On je dao najbolje sto je mogao. Njegovim odlaskom se otvara prostor za novog nadam se KVALITETNIJEG stranca. Vracanje Adukora je isto bila glupostTatamata1946 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:48Pa neka ga na klupi, duga je sezona, mozda pomogne u nekim utakmicama pogotovo sto moze igrati na vise pozicija. Ne znam cemu to neko tjeranje, kao ako ode skroz iz kluba bicemo jos jaci. Ruzno je to pisati. Na kraju krajeva ne odlucuje Velkoski hoce li igrati. Njegovo je, kao i svakog igraca da se trudi i daje sve od sebe na utakmicama i treninzima a trener odlucujeko ce biti u prvih 11 a ko na klupi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
+1
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Znam to, zato mi Denči nije jasan, zar ne mogu startati svi(Oremuš, Cmiljanić, Pejović, Velkoski i Fanimo)NisamInSajder je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:545 stranaca i 4 U21 igraca u 18 igraca u zapisniku (iako je ove sezone mislim 9 na klupu, tj. 20 u zapisniku).
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
ako nisu promjenili sad pa sam zaboravio? jesu podigli na 5 sad kad su i 5 izmjena stavili moguce da sam zaboravioSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:45Nije tačno da smiješ imati samo 4 stranca na terenu. Ne znam odakle ti ta glupost.Denchi je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:36pa znam al 4 na terenu u tebe svih 5 na terenuNisamInSajder je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:35
A da eto on jos. Imas pravo 5 stranca u zapisniku. Toliki ih je i na tom spisku.![]()
onda je coek upravu a ja serendam bezze

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Pisati da bi nam najvece pojacanje bio odlazak Velkoskog je po meni ruzno ali pisale su se ovdje i mnogo ruznije stvari.retromoos je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:54On je dao najbolje sto je mogao. Njegovim odlaskom se otvara prostor za novog nadam se KVALITETNIJEG stranca. Vracanje Adukora je isto bila glupostTatamata1946 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:48Pa neka ga na klupi, duga je sezona, mozda pomogne u nekim utakmicama pogotovo sto moze igrati na vise pozicija. Ne znam cemu to neko tjeranje, kao ako ode skroz iz kluba bicemo jos jaci. Ruzno je to pisati. Na kraju krajeva ne odlucuje Velkoski hoce li igrati. Njegovo je, kao i svakog igraca da se trudi i daje sve od sebe na utakmicama i treninzima a trener odlucujeko ce biti u prvih 11 a ko na klupi
Nisam gledao danasnju utakmicu ali ocito je Velkoski najvise kriv ovako na prvu sto vidim da puse raja sto nismo pobijedili i vjerovatno ce ga trener preseliti na klupu. Opet kazem bolje neka ga barem zbog konkurencije a i igramo na dva fronta, bice kartona i povreda nazalost
- feniksptica
- Kontakt:
Ove su pripremne i dobre, kakve su na ljeto bile..nebitne totalno za ligu ( rezultatski )
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- hordasDoboj
- Kontakt:
Treba Dzeno Uscuplic pokazat Vinku kako da koristi Velkoskog u 'polulijevo' formaciji
Da se mene pita Keno bi poceo na lijevog krilu

Da se mene pita Keno bi poceo na lijevog krilu

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Krle je siguran u prvih 11
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Hoće to kad ne znaš na koju ćeš stranu više, te brani Hareta, te brani Borisa, te pljuj Mešanovića... pune ruke posla, zglajzao si ti kumeDenchi je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:59ako nisu promjenili sad pa sam zaboravio? jesu podigli na 5 sad kad su i 5 izmjena stavili moguce da sam zaboravioSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:45Nije tačno da smiješ imati samo 4 stranca na terenu. Ne znam odakle ti ta glupost.
onda je coek upravu a ja serendam bezze![]()
![]()

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trebali bi za cetvrtak dogovoriti jos jednu prijateljsku i u odbrani isprobati nesto novo. Suplji smo ko reseto. A ne bi bilo lose i pustiti Mesanovica da odigra 90 minuta sa ekipom prije prvenstvenih utakmica.
Nadam se da grijesis. Ako je on siguran u prvih 11 onda bi nam bod bio ko dzamija.
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
To pravilo nikada nije ni postojalo. Niko ti ne može reći šta smiješ i koliko nečega smiješ imati u prvih 11. Sva ograničenja se odnose na zapisnik. Prije korone, u zapisniku od 18 igrača smio si imati 4 stranca i morao si imati U21 ne znam koliko. Od ove sezone je podignuto na 5 stranaca u zapisniku od 20 igrača. Niko ti ništa ne može i ne smije nametnuti za prvih 11, već samo na zapisnik.Denchi je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:59ako nisu promjenili sad pa sam zaboravio? jesu podigli na 5 sad kad su i 5 izmjena stavili moguce da sam zaboravioSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:45Nije tačno da smiješ imati samo 4 stranca na terenu. Ne znam odakle ti ta glupost.
![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Da pravilo da moras imati nekog u prvih 11 ne postoji i nije postojalo u Premijer ligi, jer je to najvisi rang i tu igraju najbolji u drzavi. Ali u rangovima ispod, Prve lige FBiH/RS i dalje, moras imati u startnih odredjeni broj mladih igraca,mislim 3. Pa i zbog tog ima onih izmjena u 20toj sekundi.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑21 feb 2021, 17:17To pravilo nikada nije ni postojalo. Niko ti ne može reći šta smiješ i koliko nečega smiješ imati u prvih 11. Sva ograničenja se odnose na zapisnik. Prije korone, u zapisniku od 18 igrača smio si imati 4 stranca i morao si imati U21 ne znam koliko. Od ove sezone je podignuto na 5 stranaca u zapisniku od 20 igrača. Niko ti ništa ne može i ne smije nametnuti za prvih 11, već samo na zapisnik.Denchi je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:59ako nisu promjenili sad pa sam zaboravio? jesu podigli na 5 sad kad su i 5 izmjena stavili moguce da sam zaboravioSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:45
Nije tačno da smiješ imati samo 4 stranca na terenu. Ne znam odakle ti ta glupost.
![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Sve ce to sef za da slozi. Pustite ba rezultat, rezultat ce da osjete maleni 

U novi boj ...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Aha, ove sezone je 5 stranaca, prošle je bilo 4 a prije toga 6Denchi je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:59ako nisu promjenili sad pa sam zaboravio? jesu podigli na 5 sad kad su i 5 izmjena stavili moguce da sam zaboravioSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:45Nije tačno da smiješ imati samo 4 stranca na terenu. Ne znam odakle ti ta glupost.
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zar ne moras imati jednog u-21 u prvih 11?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑21 feb 2021, 17:17To pravilo nikada nije ni postojalo. Niko ti ne može reći šta smiješ i koliko nečega smiješ imati u prvih 11. Sva ograničenja se odnose na zapisnik. Prije korone, u zapisniku od 18 igrača smio si imati 4 stranca i morao si imati U21 ne znam koliko. Od ove sezone je podignuto na 5 stranaca u zapisniku od 20 igrača. Niko ti ništa ne može i ne smije nametnuti za prvih 11, već samo na zapisnik.Denchi je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:59ako nisu promjenili sad pa sam zaboravio? jesu podigli na 5 sad kad su i 5 izmjena stavili moguce da sam zaboravioSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑21 feb 2021, 16:45
Nije tačno da smiješ imati samo 4 stranca na terenu. Ne znam odakle ti ta glupost.
![]()
FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
- NisamInSajder
- Kontakt:
Evo kad se otvorila tema stranaca. Mislim da bi nas savez trebao odraditi nesto kao i savez Srbije, tj. da se igraci iz Europske unije ne smatraju strancima (slucaj u Srbiji). Mislim da bi nasi trebali odraditi nesto tipa da se igraci iz bivse Jugoslavije, tacnije iz tih drzava, ne smatraju strancima. Ali da se broj stranaca tada ogranici na 3 ili 4. Sta mislite o tome?
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ja mislim da bi trebalo skroz ukinut to ograničenje.NisamInSajder je napisao/la: ↑21 feb 2021, 17:30Evo kad se otvorila tema stranaca. Mislim da bi nas savez trebao odraditi nesto kao i savez Srbije, tj. da se igraci iz Europske unije ne smatraju strancima (slucaj u Srbiji). Mislim da bi nasi trebali odraditi nesto tipa da se igraci iz bivse Jugoslavije, tacnije iz tih drzava, ne smatraju strancima. Ali da se broj stranaca tada ogranici na 3 ili 4. Sta mislite o tome?

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: benko21, Google Adsense [Bot], Hajdeee, laznokrilo, mnon46, napoleon72, Proximic, SarajevoAC i 107 gostiju.