Papastathopoulos je napisao/la:A sta ja znam, malo sam gledao po profilu onog mickey sa pika, ovakvi slicni racunari po 100 km jeftiniji..jest da su mislim polovni, al jbg..a nisam bas kontao gta v furat, al et recimo gta iv, pes i fifa 2014, nba 2k14 i tako te ? I kakva je ovo graficka Bgt, koliko mb i bita ima ?
mickey je stvarno pošten i povjerljiv , a nadasve jeftin lik što se tiče tih kompjutera .. a kao što ti je napisao i @Jham , možeš ga pitati i da ti kaže kako i šta da uzmeš kad sastavljaš računar pod određenim budžetom .
što se tiče igri koje si napisao , gta iv možeš vrtiti na low-medium bez laga pod uvjetom da imaš pravi patch instaliran , fifa 2014 će ti moći vjerovatno nekih 30-40 fps dati iako nisam siguran jer ne znam točan model grafičke . nba 2k14 i pes nisam baš siguran , obje igre su poprilično zahtjevne grafički , pogotovo pes gdje su cijele tribine i svi navijači poseban 3d model , međutim postoje određeni patchevi koji to mogu maknuti . za nba 2k14 ti ne mogu baš reći da neće biti lagga ..
ovo sam procjenjivao s tim da sam uzimao grafičku kao geforce 9500 , odnosno malo jaču . pomenuta geforce je po današnjim standardima low-end , ima 512mb zasebne GDDR3 memorije ..
gledajući šta hoćeš igrati , jako dobro bi ti legao intelov i3 , ili neki quad-core procesor , i grafička sa bar 1gb ddr3 memorije .. to je jedino što bi se trebalo poboljšati da ove igre možeš vrtiti bez problema .