Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Krupa ima bolji teren od Borcevog. A i Borcev stadion nije vise onaj stari, trava qrcu ne valja 
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
-
slobodnjak
- Kontakt:
Mislim da neće imaće Krupa svoj stadion koliko sam gledao.Gazda im ima neku gradjevinsku firmu ili nesto tako A kao i svima koji udju u ligu treba im tribina iza golaSheyi je napisao/la:Ipak će se igrati Premijer liga u Banja Luci naredne sezone
Koliko znam bez zezanja oni osim te tribine imaju sve ali sve zavrseno i veoma moderan stadiončić,trava je plastična i super to izgleda...
Pa i Krupa je Banja Luka.slobodnjak je napisao/la:Mislim da neće imaće Krupa svoj stadion koliko sam gledao.Gazda im ima neku gradjevinsku firmu ili nesto tako A kao i svima koji udju u ligu treba im tribina iza golaSheyi je napisao/la:Ipak će se igrati Premijer liga u Banja Luci naredne sezone![]()
Koliko znam bez zezanja oni osim te tribine imaju sve ali sve zavrseno i veoma moderan stadiončić,trava je plastična i super to izgleda...
Greivis je napisao/la:Puno cirilice.wobly92 je napisao/la:
moderacija aymo ove timove brisat s teme premiyer liga
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Treba se početi kladiti . Kladioničari upišite 12 bodova sarajevu u utakmicama protiv Olimpica dogodine. Kako se DIV danas namjesti da ga Olimpic uvuče duboko i ne samo jednom. Ali će div zato da omasti brke dogodine.
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 15 maj 2016, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
-
slobodnjak
- Kontakt:
Nije stari 30 km...Pappy je napisao/la:Pa i Krupa je Banja Luka.slobodnjak je napisao/la:Mislim da neće imaće Krupa svoj stadion koliko sam gledao.Gazda im ima neku gradjevinsku firmu ili nesto tako A kao i svima koji udju u ligu treba im tribina iza golaSheyi je napisao/la:Ipak će se igrati Premijer liga u Banja Luci naredne sezone![]()
Pa da Čelik sam sa sobom igra ligu jel. I kod njih kako ovi iz kluba štrajkuju teren sve lošiji, vidile su se protiv Želje one rupe ispred gola, a mogu mislit i danas na šta je ličilo, spominjalo se ovdje da je lopta umjesto u gol da uđe, zastala u blato, i golman Mladosti je pokupi.SlevinKelevra je napisao/la:Treba 'navijati' za ekipe koje imaju barem solidne terene, od kojih kisa od 10 minuta ne napravi Hutovo blato. Yebo te historija i tradicija. Docekujete te neki qurcev 'velikan', ili igras u blatu do koljena, ili velicaju koljace na tribinama... Ma, ajde u qurac.
Nema kod nas (pored Zenice, ali uz redovno održavanje) nijedan dobar teren koji može podnjet ove loše uvjete. Na tome se mora poradit prije svega, ni tribine ni trafike ni ništa drugo.
Kod Krupe je plastična trava, i to će se morat mijenjat.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Al' na teritoriji Banja Luke. Isto kao što je Pale Istočnom Sarajevu.slobodnjak je napisao/la:Nije stari 30 km...Pappy je napisao/la:Pa i Krupa je Banja Luka.slobodnjak je napisao/la: Mislim da neće imaće Krupa svoj stadion koliko sam gledao.Gazda im ima neku gradjevinsku firmu ili nesto tako A kao i svima koji udju u ligu treba im tribina iza gola![]()
Vi nekom pricatemaxmore je napisao/la:Treba se početi kladiti . Kladioničari upišite 12 bodova sarajevu u utakmicama protiv Olimpica dogodine. Kako se DIV danas namjesti da ga Olimpic uvuče duboko i ne samo jednom. Ali će div zato da omasti brke dogodine.
Ja mislim da je Dino pfening ponosan punac prvi put ide po lovuzagor1987 je napisao/la:Vi nekom pricatemaxmore je napisao/la:Treba se početi kladiti . Kladioničari upišite 12 bodova sarajevu u utakmicama protiv Olimpica dogodine. Kako se DIV danas namjesti da ga Olimpic uvuče duboko i ne samo jednom. Ali će div zato da omasti brke dogodine.sine dragi 0/1 Zeljo vodio a mi kao da pustimo da Zeljo bude ispred nas i da ode u evropu ako Sloboda uzme hahaha listicani maleni
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
maxmore je napisao/la:Treba se početi kladiti . Kladioničari upišite 12 bodova sarajevu u utakmicama protiv Olimpica dogodine. Kako se DIV danas namjesti da ga Olimpic uvuče duboko i ne samo jednom. Ali će div zato da omasti brke dogodine.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
U Young Boysa bijaše nekoć dok je Lulić igrao za njih umjetna trava, pa nije bilo nikakvih problema.aleksandar_veliki je napisao/la:Nece se morati mijenjati. Ako umjetna tzadovoljava standarde UEFA-e na njoj se moze igrati...
Ne znam da li se išta mijenjalo po tome pitanju, ali sumnjam da jeste.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ko dobi titulu za fer Play imal Toga kod nas
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
Vi nekom pricate
sine dragi 0/1 Zeljo vodio a mi kao da pustimo da Zeljo bude ispred nas i da ode u evropu ako Sloboda uzme hahaha listicani maleni[/quote]
Ja mislim da je Dino pfening ponosan punac prvi put ide po lovu
Bolje i ovako malen nego takav "DIV".[/quote]
Lištica ide u europu a vi igrajte derbi.. Puno pozdrava iz ŠIROKOG BRIJEGA
Ja mislim da je Dino pfening ponosan punac prvi put ide po lovu
Lištica ide u europu a vi igrajte derbi.. Puno pozdrava iz ŠIROKOG BRIJEGA
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nisam rekao da mora biti tepih, vec barem solidan, recimo kao sto ima Radnik Bijeljina ili Mladost DK. Ne moze se ocekivati da ekipa kao sto je Slavija ili Velez sa onakvim terenom iz godine u godinu, igra redovno i nesmetano prvu ligu, a da je to svima OK. Padne mala kisa, utakmica prakticno neregularna. Ovo govorim i generalno, radi poboljsanja kvalitete lige. Pogledati kakve su tekme u Zenici, i recimo u Istocnom Sarajevu- nebo i zemlja.wobly92 je napisao/la:Pa da Čelik sam sa sobom igra ligu jel. I kod njih kako ovi iz kluba štrajkuju teren sve lošiji, vidile su se protiv Želje one rupe ispred gola, a mogu mislit i danas na šta je ličilo, spominjalo se ovdje da je lopta umjesto u gol da uđe, zastala u blato, i golman Mladosti je pokupi.SlevinKelevra je napisao/la:Treba 'navijati' za ekipe koje imaju barem solidne terene, od kojih kisa od 10 minuta ne napravi Hutovo blato. Yebo te historija i tradicija. Docekujete te neki qurcev 'velikan', ili igras u blatu do koljena, ili velicaju koljace na tribinama... Ma, ajde u qurac.
Nema kod nas (pored Zenice, ali uz redovno održavanje) nijedan dobar teren koji može podnjet ove loše uvjete. Na tome se mora poradit prije svega, ni tribine ni trafike ni ništa drugo.
Kod Krupe je plastična trava, i to će se morat mijenjat.
-
slobodnjak
- Kontakt:
Ma znam ,ali ćuti ako nam se nakači @ piroman bl nayebali smo i ja i ti...

Iduce godine borba za titulu prvih 6 zna se vec Zrinjski Sloboda Siroki Sarajvo Zeljo i Celik a Krupa ovi iz Jajca ili Gradacac Vitez Mladost Olimpik iRadnik opstanak.Jasno ko kuca .Najveca radost ove godine nema Travnika Borca i Slavije .Najbolji igrac lige sta mislite ko je zasluzio ja pojma nemam.
Svi klubovi koji imaju oranicu od terena, ne zelim da igraju ligu. To je prvi uslov koji treba postaviti. Stadion Slavije je danas bio sve osim travnjaka i terena za fudbal. Boze sacuvaj. Zao mi je sto Borac ispade, ljudi imaju makar dobar stadion.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
U pravu si...aleksandar_veliki je napisao/la: Nece se morati mijenjati. Ako umjetna tzadovoljava standarde UEFA-e na njoj se moze igrati...
SPECIFIKACIJA TERENA ZA IGRU
Alternativa 1: Teren može biti pokriven prirodnom travom.
Alternativa 2: Teren može biti pokriven vještačkom travom (zelene boje), u skladu sa UEFA-e standardima kvaliteta i odobren od NS/FS BiH.
Mada UEFA nalaže da to bude ovaj neki najmoderniji tip umjetne trave, ali ovi naši iz saveza progledaju svima kroz prste, kada su mogli Slaviji, Prijedoru, Drini, Vitezu itd, neće ni Krupa imat problema nikakvih.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
vec krenula alibi prica za narednu sezonu...lijepi strahMancini je napisao/la:maxmore je napisao/la:Treba se početi kladiti . Kladioničari upišite 12 bodova sarajevu u utakmicama protiv Olimpica dogodine. Kako se DIV danas namjesti da ga Olimpic uvuče duboko i ne samo jednom. Ali će div zato da omasti brke dogodine.![]()
![]()
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.