Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
A šanse za osvajanje titule se proporcionalno tome smanjujuDonnie Darko je napisao/la:Sanse da Durant potpise se odjednom povecavaju 500%.
Washington got its man, its coach, just don't expect him to be much more. The Summer of Durant will be wild, with Durant eager to be courted, to see how other teams operate. Golden State will be in the mix, San Antonio too, while Boston lurks as a dark horse, the Eastern Conference alternative if Durant chooses to extract himself from the bruising Western Conference playoffs.
Imamo 20 milja za njega mislim. Ali ja bih da sačekamo Russa i probamo s njim. Svakako će nam trebati zamjena za Parkera a na 3 imamo Kawhija.LeSa je napisao/la:Spursi imaju prostora za takav poduhvat ?
Kako mu misle stati u kraj?
Nisam znao.Kawhi je napisao/la:Imamo 20 milja za njega mislim. Ali ja bih da sačekamo Russa i probamo s njim. Svakako će nam trebati zamjena za Parkera a na 3 imamo Kawhija.LeSa je napisao/la:Spursi imaju prostora za takav poduhvat ?
Ma Pop, a rekao bih i svi u organizaciji više poštuju Russa. Da li bi on pristao prestati praviti show da igra s Kawhijem i LMA je također bitna stvar. KD bi se što se tiče ponašanja bolje uklopio, al ga yebe što nema šampionski DNK tako da ne vjerujem da ćemo ga ganjati. Mada bi bilo strahota vidjeti njega i Kawhija na 2 i 3 ili 3 i 4.LeSa je napisao/la:Nisam znao.Kawhi je napisao/la:Imamo 20 milja za njega mislim. Ali ja bih da sačekamo Russa i probamo s njim. Svakako će nam trebati zamjena za Parkera a na 3 imamo Kawhija.LeSa je napisao/la:Spursi imaju prostora za takav poduhvat ?
Čisto sumnjam da će franšiza kao što su Spursi ikada tražiti igrača njegovog tipa.
Durant mi ima više smisla.
KK_Bosna je napisao/la:i onda bi ostali na parkeru, kawhiju, LMA i durantu.... pa to i niej toliko lose, sa njima dodas jos 9 drva i eto ekipe za titulu
Kawhi je napisao/la: Ma Pop, a rekao bih i svi u organizaciji više poštuju Russa. Da li bi on pristao prestati praviti show da igra s Kawhijem i LMA je također bitna stvar. KD bi se što se tiče ponašanja bolje uklopio, al ga yebe što nema šampionski DNK tako da ne vjerujem da ćemo ga ganjati. Mada bi bilo strahota vidjeti njega i Kawhija na 2 i 3 ili 3 i 4.
Ne,ostali bi na Parkeru,Greenu,Leonardu,LMA,Durantu,Millsu i Andersonu,dok bi se ,vjerovatno, Simmonsu garantovao ugovor(rok je kraj jula pa se sve moze iskombinovati),a Marjanovicu dao dio MLE-a.Po meni i vise nego dovoljno za titulu uz par veterana za vet.minimum.Eventualni problem ovome svemu je tajming kao i Diawov ugovor koji postaje garantovan 30.6.,sto je prije pocetka FA perioda i tu bi se SA morao uveliko kockati.Takodje,trojac West,Duncan i Ginobili trebaju odbaciti svoje ugovorne opcije koje imaju,a ciji rok je isto prije FA perioda.KK_Bosna je napisao/la:i onda bi ostali na parkeru, kawhiju, LMA i durantu.... pa to i niej toliko lose, sa njima dodas jos 9 drva i eto ekipe za titulu
Thibs u prvoj izjavi odmah samo o odbrani.Thibodeau on Karl Anthony-Towns: "He has the potential to be very good defensively, with his rebounding, his shot blocking. The way he plays the game, the way he sees the game, he has the ability to make other players better. He had a very impressive first year, but it’s just the beginning."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.