Evo je, za 10 minuta, obaveze jbgCTID je napisao/la:Hoce li ? HahahForster je napisao/la:Tabela večeras

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Evo je, za 10 minuta, obaveze jbgCTID je napisao/la:Hoce li ? HahahForster je napisao/la:Tabela večeras
Buraz izracunaj malo bolje zakinuo si me za 3 boda sa meca Basic-Copil umjesto 22 treba biti 25 i sa mecem Setkic-Gerasimov ukupno 28Forster je napisao/la:Niko u zadnja dva kola nije uspio pogoditi sve tipove za naznačeno kolo![]()
Fearless se vratio na vodeću poziciju, konstantnost ga u ovom trenutku čini jednim od glavnih favorita![]()
Tabela bez meča Šetkić - GerasimovIde nešto kasnije
Procitaj bolje šta sam napisaoFcNankatsu je napisao/la:Polako silo nebeska nijebjos uracunao to kolo
Joj do meneBihac96 je napisao/la:Procitaj bolje šta sam napisaoFcNankatsu je napisao/la:Polako silo nebeska nijebjos uracunao to kolo
Prekidaj takmicenjeAnelMid je napisao/la:Sta je sa tabelom
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Daj makar donekle odradi, pa da ja preuzmem dalje ako vec ti ne mozes.Forster je napisao/la:.
Hoće li tabele?Forster je napisao/la:.
I to bas kad sam odero davis cup, 3 tacna rezultata samo mi Brkic set zezno.shminka je napisao/la:Novo kolo, mada je sve vjerovatno izgubilo smisao bez tabele i većine takmičara
Šetkić-Dustov 2-0
Bašić-Rosenholm 2-0
Meni imas stavit 1 bod vise umjesto 38 imam 39UltraSA je napisao/la:
@Galiano se na tabeli kod Forstera pojavio 2 puta, tako da ću još za njega kasnije provjeriti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.