onda znas o cemu ti pricam, kad kisa padne nemozes izvadit nogu iz blata, a kad osusi il smrzne onda mozes nogu slomit, jer se jako rijetko predje valjkom, pogotovo sad kako nismo vise u PLBiH, dok smo bilo koliko toliko se vodilo racuna jer je tu bio i prvi timsony_91 je napisao/la:znam, vidio sam pomoćno. bio sam ja na par treninga gore dok ste još u Premijer ligi bili, od nas ste gore imali jedno vrijeme igrača pa tako.gospodin Seljakovic je napisao/la:haha .. da, sjecam se i ja, vise ljudi navijalo za vas nego za nas, dosta vas poteglo u Zepcesony_91 je napisao/la:Stvarno je šteta da trenutno ne igra seniorska ekipa Žepča, onakve uvjete ima rijetko koji klub u BiH. Ali eto valjda krenete na godinu ponovo pa lagano sve ispočetka, ako bude bilo fine finansijske pomoći brzo se može doći do određenih uspjeha, što vam isreno želim, gore smo dva puta igrali i uvijek smo imali uvjete za igrati normalnu utakmicu. Nikad neću zaboraviti onu našu prvu utakmicu gore i pobjedu od 1-0 koja nam je donijela potpuni preokret i opstanak u ligi.![]()
A u Zepcu su uvijek odlicni uvijeti za igru, al za treniranje i nije bas, ako si bio onda si mogao vidjet kakav je pomocni teren, al srecom pa srednja skola ima veliki nogometni teren, takodje kvalitetan pa se dole cesto treniralo .. i bas taj stadion je meni bio jedina nada da nikad necemo vako nisko spast, uvijek sam govorio kako nebi dali onoliko para za stadion ako nemaju u planu premijerligu
NK Žepče
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
Re: NK Žepče
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
jedan od trenera iz omladinske skole je rekao da je vrlo moguce da se od iduce sezone opet formira seniorski tim
nadamo se da cemo opet nekad zaigrat u drustvu najboljih

Iz koje lige cemo krenuti?gospodin Seljakovic je napisao/la:jedan od trenera iz omladinske skole je rekao da je vrlo moguce da se od iduce sezone opet formira seniorski tim

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
koliko ja poznajem pravila krenut cemo iz najnize, iz kantona, jer sezonu prije nismo igrali i nismo izborili igranje u nekoj visoj ligi .. jedino bi mogli igrat neku ligu vise ako neki klub ne dobije licencu, al kod nas hvala bogu svatko ziv dobija licence tako da se tomu ne treba ni nadatAdi_Zepce je napisao/la:Iz koje lige cemo krenuti?gospodin Seljakovic je napisao/la:jedan od trenera iz omladinske skole je rekao da je vrlo moguce da se od iduce sezone opet formira seniorski tim
- L' Imperator
- Kontakt:
Liga predpionira
Rudar prvak Zeničko-dobojskog kantona
Nakon što su uvjerljivo osvojili prvo mjesto u "A" Grupi, predpioniri Rudara u dvije finalne utakmice bili uspješniji od prvaka "B" Grupe Žepča i zasluženo osvojili pobjednički pehar koji im je uručio predsjednik NS Zeničko-dobojskog kantona Sulejman Čolaković
Rudar prvak Zeničko-dobojskog kantona
Nakon što su uvjerljivo osvojili prvo mjesto u "A" Grupi, predpioniri Rudara u dvije finalne utakmice bili uspješniji od prvaka "B" Grupe Žepča i zasluženo osvojili pobjednički pehar koji im je uručio predsjednik NS Zeničko-dobojskog kantona Sulejman Čolaković
#samoRudar #zauvijek
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Prva tekma završena 1:0 u Kaknju, a druga u Žepču?
btw. pioniri Krivaje protiv Čelika u finalu
btw. pioniri Krivaje protiv Čelika u finalu

- L' Imperator
- Kontakt:
U prvoj finalnoj utakmici u Kaknju golom Damira Crnovića ostvarili su minimalnu prednost(1:0),koju su sačuvali u revanšu u Žepču(0:0) i zasluženo osvojili šampionsku titulu za prvenstvenu sezonu 2010/2011.godine.NK/RK Krivaja je napisao/la:Prva tekma završena 1:0 u Kaknju, a druga u Žepču?
-U Žepču smo bolje igrali i bili bliži pobjedi.Imali smo izvjesno vrijeme i igrača više jer je sudija isključio domaćeg golmana zbog grubog prekršaja van kaznenog prostora nad našim napadačem koji je bio u izglednoj prilici.Neću biti neskroman ako kažem da smo i u revanšu trebali pobijedi jer smo odigrali veoma dobro i još jednom potvrdili da naši rezultati nisu slučajni, istakao je trener Rudarevih predpionira Ramiz Husić.
#samoRudar #zauvijek
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Samo da te obavijestim da su pioniri Krivaje izbacli Rudar sa 1:0 ovdje. Imate znači dobru omladinsku školu, sada oni idu na federalno ili državno takmičenje. Sretno 

- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
hahahaha .. da mi bi samo znat tko je izmislio ovaj interviju il mozda taj vas trener nije bio na utakmici .. hahaha .. golman domacina je inace dobio crveni karton jer je uhvatio loptu u ruke izvan sesnaest metara, nakon ociglednog zaledja momak se zafrkao jer slijepi sudija nije svirao zaledje vec ovom dao crveni karton .. i inace gore u Kaknju su Zepcaci igrali bez golmana, branio im igrac, a u Zepcu im iskljucen golman i nije priznat cist gol nakon sto je igrac Zepca prosao golmana sudija svira zaledje .. haha .. to su ti informacije od mene koji sam gledao utakmicuL' Imperator je napisao/la:U prvoj finalnoj utakmici u Kaknju golom Damira Crnovića ostvarili su minimalnu prednost(1:0),koju su sačuvali u revanšu u Žepču(0:0) i zasluženo osvojili šampionsku titulu za prvenstvenu sezonu 2010/2011.godine.NK/RK Krivaja je napisao/la:Prva tekma završena 1:0 u Kaknju, a druga u Žepču?
-U Žepču smo bolje igrali i bili bliži pobjedi.Imali smo izvjesno vrijeme i igrača više jer je sudija isključio domaćeg golmana zbog grubog prekršaja van kaznenog prostora nad našim napadačem koji je bio u izglednoj prilici.Neću biti neskroman ako kažem da smo i u revanšu trebali pobijedi jer smo odigrali veoma dobro i još jednom potvrdili da naši rezultati nisu slučajni, istakao je trener Rudarevih predpionira Ramiz Husić.

- L' Imperator
- Kontakt:
znam, procit'o sam negdjeNK/RK Krivaja je napisao/la:Samo da te obavijestim da su pioniri Krivaje izbacli Rudar sa 1:0 ovdje. Imate znači dobru omladinsku školu, sada oni idu na federalno ili državno takmičenje. Sretno

#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
hehe, pa normalno da je trener bio na utakmici i ne znam zasto bi lagaogospodin Seljakovic je napisao/la:hahahaha .. da mi bi samo znat tko je izmislio ovaj interviju il mozda taj vas trener nije bio na utakmici .. hahaha .. golman domacina je inace dobio crveni karton jer je uhvatio loptu u ruke izvan sesnaest metara, nakon ociglednog zaledja momak se zafrkao jer slijepi sudija nije svirao zaledje vec ovom dao crveni karton .. i inace gore u Kaknju su Zepcaci igrali bez golmana, branio im igrac, a u Zepcu im iskljucen golman i nije priznat cist gol nakon sto je igrac Zepca prosao golmana sudija svira zaledje .. haha .. to su ti informacije od mene koji sam gledao utakmicu

#samoRudar #zauvijek
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
moguce da je taj netko izmislio interviju kako se to obicno i radi .. nisam glup jbt, golman uhvatio loptu izvan sesnesterca, mali mislio da je ofsajd, al sudac nije svirao vec mu pokazao crveni
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
evo jedne slike, bas mi je strava

Dinamo i Hajduk dva su kluba bratska

- L' Imperator
- Kontakt:
:@ gospodine Ima l' sta novo u Zepcu?? Jeste li formirali seniorski tim??
#samoRudar #zauvijek
Ovo dovoljno govori o njima i neznaju ni ko su Dinamo ni Hajduk i koliko se oni vole samo nek je druga zastava i nek je Hrvatsko kao da su neki " Hrvati " cc !gospodin Seljakovic je napisao/la:evo jedne slike, bas mi je strava![]()
![]()
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Gluposti pises,kako nece znati tko je Hajduk a tko Dinamo,kada je Torcida-Zepce prisutna na svakoj vecoj utakmici Hajduka.CoDe je napisao/la:Ovo dovoljno govori o njima i neznaju ni ko su Dinamo ni Hajduk i koliko se oni vole samo nek je druga zastava i nek je Hrvatsko kao da su neki " Hrvati " cc !gospodin Seljakovic je napisao/la:evo jedne slike, bas mi je strava![]()
![]()
Za Nk Zepce su navijali momci koji su ujedno i simpatizeri (navijaci) Hajduka i Dinama,osobno vise sam sebe volio vidjeti iza natpisa Torcida,nego BBB

Kasnije su oba transparenta ukinuta,te je bio jedan jedinstven naziv za sve tj."Canniballs-Zepce"
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
ccccc .. nekad su se navijaci Zepca zvali Bad Blue Boys, a poslije Torcida il obrnuto, davno je bilo, bas i ne pamtim najbolje :/ .. ta dva transparenta su iz dva razlicita dobaCoDe je napisao/la:
Ovo dovoljno govori o njima i neznaju ni ko su Dinamo ni Hajduk i koliko se oni vole samo nek je druga zastava i nek je Hrvatsko kao da su neki " Hrvati " cc !

i ja sam stavio sliku bas iz tog razloga sto mi je nako zanimljivo to da se na istoj tribini medju istim navijacima pojavi transparent Torcide i Boysa, to ima samo kad igra Hrvatska repka i mi u Zepcu

- slogauskoplje
- Kontakt:
Koliko je meni poznato seniorski sastav Nk Zepce vise ne postoji....slogauskoplje je napisao/la:Ima li išta novog oko NK Žepče? natječu li se seniori i gdje?
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- neutralan__
- Kontakt:
Pa govorili su da će od ove sezone ponovo početi igrati ?Adi_Zepce je napisao/la:Koliko je meni poznato seniorski sastav Nk Zepce vise ne postoji....slogauskoplje je napisao/la:Ima li išta novog oko NK Žepče? natječu li se seniori i gdje?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.