Nema tebi spasa decko pored tolko lijepih sportova izabro si pogrešan....Svi mu govore da je bolji Budimir od Demirovica ali ne on je jedini u pravu naspram 5 forumaša.Poz ne da se ni meni visededo26 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 09:53Druze Demirovic je zadnje tri sezone sve na 10 plus golova, igra u timu koji igra Ligu Prvaka. Po toj logici tebi je bolja onda Aston Villa od Uniteda jer su igrali finale EL a ovi nisu.Sogandolma21 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 09:48Taj isti Freiburg je igro finale Europa lige,a Budimir je ozbiljan nogomet poceo igrati s 26 godina kada je za Malorcu u primeri dao 13 golova,a Memic s 25 igra u Viktoriji Plzen znam da Memic nije tema al vec kad totalne besmislene cinjenice iznosis.Ma Demirovic je cak najbolji spic na svijetu nema veze sto je protiv Walesa 5 mrtvaca promasio i sto za reprezentaciju nikad nista nije odigro.... Kakvih debila ima na ovom forumu.dedo26 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 09:40
Ne mogu svima ponaosob da vam odgovorim, ali stvarno ma fascinirate s argumentima. Niko nije rekao da je Budimir los, niti da je klosar, pijanica, i razni drugi epiteti, nego sam povukao parlelu izmedju napada BiH i Hrvatske, kazavsi da nemaju bolji napad od Bosne i da im napad opcenito nije nesto atomski.
Te usporedbe Pjanic i Modric mozda su i mogle tad proci, jer je pjanic tad imao 24 i bio top igrac. Svakako da je Luka ispred njega kada se pogleda sve i to daleko.
Svaka cast za Budimira, ali ovo iznad sto sam ja rekao je sve cinjenica.
Ovaj argument sto je lik iznad napisao: "." suvisno je i komentarisati iskreno.
Ne znam koji dio mozga se ljudima ukljuci kad citaju nesto. Poredi neke neuporedive stvari. Gdje bgt nadje Memica i Radnik da poredis s ovim sto sam rek'o, tacno bi te castio sad s jedno 1000 eura samo jer si me nasmijao.
Memic ima 25 godina, a za Hadzice je igrao sa 19 godina. Ovom liku je 35 godina, a karijera mu uopste nije bila vrhunska.
I ovo ti je isto jako, ovaj komentar:
Matanovic je dao gol manje nego Demirovic. Prednost mu je sto je mladji, ima 23 i jos prostora za progres, ali trenutno nije bolji, i to je fakt. Stutgart evo tri sezone je medju top 4,5 ekipa, dok Freiburg je tu negdje 7,8, uglavnom ne igraju Ligu Prvaka. Ovaj mora jos konstante imat da bi ga poredio sa Demirovicem. Prosle sezone u Frankfurtu je dao samo jedan gol na 16 utakmica, i otisao je korak nize. Ko ti daje garant da ce opet narednih sezona davat golove? Niko. Sacekaj prvo za njeg, pa onda poredi.
Iskreno teski si debil, argument ti sto frajer masa za repku, pa po toj logici onda i Haaland je krs, jer daje golove za Siti, a masa zicere za Norvesku. Boze dragi s kim ja raspravljam. Stat cu na ovome, ne bi dalje stvarno s tobom raspravljao bilo sta.
Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)
-
Sogandolma21
- Kontakt:
Re: Grupa L (Engleska, Hrvatska, Gana, Panama)
NKŠB
-
Sindikat12
- Kontakt:
Mi imamo za nijansu bolje napadace od njih trenutno (Dzeko, Demir, Tabak), ali su oni zato 5 puta jaci od nas u veznom i u odbrani su takodjer dosta jaci.
Čuj Haaland promašuje za Norvešku.dedo26 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 09:53Druze Demirovic je zadnje tri sezone sve na 10 plus golova, igra u timu koji igra Ligu Prvaka. Po toj logici tebi je bolja onda Aston Villa od Uniteda jer su igrali finale EL a ovi nisu.Sogandolma21 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 09:48Taj isti Freiburg je igro finale Europa lige,a Budimir je ozbiljan nogomet poceo igrati s 26 godina kada je za Malorcu u primeri dao 13 golova,a Memic s 25 igra u Viktoriji Plzen znam da Memic nije tema al vec kad totalne besmislene cinjenice iznosis.Ma Demirovic je cak najbolji spic na svijetu nema veze sto je protiv Walesa 5 mrtvaca promasio i sto za reprezentaciju nikad nista nije odigro.... Kakvih debila ima na ovom forumu.dedo26 je napisao/la: ↑01 jun 2026, 09:40
Ne mogu svima ponaosob da vam odgovorim, ali stvarno ma fascinirate s argumentima. Niko nije rekao da je Budimir los, niti da je klosar, pijanica, i razni drugi epiteti, nego sam povukao parlelu izmedju napada BiH i Hrvatske, kazavsi da nemaju bolji napad od Bosne i da im napad opcenito nije nesto atomski.
Te usporedbe Pjanic i Modric mozda su i mogle tad proci, jer je pjanic tad imao 24 i bio top igrac. Svakako da je Luka ispred njega kada se pogleda sve i to daleko.
Svaka cast za Budimira, ali ovo iznad sto sam ja rekao je sve cinjenica.
Ovaj argument sto je lik iznad napisao: "." suvisno je i komentarisati iskreno.
Ne znam koji dio mozga se ljudima ukljuci kad citaju nesto. Poredi neke neuporedive stvari. Gdje bgt nadje Memica i Radnik da poredis s ovim sto sam rek'o, tacno bi te castio sad s jedno 1000 eura samo jer si me nasmijao.
Memic ima 25 godina, a za Hadzice je igrao sa 19 godina. Ovom liku je 35 godina, a karijera mu uopste nije bila vrhunska.
I ovo ti je isto jako, ovaj komentar:
Matanovic je dao gol manje nego Demirovic. Prednost mu je sto je mladji, ima 23 i jos prostora za progres, ali trenutno nije bolji, i to je fakt. Stutgart evo tri sezone je medju top 4,5 ekipa, dok Freiburg je tu negdje 7,8, uglavnom ne igraju Ligu Prvaka. Ovaj mora jos konstante imat da bi ga poredio sa Demirovicem. Prosle sezone u Frankfurtu je dao samo jedan gol na 16 utakmica, i otisao je korak nize. Ko ti daje garant da ce opet narednih sezona davat golove? Niko. Sacekaj prvo za njeg, pa onda poredi.
Iskreno teski si debil, argument ti sto frajer masa za repku, pa po toj logici onda i Haaland je krs, jer daje golove za Siti, a masa zicere za Norvesku. Boze dragi s kim ja raspravljam. Stat cu na ovome, ne bi dalje stvarno s tobom raspravljao bilo sta.
U kvalifikacijama za svjetsko u 8 utakmica zabio 16 golova.
Da je nama jedan takav što "promašuje".
Da mi imamo spica koji je treci strijelac La Lige a uz to jos i ne igra za veliku trojku a iza njega po golovima Vinicius, Yamal, Lewa, Alvarez, Rafinha poredili bi ga sa Kaneom.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."