KARL HAJNC je napisao/la:Igrače Borca traže na sve strane,što znači da nešto vrijede,dok za ove"VAŠE" vedete i velike znalce nigdje ponude iz vana,pardon ima samo jedna jaka ponuda iz strašnog Kazahstana......Priča iz šupljeg u prazno,tipično štrumfovski-niko ne valja,samo smo mi beton......nikad_izvini je napisao/la:Obratite pažnju šta se dešava Borcu. Od startera već su otišli Puzigaća i Stančeski, vrlo blizu odlaska su Trivunović i Avdukić. Pored spomenutih su također već otišli Muminović i Vukelja. Navodno se još neki odlasci spominju. Doveli su dva igrača od kojih je jedan posuđen na 6 mjeseci. Maletiću također ističe ugovor na ljeto. Tri igrača su otišla džaba. Sumnjam da će uzeti neku veću cifru za ove ostale. Pa vi kontajte gdje su oni a gdje smo mi. Prije, sada i poslije![]()
Gledajući sve ostale klubove u BiH samo nam je Široki "prijetnja". Ovo ostalo je šega. Prije 1,5 godinu mi nismo mogli u istu rečenicu sa Širokim(mislim na finansije), sada smo tu.
Ne znam za vas, ja sam prezadovoljan. Samo da ovako nastavimo i da Amar svojevoljno ostane dokle hoće u Želji. Otjerati ga NE MOGU
nisi shvatio poentu ali nista me ne cudi