kako ce uci kada ga nema na klupi za rezerveMrShadow je napisao/la:Ovo je smijesno sto pokazujete na terenu, zvijezdice ala Penaldo, Lukica, Isko da ne mogu zabiti najgoroj ekipi Primere, no comment. Sto je najgore nesigurni ste u odbrani ko Barca, da nije na drugoj strani rupa zvana Elche mogli ste do sad i primiti koji.
Ajd valjda Bejl udje u drugom pa vam donese 3 boda
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
jbg, onda halalite veceras 2 boda ako nastavite ovako igratiL-Train je napisao/la:kako ce uci kada ga nema na klupi za rezerveMrShadow je napisao/la:Ovo je smijesno sto pokazujete na terenu, zvijezdice ala Penaldo, Lukica, Isko da ne mogu zabiti najgoroj ekipi Primere, no comment. Sto je najgore nesigurni ste u odbrani ko Barca, da nije na drugoj strani rupa zvana Elche mogli ste do sad i primiti koji.
Ajd valjda Bejl udje u drugom pa vam donese 3 boda
cekam samo vas za 120KM ima li nade kakve 
Koga boli kurrac za koga ti navijas?
Lose prvo poluvrijeme totalno.
Bez sanse.
Ramos divlja,Pepe odlican.
Bekovi ostavljaju previse prostora i dobro je pa Elche nije fanzivno potentniji.
Di Maria opet previse pusi travu,Kompletan vezni red zakazo.Od panja Benzeme nista ni ocekujem jer to je prethodna recenica automatski iskljucila.Nije on igrac koji ce sam sebi napravit neku sansu.
Ocekujem da Ronaldo spasi ovu utakmicu nekim svojim projektilom ili prodorom.
Lose prvo poluvrijeme totalno.
Bez sanse.
Ramos divlja,Pepe odlican.
Bekovi ostavljaju previse prostora i dobro je pa Elche nije fanzivno potentniji.
Di Maria opet previse pusi travu,Kompletan vezni red zakazo.Od panja Benzeme nista ni ocekujem jer to je prethodna recenica automatski iskljucila.Nije on igrac koji ce sam sebi napravit neku sansu.
Ocekujem da Ronaldo spasi ovu utakmicu nekim svojim projektilom ili prodorom.
Ovo se može popravit jedino ako Zidane ustane i udje s klupe.Poluvrijeme nizaqrac.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Cuj Elche najgora ekipa Primere? I nocas pokazuju ono sto sam rekao a to je da znaju igrati.
Pepe najbolji dosad, za Ramosa je Maldini.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
U cemu je problem momciluko, ekipa koja je na posljednjem mjestu tabele logicno da je najlosijaAmar Dzeko je napisao/la:Cuj Elche najgora ekipa Primere? I nocas pokazuju ono sto sam rekao a to je da znaju igrati.
evo tabela koja to dokazuje
18 Previous rank: 20 Osasuna 6 1 0 5 5 12 -7 3 L W L L L
19 Previous rank: 18 Almería 6 0 3 3 10 15 -5 3 L D L D D
20 Previous rank: 15 Elche 5 0 3 2 4 8 -4 3
Ostavi se fudbala nije to za tebe.MrShadow je napisao/la:U cemu je problem momciluko, ekipa koja je na posljednjem mjestu tabele logicno da je najlosijaAmar Dzeko je napisao/la:Cuj Elche najgora ekipa Primere? I nocas pokazuju ono sto sam rekao a to je da znaju igrati.
Prijateljski savjet.
Idi cjepaj drva il nesto.
- RickBlaine
- Kontakt:
Prosla sezona. Sad ih moze jedino uvlacit :kava:Dzoni je napisao/la:Idi cjepaj drva il nesto.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Bolidu, Elche ima utakmicu manje od tih. Pa ko sve danas navija za Barcelonu, tocno se sramimMrShadow je napisao/la:U cemu je problem momciluko, ekipa koja je na posljednjem mjestu tabele logicno da je najlosijaAmar Dzeko je napisao/la:Cuj Elche najgora ekipa Primere? I nocas pokazuju ono sto sam rekao a to je da znaju igrati.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
pa kako vas nije stid, potrosite tolike pare dovodeci silne igrace i na kraju se vadite time kako Elche ima utakmicu manje i kako ipak nisu najlosiji pa je eto i ok ako im ne zabijete gol. Fuj, kao i cijeli klub.Lillard je napisao/la:Bolidu, Elche ima utakmicu manje od tih. Pa ko sve danas navija za Barcelonu, tocno se sramimMrShadow je napisao/la:U cemu je problem momciluko, ekipa koja je na posljednjem mjestu tabele logicno da je najlosijaAmar Dzeko je napisao/la:Cuj Elche najgora ekipa Primere? I nocas pokazuju ono sto sam rekao a to je da znaju igrati.
20 Previous rank: 15 Elche 5 0 3 2 4 8 -4 3![]()
Ebe se meni koliko imaju utakmica, niti ih pratim niti me zanimaju, cinjenica je da su karin* od ekipa, a cinjenica je da je i Real jos veca karin* od ekipe sto im ne moze gola zabit.
Zadnja izmjena: MrShadow, dana/u 25 sep 2013, 23:09, ukupno mijenjano 2 puta.
- RickBlaine
- Kontakt:
Fino si oblatio svoj klub :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Samo sam ustvrdio da ti matematika nije jaca strana te da Elche nije najlosija momcad lige. A ovo drugo, nisam ti ja za Real 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Poklon slobodnjak od sudije.
Najveci svih vremena----

- KapioFootball
- Kontakt:
iz slobodnog poklonjenog od sudije, drugacije ga nebi ni zabioKapioFootball je napisao/la:Gospodin
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Babuka 
Ronaldo - Isco - Bale
Fakat, ovo ni u basketu sudija neb' dosudio kao prekršaj. 
Jao Khedire.

Jao Khedire.
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 25 sep 2013, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
nije bas samo zahvala sudiji , ima tu i golmana , piplica bi ovo odbranio, al necu da se zalim , cekam real na kladari 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.