravim konkurentom.
Nikad efikasniji bod. Nikad nismo vise dobili sa bodom, odmarali igrace, povecali prednost na dortmund iako je to smjesno govoriti nakon 4 kola.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 sep 2014, 16:58

@effe: u slucaju da se Ulliju odobri ta sloboda tokom dana hoce li imati pravo dolaska na Bayernove utakmice, barem one koje se igraju u standardnom terminu od 15:30?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 sep 2014, 18:11

Omerbavarac je napisao/la:@effe: u slucaju da se Ulliju odobri ta sloboda tokom dana hoce li imati pravo dolaska na Bayernove utakmice, barem one koje se igraju u standardnom terminu od 15:30?
Mislim da bi imao pravo dolaska, ali je pitanje da li će on to činiti zbog javnosti. Mediji bi se previše vrtili oko njega, ne bi to baš bila zgodna situacija. Ali vidjet ćemo kad dobije tu djelimičnu slobodu, kakvi će sve uslovi biti postavljeni...

Inače evo jedna Ulijeva slika od jučer:

slika
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 21 sep 2014, 21:56

Pobjeda amatera u Garchingu rezultatom 2:1.Strijelci Wegkamp(8.gol ove sezone :cool: ) i Sallahi.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 21 sep 2014, 22:37

gerdmuller je napisao/la:Pobjeda amatera u Garchingu rezultatom 2:1.Strijelci Wegkamp(8.gol ove sezone :cool: ) i Sallahi.
Sallahi je strasan igrac. :salut:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 sep 2014, 22:52

Ylli ima "već" 20 godina, dobio je ranije par prilika u prvom timu i to je to. Da je tako veliki talenat bio bi tu umjesto Gaudina.

Hojbjerg je naš najveći talenat, igra već u danskoj reprezentaciji gdje je i zabio jedan gol. Ruku na srce, mnogo bolji igrač od Emre Can-a.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 21 sep 2014, 23:03

Ni meni Sallahi nije ništa posebno.
Ne kažem da je loš igrač i da će neće biti dobar, ali teško da je sad na bundesligaškom nivou, kamoli nivou koji je potreban za jednog igrača Bayerna.

Mada ko zna, možda se ponovi slučaj Lahm.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 21 sep 2014, 23:05

Jest', jedino samo sto sad Gaudino igra drugu poziciju i Sallahi igra beka i krila. Sallahi je i proslu sezonu bio jedan od bolji (ako ne najbolji) i opet je strasan ovu sezonu i to bez Schopfa, Rankovic (strasan je bio jedan period) tako da se dobro dokazao u drugom timu. Sad hoce li dobiti priliku u prvom timu, nisam bas siguran ali nesto mi je zao, i ovako smo Schopfa izgubili sto nije nikad dobio priliku u prvom timu, steta...to je igracina. :plac:

BackSpace United

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 sep 2014, 01:15

Malo mi je Ulli ofalio na ovoj slici, da se ne bavi kakvim sportskim aktivnostima dok je iza resetaka? :D

Gaudino je buducnost Bayerna i igrac kojeg prvenstveno Pep nece pustiti jer ga je on i otkrio i vjerujem da ce od njega napraviti vrlo korisnog veznjaka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 22 sep 2014, 17:48

Nerminovic je napisao/la:Jest', jedino samo sto sad Gaudino igra drugu poziciju i Sallahi igra beka i krila. Sallahi je i proslu sezonu bio jedan od bolji (ako ne najbolji) i opet je strasan ovu sezonu i to bez Schopfa, Rankovic (strasan je bio jedan period) tako da se dobro dokazao u drugom timu. Sad hoce li dobiti priliku u prvom timu, nisam bas siguran ali nesto mi je zao, i ovako smo Schopfa izgubili sto nije nikad dobio priliku u prvom timu, steta...to je igracina. :plac:
Mislim da ove sezone u drugom timu Sallahi igra na poziciji stopera al nisam siguran, imal ko od vas tacnijih informacija?

ady91
Kontakt:

Post Postao/la ady91 » 22 sep 2014, 18:41

povratakotpisanih je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Jest', jedino samo sto sad Gaudino igra drugu poziciju i Sallahi igra beka i krila. Sallahi je i proslu sezonu bio jedan od bolji (ako ne najbolji) i opet je strasan ovu sezonu i to bez Schopfa, Rankovic (strasan je bio jedan period) tako da se dobro dokazao u drugom timu. Sad hoce li dobiti priliku u prvom timu, nisam bas siguran ali nesto mi je zao, i ovako smo Schopfa izgubili sto nije nikad dobio priliku u prvom timu, steta...to je igracina. :plac:
Mislim da ove sezone u drugom timu Sallahi igra na poziciji stopera al nisam siguran, imal ko od vas tacnijih informacija?
Ylli Sallahi je odigrao devet utakmica od toga svaka po 90 min a tri je propustio. Sedam je odigrao kao ljevi bek i dvije kao krilo! ;)

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 22 sep 2014, 18:45

ady91 je napisao/la:
povratakotpisanih je napisao/la:
Ylli Sallahi je odigrao devet utakmica od toga svaka po 90 min a tri je propustio. Sedam je odigrao kao ljevi bek i dvije kao krilo! ;)
Znaći Steinhart je igrao stopera a Sallahi beka!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 sep 2014, 18:53

Pricao sam sa drugom prije nekoliko dana i mnogo je bio ljut sto nije igrao protiv Volfsburga. Kaze da je to bilo zbog ''politike'' tako da je igrao Gaudino i ne on. Ovako bih klub mogao reci ''Vidi, igramo sa igracem sto ima samo 17 godina, treba nam jedan vrhunski igrac'' i nekoliko dana/sedmicu dana kasnije nam je dosao Xabi Alosno.

Bio sam i juce na utakmicu sa njegov najbolji drug i rekao da mu je zao sto nije otisao na posudbu.

Glavu gore, Pierre - bice bolje. :salut:

BackSpace United

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []