FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ima li neko kakav link slucajno ???
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
1-0 Hadzic 
3-0 lideri ponovo,akobogda ovo odrzati do zadnjeg kola. 
Nakon ove tekme ponovo gledate nama u ledjananek je napisao/la:Saka jada...
Gudbaj strumfovi
-
old school
- Kontakt:
samo polahko dolčaze vam ozbiljniji protivnici polahko a i nema vise kuci utakmicu vise od nas igrati,tako da tek se sad spremite pitarciciamypitar je napisao/la:3-0 lideri ponovo,akobogda ovo odrzati do zadnjeg kola.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Svaka cast igracima!
Sta tebe boli cundara?
TO sto vidis na sjeveru je svakako haman pola juga
[/quote]
!!!! CUNDARA
da te jos zaboli cura ti se smije 
Željeznicar za život cijeli !
ovdje je oko 1000 gore-dole ljudi, sto je nesto manje od trecine jugapuding je napisao/la:Sta tebe boli cundara?
A sto se tice gledanja u ledja, vi i sljedecu utakmicu igrate kao domacini, to znaci od 6 odigranih utakmica, 4 ste igrali kao domacini, dvije kao gosti i to jednu u Sarajevo, dok cemo mi u tih sest utakmica imati 4 gostovanja (inace sva cetiri van Sarajeva) i samo dvije domace
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 02 sep 2012, 20:17, ukupno mijenjano 3 puta.
na sjeveru je malo preko 5 milja. Izbbroj one podioke na sjeveru ima ih 5 znaci ako su 100 % puni po milju a ovdje je ja vidim na pola pun ili malo vise. Znaci nema vas preko 700 hahahahha.AnelZ je napisao/la:ovdje je oko 1200 ljudi, sto je oko trecine jugapuding je napisao/la:Sta tebe boli cundara?
nisam ja jedan od njih... Samo govorim realno. Sjever prima oko 5200, onde ima 5 podioka, ali nisu svi iste velicine, rekao bi da onaj podiok gdje su oni prima oko 1300-1400 ljudi, znaci oko 1000 gore-dole ih ima posto je pri vrhu širi podiok...damirfile je napisao/la:na sjeveru je malo preko 5 milja. Izbbroj one podioke na sjeveru ima ih 5 znaci ako su 100 % puni po milju a ovdje je ja vidim na pola pun ili malo vise. Znaci nema vas preko 700 hahahahha.AnelZ je napisao/la:ovdje je oko 1200 ljudi, sto je oko trecine jugapuding je napisao/la:
Sta tebe boli cundara?
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 02 sep 2012, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
trpaj hadžija trpaaaaaj!!!
Beli je trenutno najskuplji igrac Sarajeva. 
Mozete mi reci kako je GOŠK izgledao na terenu (unatoc ovom porazu), cujem da je Jusufbasic imao 2 dobre sanse... Opisite mi malo njihovu igru (ako vam nije tesko) 
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
eto nama kospa da nam pricaju o broju gledalaca na AFH
raja ne ulazite u pricu sa njima,malo sto su potpunonevazni a malo sto se jedu od muke
ima ih da su rega ali su rijetki
raja ne ulazite u pricu sa njima,malo sto su potpunonevazni a malo sto se jedu od muke
YES.WE.DID.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Može li šta proći, a da ti ne vidiš i ne odgovoriš? K'o da si zakupio forum.payton je napisao/la:eto nama kospa da nam pricaju o broju gledalaca na AFH
Za zivot cijeli!
a sto bi proslo..moj grad moj klub
jel treba da sutimo dok vi istresate svoj jad ovdje
kadovo bude tvoj privatni forum ondaradi sta hoces a do tada vozdra
jel treba da sutimo dok vi istresate svoj jad ovdje
kadovo bude tvoj privatni forum ondaradi sta hoces a do tada vozdra
YES.WE.DID.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Odlicno,perfektno! Dominacija 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
To je Saraj'vo koje želim gledati. Momci, svaka čast!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Igrali su otvoreno što jest jest ali nisu bili Bog zna šta dobri puno foliraju i padaju uglavnom brzo su pali za desetak minuta i to je bio kraj.Te šanse nisu vala ništa posebno bolje rečeno polušanse a ne bih sad o šansama Sarajeva uglavnom ma dobro ste prošli igrali ste hrabro i to je jedino vrijedno spomena što se vas tiće.LG97DM je napisao/la:Mozete mi reci kako je GOŠK izgledao na terenu (unatoc ovom porazu), cujem da je Jusufbasic imao 2 dobre sanse... Opisite mi malo njihovu igru (ako vam nije tesko)
Sarajevo ljubavi moja!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta je bilo navijaci? Jesu to biciklisticka trka i kosarkaska reprezentacija bitniji od kluba?

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA