Postao/la ŠB_Fidelis » 01 jul 2011, 01:41
Komentari su vam za k.urac. Ali, u ovoj drzavi nije nista drugo ni za ocekivati. Ionako se tu okupljaju samo djeca i kvazi-provokatori koji vlastite frustracije pokusavaju na ovaj nacin lijeciti. De bolan otpepajte ako nemate sta konstruktivno i smisleno za reci.
Drugo, Baka bi ovo dobio glatko 3:0. Cinjenica. Kome treba objasnjenje zasto, ocito nije gledao njegovu viziju Širokog, ili osjetio na svojoj kozi.
Široki je morao zabiti bar taj jedan pogodak, jer bio je bolji bar za jedan pogodak, pocevsi od Zakariceve prilike, Siliceve, te dvije Misiceve, morala je jedna zavrsiti u mrezi, pogotovo jer Olimpija nije opalila po golu fakticki.
Oni koji se raduju nerijesenom rezultatu, nadam se da ce Široki standardno zacepiti usta u uzvratnoj utakmici svima, ako se Cutuk imalo skonta sta zeli uopce napraviti i krene po taj pogodak.
Ovom plemicu sto prica o generalima i ispoljava komplekse inferiornosti pa glumi Mostarca, lik, ja sam iz Mostara originalno, MENI ti ne pricaj o Širokom ili o Mostaru, ti bogami Mostara vidio nisi niti si Mostarac, veci su alem i ostali Mostarci od tebe jedno milijun puta, a ti nikad neces shvatiti zasto, vjerovatno zato sto vjerovatno nemas vise od 17.
Idemo dalje, uzvrat je tu, treba vjerovati da se to jos moze okrenuti kako treba, jer iako je Olimpija, kao sto se i znalo, bolja i motiviranija nego prosle sezone, Široki i dalje smatram tehnicki potkovanijom ekipom i uz pravu pripremu i taktiku moze sigurno zabiti gol, dva u Ljubljani, sto bi moralo biti dovoljno za prolaz.
Zadnja izmjena:
ŠB_Fidelis, dana/u 01 jul 2011, 02:01, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...