RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

1922VFC1981
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la 1922VFC1981 » 19 apr 2019, 23:07

Najgore je sto im je Velez trn u oku a ne ekipa koja je pokupovala 80% utakmica ove godine i usput rijesi sudije direktnom protivniku na svakoj gostujucoj utakmici.To je odraz bosanskohercegovackog drustva,nazalost.
#musvdg

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 19 apr 2019, 23:24

HORHE je napisao/la:
drakensang je napisao/la:I kada smo krenuli da završimo razgovor i zahvalimo se Kaleziću na izdvojenom vremenu, zaustavio nas je...

"Ne mogu da ne spomenem i svoj Velež. Volio bih da izdrže do kraja i vrate se tamo gdje pripadaju, a to je u Premijer ligu BiH. Uz njih sam...", poručio je Kalezić na kraju razgovora za SportSport.ba.

VELIKI VELEŽ
Bio nekad, ne znam po cemu ste to danas, zadnjih 25 g tavorite u drugoj ligi, nemate trofeja, nemate stadiona, nemate znacajnih uspjeha, niste izlazili u evropu, bilo nekad
Po tome da vidis da cocjek koji sivi i radi u Aziji sjeti svog Veleza i pozeli mu srecu. Po tome da Vaha cim dodje u Mostar eto ga da vidi sta ima, po tome sto imamo Duska, Maru, Tucu, po tome sto smo brend na ovim prostorima, sto dolaze ljudi iz Kragujevca, Novog Pazara i sad na utakmice, uclane se u klub, po broju clanova koji je u TOP3 u BiH iako eto "tavorimo" i ne prolazimo najbolje dane. Po tome sabane, Modrica je izasla u Evropu pa nikad nece bit velik klub. Razumijes li sad? To nemate stadiona necu ni komentarisat, to je ono bas retardirano skutorski, a i za to cemo se cut u narednom periodu, kad se usminka ovaj u Vrapcicima dodatno.

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 19 apr 2019, 23:29

Zvijezda pušta Bratstvu, da bi Bratstvo sutra pustilo Olimpiku, proslo kolo Zvijezdi je plaćeno putovanje u Jajce i ručak plus premije a prije toga za pustanje i pobjedu protiv vas. Svi rade trenutno protiv Veleza, vrijeme je da se Velez uozbilji i probudi dok nije kasno. TOŠK je dobio prijetnje iz Sarajeva da ćemo i mi tamo biti maskrirani, ako nista vi iz Mostara morate da obezbjedite sudije iz PL za tu utakmicu i prenos utakmice na televiziji, inače ćemo i mi bit sjebani, a najviše vi.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 19 apr 2019, 23:31

plavobijeliii je napisao/la:Zvijezda pušta Bratstvu, da bi Bratstvo sutra pustilo Olimpiku, proslo kolo Zvijezdi je plaćeno putovanje u Jajce i ručak plus premije a prije toga za pustanje i pobjedu protiv vas. Svi rade trenutno protiv Veleza, vrijeme je da se Velez uozbilji i probudi dok nije kasno. TOŠK je dobio prijetnje iz Sarajeva da ćemo i mi tamo biti maskrirani, ako nista vi iz Mostara morate da obezbjedite sudije iz PL za tu utakmicu i prenos utakmice na televiziji, inače ćemo i mi bit sjebani, a najviše vi.
Maaa nije Zvijeeezda u tomeee, ma niiiijeeee :clap:

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 19 apr 2019, 23:43

harden je napisao/la:
drakensang je napisao/la:Ma samo sebe gledat, vjerujem da se Bratstvo nije prodalo, al su oni zavrsili Kenu da im sudi. Zato Keno nije suspendovan, malo ko ima muda sudit ko on. Samo sebe gledat, dobit sutra i sve do kraja. Olimpik samo nekom pukom srecom moze kiksat, ostalo su uzaludna nadanja.
Brko da im ne proda? :lol: smijesno, ocigledno ne znate ovu ligu dobro. On ce im za 30 hiljada i klub prodati a ne utakmicu.
Ne znam, sumnjivo mi je onda delegiranje Barjaktarevica tu. Takve sudije se cuvaju bas za one najteze utakmice, a ove protiv Metalege, Zvijezda i ostale qrave mozemo ti ja i jos jedan sudit

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 20 apr 2019, 00:45

drakensang je napisao/la:
harden je napisao/la:
drakensang je napisao/la:Ma samo sebe gledat, vjerujem da se Bratstvo nije prodalo, al su oni zavrsili Kenu da im sudi. Zato Keno nije suspendovan, malo ko ima muda sudit ko on. Samo sebe gledat, dobit sutra i sve do kraja. Olimpik samo nekom pukom srecom moze kiksat, ostalo su uzaludna nadanja.
Brko da im ne proda? :lol: smijesno, ocigledno ne znate ovu ligu dobro. On ce im za 30 hiljada i klub prodati a ne utakmicu.
Ne znam, sumnjivo mi je onda delegiranje Barjaktarevica tu. Takve sudije se cuvaju bas za one najteze utakmice, a ove protiv Metalege, Zvijezda i ostale qrave mozemo ti ja i jos jedan sudit
Olimpic 100% nije uspio zavrsiti utakmicu sa Bratstvom, nisu im htjeli prodati i to je jedini razlog zbog kojeg Keno mrtvi sudi. Kako stvari stoje i Čapljina im je upitna sada. Ako im ne uspiju zavrsiti 3 boda negdje u gostima prije otoke, Capljina ce se boriti da im uzme bod kako god znaju. Ali vjerujem da je to jedini razlog zasto Kazlagic sudi sutra u Konjicu. Ako dobije Capljina bit ce sve jasnije malo. Jos im ostaju TOSK i Slaven, mislim da nece prodat ni jedni ni drugi. Ne treba ocekivat da ce Olimpic dobiti sve do kraja, ali samo sebe treba gledat i ici utakmicu po utakmicu.
Forzza Velez

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 20 apr 2019, 00:52

Keno je tu kao plan B u slucaju da su ovi odlucili da ne puste. Bratstvo sutra cisti kartone jer su im zavrsili Zvijezdu.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 20 apr 2019, 03:39

ManciniLevatKlasican je napisao/la: Olimpic 100% nije uspio zavrsiti utakmicu sa Bratstvom, nisu im htjeli prodati i to je jedini razlog zbog kojeg Keno mrtvi sudi. Kako stvari stoje i Čapljina im je upitna sada. Ako im ne uspiju zavrsiti 3 boda negdje u gostima prije otoke, Capljina ce se boriti da im uzme bod kako god znaju. Ali vjerujem da je to jedini razlog zasto Kazlagic sudi sutra u Konjicu. Ako dobije Capljina bit ce sve jasnije malo. Jos im ostaju TOSK i Slaven, mislim da nece prodat ni jedni ni drugi. Ne treba ocekivat da ce Olimpic dobiti sve do kraja, ali samo sebe treba gledat i ici utakmicu po utakmicu.
:lol: :lol: :lol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 20 apr 2019, 07:07

Koja je rospija ta zvijezda, hajd sto ih gu zi olimpić nego ih guze i ove šaban ekipe :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 20 apr 2019, 08:30

josipmusa2 je napisao/la:Koja je rospija ta zvijezda, hajd sto ih gu zi olimpić nego ih guze i ove šaban ekipe :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sve samo cemo da uradimo samo da ostanete sa nama u ligi da nas opet dobijete 7-0, mi to volimo ono bas...pa da se svetimo.osveta je slatka ko tudja zena :rol:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 20 apr 2019, 08:31

E moje jaranike mi i Gracanica vodimo sportski rat te su utakmice stalno na noz... Gracanicu treba natrpat... Vas Zvijezda zamara a odmarate najbolje igrace za kljucne tekme ... to samo jedno moze znacit nemate ambicija za premijer ligu i pustate lagano da vas Olimpik na tabeli preskoci... to se sve vidi u zadnjih par kola isti ste kao i mi prosle godine samo necete to sebi nikad priznat... veoma slicni klubovi Zvijezda i Velez...

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 20 apr 2019, 08:38

plavobijeliii je napisao/la:Zvijezda pušta Bratstvu, da bi Bratstvo sutra pustilo Olimpiku, proslo kolo Zvijezdi je plaćeno putovanje u Jajce i ručak plus premije a prije toga za pustanje i pobjedu protiv vas. Svi rade trenutno protiv Veleza, vrijeme je da se Velez uozbilji i probudi dok nije kasno. TOŠK je dobio prijetnje iz Sarajeva da ćemo i mi tamo biti maskrirani, ako nista vi iz Mostara morate da obezbjedite sudije iz PL za tu utakmicu i prenos utakmice na televiziji, inače ćemo i mi bit sjebani, a najviše vi.
Najjace mi je kad se vi iz Tesnja brinete o Zvijezdi ;)

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 20 apr 2019, 08:49

Kapetan je napisao/la:
Najjace mi je kad se vi iz Tesnja brinete o Zvijezdi ;)
Ko drzi olimpic. Roman Abramovic
Pa ljudi koliko para ulazu procjenjuje se na desetak miliona eura. Placaju ruckove hotele stanove plate premije sve i jednoj ekipi u ligi. Koje gluposti jbt olimpik

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 20 apr 2019, 08:53

Eto te kamenjare iz Tesnja samo lazu po forumu i kaljaju ostale klubove... i to vam jaranike neke... e moji jarani oni ce vas kamenjem gadjat ako dodjete u Tesanj igrat i trebadne njima bodova samo da znate a to Zvijezda nikad nebi radila.... velez i Zvijezda treba da grade dobre odnose jer su dva najjaca kluba u federalki...

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 20 apr 2019, 09:23

combe80 je napisao/la:Eto te kamenjare iz Tesnja samo lazu po forumu i kaljaju ostale klubove... i to vam jaranike neke... e moji jarani oni ce vas kamenjem gadjat ako dodjete u Tesanj igrat i trebadne njima bodova samo da znate a to Zvijezda nikad nebi radila.... velez i Zvijezda treba da grade dobre odnose jer su dva najjaca kluba u federalki...
Pusi kitu debilu, da smo mi vas pokrali kao vi nas te godine, isti bi slučaj bio, nabiju te kamenjari iz Tesnja na ku rac seljoberu nepismeni
A zivi bili pa vidjeli iduca 2 kola sta ce se desit.

Nebeskasila, ne drzi ga Abramovic, al ga drzi mafija koja je sve ove rezultate poklopila.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 20 apr 2019, 09:46

Nemoj jaraniko vrijedjat.. takve treba banovat trenvba fino da pises ovde a ne tako...ja nikad nikog uvrijedio nisam ... nemas od toga nista kad svi znamo da ste bacali kamenice i da urlate kad navijate i sujete nema sta nema... takvog ti ponasanja skoro pa nema u GRADU GRADACCU

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 20 apr 2019, 09:51

:guz:
combe80 je napisao/la:Nemoj jaraniko vrijedjat...ja nikad nikog uvrijedio nisam ... nemas od toga nista kad svi znamo da ste bacali kamenice i da urlate kad navijate i sujete nema sta nema... takvog ti ponasanja skoro pa nema u GRADU GRADACCU
Tačno si ljakSe jedan po jedan na ovom forumu. Svi ti kamenjare svi nesto lafo ne valjaju. A nema na kojoj temi nisi zakuhao. Skontali smo da ne voliš Velež, da navijas da olimpik udje, da ne voliš nas iz Tešnja.al brate ti nemaš granice ni u čemu. Sve ti na zafkranciju kad dodje do kakvog sranja, vidi se kakav si kad se sa svojim iz Gradacca svadjas i oni te palijaju. Pusti više, samo kontre neke uderas i combe zapalio forum. Manki pravi.

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 20 apr 2019, 09:54

usput Velež evo dvije godine nosi samo po bod iz Tešnja pa nek kažu ljudi kako su dočekani i kako im je bilo. Smiješne priče pričaš.a itekako im bodovi trebaju. Nama prosle godine za opstanak trebalo bilo 1:1 pa sta je bilo. Ubi se šljivom papak.

plavobijeliii
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeliii » 20 apr 2019, 10:02

HeliosIzDomzala je napisao/la:usput Velež evo dvije godine nosi samo po bod iz Tešnja pa nek kažu ljudi kako su dočekani i kako im je bilo. Smiješne priče pričaš.a itekako im bodovi trebaju. Nama prosle godine za opstanak trebalo bilo 1:1 pa sta je bilo. Ubi se šljivom papak.
Ma papak obicni, svi kamenjari osim njih, svi kurave osim njih, a oni najsmrdljivi klub ove godine, i dodje *ebe zivce svima a ne zna prosto proširenu rečenicu napisat. Sto se tiče zvijezde, ko nije pitao, nije ni dobio

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 20 apr 2019, 11:14

:lol:
plavobijeliii je napisao/la:
HeliosIzDomzala je napisao/la:usput Velež evo dvije godine nosi samo po bod iz Tešnja pa nek kažu ljudi kako su dočekani i kako im je bilo. Smiješne priče pričaš.a itekako im bodovi trebaju. Nama prosle godine za opstanak trebalo bilo 1:1 pa sta je bilo. Ubi se šljivom papak.
Ma papak obicni, svi kamenjari osim njih, svi kurave osim njih, a oni najsmrdljivi klub ove godine, i dodje *ebe zivce svima a ne zna prosto proširenu rečenicu napisat. Sto se tiče zvijezde, ko nije pitao, nije ni dobio
Samo kess i sve se moze napravit, pitaj ajdina kako mu je bilo u orasju prosle godine...koliko je moro dat mati....neseri dzabe kad svi stimaju kad im treba i kad hoce.ja nisam za ovakvu zvijezdu ali mi trenutno nemamo boljih ljudi i nemozemo bolje. Naravno da bi volio da velez udje, ali malo ih moramo provocirat, lijepe se ljudi.kao i mi prosle god.poslije azmirovog hana.misli da cemo prekucat ligu, a na kraju 5 bili...samo sabura
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.