Ujedno ovdje komentarišite prognoze, sve što hoćete vezano za tipovanje. Da đaba ne kvarimo one druge dvije teme.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Možeš. Tek smo s ovim počeli pa da vidimo ko će se sve prijavit.QUARTERBACK je napisao/la:Jel mogu ja ucestvovat posto nisam u prvom kolu odigrao nista?Vala kad je LaDecima u takmicenju ako ja ne mogu... ne znam stvarno onda
![]()
![]()
Ne brini, najteži dio posla, kod je odrađen, sad je 5 minuta posla svaki dannewton_heath_lyr je napisao/la:Samo ti nama ovo redovno azuriraj.
Izvinjavam se, od sada postavljaj kao što piše ako je Haase - Bašić, neka bude Haase - Bašić i u prognoziAnelMid je napisao/la:Meni jedan bod Nije brojan molim da se popravi tabela jer sam tipovo 3:1 za Bašića
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
[THUMBS UP SIGN]Forster je napisao/la:Ne brini, najteži dio posla, kod je odrađen, sad je 5 minuta posla svaki dannewton_heath_lyr je napisao/la:Samo ti nama ovo redovno azuriraj.
Izvinjavam se, od sada postavljaj kao što piše ako je Haase - Bašić, neka bude Haase - Bašić i u prognoziAnelMid je napisao/la:Meni jedan bod Nije brojan molim da se popravi tabela jer sam tipovo 3:1 za Bašića
Gesendet von iPhone mit Tapatalk![]()
Čisto jer se oči naviknu na isti red, pa mi se ovo učinilo netačnom prognozom
Ispravljeno.
VečerasCTID je napisao/la:Kad cete azurirati tabelu ?
Dva boda mi trebas upisati uz ovaj jedan sto vec imamAnelMid je napisao/la:Mene si zaboravio Opet
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.