Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 maj 2016, 22:39

Da mi je neko rekao da Zeljo nece imati pobjedu u ligi nakon derbija... :? :roll:

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 15 maj 2016, 22:40

Ispali smo **** ga kad se malo bolje pogleda nismo ni zasluzili opstanak.a za ove sto se raduju sto je borac ispao totalno glupo razmisljanje kad se dolazi u BL svake grupe dolazi uvijek veliki broj jer gostovanje kod nas ima neki svoj smek i raja to gotivi. Ako vam je bolje ici u goste olimpiku na prazan stadion i ako je to radost onda neka bude. Vidimo se dogodine dok se malo ustabilimo AJ BORAC

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 15 maj 2016, 22:45

NYKnicks Fan je napisao/la:"Nažalost, ispali smo, ali mislim da to nije jedini problem. Ovo je sramotno i žalosno, sve se znalo i prije ovog kola. Žalosno je što sude ovakve sudije, a mene je sramota što sam dolazio u bh. fudbal. Ovdje se ne igra fudbal, ovdje se igra po principu daj onome kome treba. Drago mi je što odlazim i nadam se da se više nikada neću vratiti u bh. sport", rekao je razočarani i ljuti Đurovski, te nastavio u istom stilu: "Ne mislim samo na posljednje kolo. Otkako sam došao, sve je isto. Jednostavno, sve je tako krenulo i prije 10-15 utakmica se znalo ko će da ispadne. Žalosno je ovo i za ligu i za fudbal. Umjesto da nas puste da igramo normalno, dešavaju se ovakve stvari. Na kraju krajeva, kad već nismo opstali, žao mi je što Željo nije pobijedio pa da ide u Evropu. "Sve utakmice smo odigrali pošteno, mogli smo i mi da pustimo Želji kad su i drugi puštali na svojim utakmicama. Ponavljam, ja odlazim i ako me kazne nakon ovih izjava, nasmijat ću se. Suci u BiH? To je banda. Neću da imenujem, ali suci su često imali čistu namjeru da nas pokradu. Iskreno, ovaj fudbal nema nikakvu budućnost", zaključio je trener Slavije. Slavija je sezonu završila na 12. mjestu sa 35 osvojenih bodova i sljedeće će igrati u 1. ligi Republike Srpske.

:urnebes:
Sto ovako nije pricao poslije utakmice sa Radnikom, kad mu je Celo pustio i vratio za ono pustanje prosle sezone ;)

U ovoj ligi svi namjestaju, evo Borac, zahvaljujuci namjestenim utakmicama su danas imali priliku da se izvuku, ali ne mogu im svi pustiti, jbg i Vitezu je trebao bod :mrgreen:

Iskreno zao mi Borca i Veleza, i nadam se da ce se sto prije vratiti, nije isto kad igras protiv njih i protiv Krupe npr, ipak tu postoji neki rivalitet i vise ce publike doci na te utakmice.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 15 maj 2016, 22:49

aleksandar_veliki je napisao/la:
brig je napisao/la:
Signore je napisao/la:Umjetna trava je spas, a ne smrt. Smrt je teren u IS i slicni. Nitko nema drenaze, bez obzira na teren. Gledao sam danas utakmicu u Mostaru. Teren je odlican, ali pljusak je poplavio sve. Teren je izdrzao, bio je besprijekoran, nigdje nije bilo blata sto znaci da je teren odlican, ali drenaza je zakazala. Teren je bio natopljen vodom i to je veliki minus. Da je drenaza bolja dobili bi prolaznu ocjenu.

Problem je sto manji klubovi i da imaju drenazu ne vode brigu o odrzavanju terena i manja kisa stvara blato. Zato, bar sprijeciti to blato, a to se moze postici umjetnom travom. Jos ako se odradi dobra drenaza imas veliki plus.

Ta umjetna trava mozda negdje drugo jeste smrt, ali za nas ipak ne. Uostalom, na njoj se igralo finale LP tako da nemam sta dalje pricati.
Sam sebi kontriraš..kažeš problem drenaža pa drenaža ti je problem i na umjetnoj.. Isto tako ako nije dobra bit će ti natopljeno i to gore nego prirodna..isto kao i u Mostaru što spominješ
Umjetna je smrt i pitaj bilo kojeg igrača isto će ti reć..Tu su ozljede češće i ona se isto mora održavati i možda je i skuplje nego prirodnu..Ti o umjetnoj što pričaš to možda da kod bogatih i u sređenim ligama gdje je to sve po redu i kako treba al razmisli, kakva umjetna trava je u FK Krupa? Nemojmo se zavaravati da je to neki standard itd

Milko se popišao na ligu :salut:
Umjetna trava u kampu Sarajeva je prosla UEFA-inu kontrolu. Ako prodje i ova Krupina tu ce se igrati. Bio sam na stadionu i vjeruj da je unutrasnjos bolja nego bilo gdje, izuzmemo li Bilino polje. Nedostaje im tribina, mislim da ce to rijesiti jer ljudi koji vode klub imaju lovu. Bolja je kod njih umjetna nego na Gradskom u BL prirodna.

Milko popiso? Veliko trenersko ime, idi nemoj me zajebavati.
Vidjet ćemo sve s vremenom...
Šta je bolje u Krupe nego bilo gdje? Friško obojani zidovi? Nemoj zajebavat. Samo im tribina nedostaje veliš? Pišeš da je bolje kod Krupe (eto osim Bilinog) nego Pecara npr koja ima istu kategoriju kao BP? :rol:
Šta čovjek ovdje neće sve pročitat :tokralju:

Na pišanje sam mislio svojim izjavama jer ipak je on neko ime i ovo će se prenijet :thumbdown:

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 15 maj 2016, 22:57

HAHAHAH cuj ovog Pilava prvenstvo je regularno, i radit ce na tome da novinarima poboljsaju uslove, a terene ove nase divne PL ko ih hebe.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 15 maj 2016, 23:14

Bruka i sramota.
Izvjestaj iz Lukavice :rol: :rol: :rol: uz onaj iz Sarajeva :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Pa kad ovo vidim onda se zapitam sta ste sve morali "gutati" u proslosti za onih par titula :mrgreen:

Milko popisa cijelu ligu, sudije i svaka mu cast :thumbup: a onda sat poslije dodje Pilav i kaze kako sve regularno :sick:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Vlado555
Kontakt:

Post Postao/la Vlado555 » 15 maj 2016, 23:15

Qrac bi sad 14 ekipa potpisalo regularnost lige

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 15 maj 2016, 23:16

milko je i na slobodu ciljao, između ostalih. malo te prenijelo ko lakija...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 maj 2016, 23:17

Kad smo kod infrastrukture...

[youtube][/youtube]
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 15 maj 2016, 23:18

aleksandar_veliki je napisao/la:brig, rekao sam unutrasnjost, a bio sam i na Pecari. Priznaj da nisi bio u Krupi, sto samim tim znaci da ne mozemo diskutovati po ovom pitanju.
Kad pričamo o unutrašnjosti jesi bio na Pecari? U svlačionicama, press sobama itd itd? Ako sam ja dobro upratio Krupa je to uradila prije 1-2 mjeseca i jedino što je novo pa možeš reć da je bolje nego negdje drugo je li tako? Meni je drago da ljudi rade isto kao i Mladost npr Super je to

Al po meni umjetna trava (ne mislim na onu pravu po standardima) je loša po igrače

Nisam bio u Krupi ali eto ako uđu gledat ću da odem na utakmicu :salut:

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 15 maj 2016, 23:18

široki ugrožen pa slavija pa sloboda malo nepiŕodno zvuči.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 15 maj 2016, 23:20

Ono sto je meni najsmjesnije,to je ova emisija koju vodi ovaj nevidjeni amater. :roll:
Sam postavlja pitanja,na pola sam odgovori, upada ljudima u rijec..... :facepalm:
Kako uticati da se ovo promjeni ima li nacina da se cuje glas javnosti,ubjedljivo najjadnija emisija u regionu.
Tereni katastrofa,jao terena Koseva,ili u Istocnom Sarajevu. :damn:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 maj 2016, 23:25

maxmore je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
taj DIV nije Dino taj DIV jer dero u bivsoj yugi i tutule osvajo dok ste vi kup borovnica igrali pod nazivom listica,a mi sa nekim Man Utd,HSV
Nema šta od tog M UTD, HSV ... samo raste, narastao do te razine da spusti gaće na kosevu ni manje ni više ne Nijazu.... guraj nijaze i ne pitaj koliko košta.
Neka je kao.sto vama vasi dizu gace jel ti krivo? Najgore sto Nijazovi dizu i zrinjskom.gace prije nego nama. Uostalom.neka.Borusija dodje u playofu dok ste bi na tv gledali

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 15 maj 2016, 23:26

Milko sere,Slavija je imala Rudara,Drinu,Viteza,Borac toliko mec lopti za opstanak na kraju sudije i citava liga krivi a do prije par kola izjavljivao nemam igraca koji moze zapucat u gol...mars gdje ti je bolje cobane zapusteni!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 maj 2016, 23:27

Agamemnon je napisao/la:Ono sto je meni najsmjesnije,to je ova emisija koju vodi ovaj nevidjeni amater. :roll:
Sam postavlja pitanja,na pola sam odgovori, upada ljudima u rijec..... :facepalm:
Kako uticati da se ovo promjeni ima li nacina da se cuje glas javnosti,ubjedljivo najjadnija emisija u regionu.
Tereni katastrofa,jao terena Koseva,ili u Istocnom Sarajevu. :damn:
Jad od emisije fujjjj treba sad odma u est ako nisi u stanju domaci teren pred tekmu pripremit 3-0 za goste i vozdra

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 maj 2016, 23:29

hskzmostar je napisao/la:Milko sere,Slavija je imala Rudara,Drinu,Viteza,Borac toliko mec lopti za opstanak na kraju sudije i citava liga krivi a do prije par kola izjavljivao nemam igraca koji moze zapucat u gol...mars gdje ti je bolje cobane zapusteni!
:thumbup:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 15 maj 2016, 23:35

koliko su isfrustrirani ovi nasi "noisy neighbors" ,oni i kad slave titulu (njih par stotina)ne mogu ni tada da ne spomenu Rodjene sto samo govori o velicini Velikog Crvenog kluba ;)
Zasluzeno ispadamo ;) (i to odavno) ali i kao takvi losi ipak smo u mislima nasih sampiona :mrgreen: (bola idite slavite okanite se nas,ha ja ,pa ne mozete ni titulu proslaviti bez Rodjenih :damn: ).Ipak to je donekle razumljivo jer je njihov smisao postojanja da kontriraju Rodjenima,i recimo kad bi se kojim slucajem Rodjeni rasformirali i oni bi nestali istog trena jer ne bi imali vise nikakvog smisla postojanja :D .Njih puno ne zanimaju titule,pobjede drugih timova ,samo ih interesuje Velez ;) .E pa nase dragi "noisy neighbors" morat ce te se strpiti malo bez Rodjenih,eto nas brzo nazad,znam da ce vam biti dosadno bez nas ,i nece vam se militi ni igrati liga bez Rodjenih,ali morate se malo pretrpiti :P
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 15 maj 2016, 23:35

zagor1987 je napisao/la:
maxmore je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
taj DIV nije Dino taj DIV jer dero u bivsoj yugi i tutule osvajo dok ste vi kup borovnica igrali pod nazivom listica,a mi sa nekim Man Utd,HSV
Nema šta od tog M UTD, HSV ... samo raste, narastao do te razine da spusti gaće na kosevu ni manje ni više ne Nijazu.... guraj nijaze i ne pitaj koliko košta.
Neka je kao.sto vama vasi dizu gace jel ti krivo? Najgore sto Nijazovi dizu i zrinjskom.gace prije nego nama. Uostalom.neka.Borusija dodje u playofu dok ste bi na tv gledali[/quote]
Nemam problema da vas olimpic kara, samo udri Olimpiče! Ovaj drugi dio boldan ne razumijem.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 15 maj 2016, 23:39

aleksandar_veliki je napisao/la:
hskzmostar je napisao/la:Milko sere,Slavija je imala Rudara,Drinu,Viteza,Borac toliko mec lopti za opstanak na kraju sudije i citava liga krivi a do prije par kola izjavljivao nemam igraca koji moze zapucat u gol...mars gdje ti je bolje cobane zapusteni!
Ma trener u pokusaju. Meni je samo krivo sto kod nase raje i dalje pale ove ublehaske price.

Treba skiniti kapu npr Rudaru i Drini koji su srusili Zeljine i Slobodine ambicija a ljudi vec ispali bili i onda dodje jedna bradata spodoba i kaze sve se znalo,sta se znalo?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 maj 2016, 23:39

aleksandar_veliki je napisao/la: Ma trener u pokusaju. Meni je samo krivo sto kod nase raje i dalje pale ove ublehaske price.
Slavija ispala više nego zasluženo, ali da te pitam, mada i da znaš nešto ne znam da li bi rekao ovako javno ali probat ću...Da li si ti 100% siguran, i da li znaš, je li ove sezone sve bilo regularno i je li bilo mutnih radnji?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []