Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Austrija - BiH & Španija - BiH 15/18.11.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Bajic je dobio dosta prilike kod Roberta i nece ga se tako lako odreci
I jos vjerovatno Hajrovic umjesto Milosevica
Te oporavljeni Seo i Bico. Gojak konkurise isto
To su vec 5 novih imena, nisam bas siguran da ce toliko mijenjati. Mozda max 2 igraca, Bico se vraca na spisak, Seo i Hajrovic upadaju kao novi.
Prevljaka i Koljica mozda ostavi za januar
- Goalgetter
- Kontakt:
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Pa sta ce sad ovi iz naseg saveza,aplicirao sam za karte preko njih,hoce li biti ista od toga ili da narucujem ovo odmah sad, nemam pojmaGoalgetter je napisao/la:U Sektoru A / 3. Sprat ima jos karata, karte su inace bile namijenjene da nas savez preprodaje, ali ih je austrijski savez pustio u prodaju. Tako da ako jos neko nije dosao do karta u nasem sektoru, zadnja sansa jos
oeticket zakonbavarian_bk je napisao/la:Pa sta ce sad ovi iz naseg saveza,aplicirao sam za karte preko njih,hoce li biti ista od toga ili da narucujem ovo odmah sad, nemam pojmaGoalgetter je napisao/la:U Sektoru A / 3. Sprat ima jos karata, karte su inace bile namijenjene da nas savez preprodaje, ali ih je austrijski savez pustio u prodaju. Tako da ako jos neko nije dosao do karta u nasem sektoru, zadnja sansa jos![]()
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
daKrajisnikBosnjak je napisao/la:Hoće li prijenos protiv Španije biti na Novoj?
- Goalgetter
- Kontakt:
Zadrzao je nas savez jedan dio karata, oko 2000 (prvobitno je oko 3-4000 namjenjeno bilo za nas savez), trebao bi upasti tu ja mislim jer sumnjam da ce biti toliko aplikacija, iako na oeticket bi bio 100% siguran da uzmes.bavarian_bk je napisao/la:Pa sta ce sad ovi iz naseg saveza,aplicirao sam za karte preko njih,hoce li biti ista od toga ili da narucujem ovo odmah sad, nemam pojmaGoalgetter je napisao/la:U Sektoru A / 3. Sprat ima jos karata, karte su inace bile namijenjene da nas savez preprodaje, ali ih je austrijski savez pustio u prodaju. Tako da ako jos neko nije dosao do karta u nasem sektoru, zadnja sansa jos![]()
i odma posto čarli šinOsim13 je napisao/la:Odradio sam jutros 10 sklekova, nek se čuvaju.
Moggi je napisao/la:i odma posto čarli šinOsim13 je napisao/la:Odradio sam jutros 10 sklekova, nek se čuvaju.

procitao sam ovo ne gledajući prvo u nick, amaterOsim13 je napisao/la:Selektor seniorske nogometne reprezentacije BiH Robert Prosinečki danas je objavio spisak igrača na koje računa za utakmicu Lige nacija sa Austrijom, odnosno za prijateljski susret sa Španijom.
Osim13 je napisao/la:Selektor seniorske nogometne reprezentacije BiH Robert Prosinečki danas je objavio spisak igrača na koje računa za utakmicu Lige nacija sa Austrijom, odnosno za prijateljski susret sa Španijom.
Anell umro, brisi ga hoces da nas natrpaju 1-0, ne moze stojat na nogama frajerOsim13 je napisao/la:Selektor seniorske nogometne reprezentacije BiH Robert Prosinečki danas je objavio spisak igrača na koje računa za utakmicu Lige nacija sa Austrijom, odnosno za prijateljski susret sa Španijom.
- ASD
- Kontakt:
Druze, koliko sam shvatio, ti si novinar i cesto postavljas pitanja nekome u vezi reprezentacije.Miske01 je napisao/la:.
Da li si ikada poslao e-mail ili na neki drugi nacin postavljao pitanja savezu?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, addebisi, AlenHalilovic, Alipasino, AmorVincitOmnia, ANamelessGhoul, AnelMid, aqarius, Argentina, ArtemisFowl, Atlanta, BarbareZeljin, Beduin, Beli98, Bosanac90, Bosnjo22, CAGarfia, Confiance, Cwirek, DanijelTZ, darker10, dedo26, delko, DjaniTarik, Djulboni, Edincapitano, erkov, FerdinandF, Frankie, Fudo, GG3, Godfather, Google [Bot], Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, grbavicka1921, iliyaa8, invincible1921, inzomni, JHam, KarlMarx, Kaunas, Kljukusar, kouadio, kovacic, kraljlavova, Lavcina, ledesma, LenyYoro15, linethreader, LoveFootball1987, Lynx, Majstorinho, mercurial, Mocvara1991, MokraKifla, moreno123, MostarNeretva, myself, Nakata, Napapijri, napapijri1987, NazorUso, NebeskaSila96, nedimsalih, NEZALAGANJE, omanovski, Pact1921, PeppermintSA, Ramirez, Rio12345, RobijasiZenica1988, rossonero85, s4mke, SanaBosna, seha77, Shevko, Sheyi, signalidunapark, Slobodas, smajke, soccerfan, StevieG8, Sveti, SWOT, Taree, totasef1, Toxin, tutankamon1905, Uknaac, unavita, Venom, visarionovich, weltschmertz, Wilshere10, Wolffire, Zgemboo89, Zglavkar, ZmajOdBosne33 i 662 gosta.