SP - Grupa G
Moderator/ica: admin
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: SP - Grupa G
Najjaca grupa definitivno. Slijedi nam jedna velika utakmica. Slonovi kao najbolja Africka selekcija ce se suprostaviti Portugalcima, koji iskreno i ne pokazuju neku zavidnu formu, (barem sto se tice prethodnih utakmica)....
Drogba na klupi, i postoji mogucnost da zaigra, sto je jedna ohrabrujuca cinjenica za Slonove. Nadam se da ce Afrikanci doci do pobjede.....
Drogba na klupi, i postoji mogucnost da zaigra, sto je jedna ohrabrujuca cinjenica za Slonove. Nadam se da ce Afrikanci doci do pobjede.....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
jos kad bi koreja suknula brazilcima
uhhhh... ajmo sad koreanci, igrajte za vodju!!!

uhhhh... ajmo sad koreanci, igrajte za vodju!!!

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
mater mu njegovu ufuranu - jest bio faul al kome se on onako obraca - trebo ga je onaj iz Obale Slonovace stuc.
pravi kreten i prvi ispad na SP. Od koga no od njeg..... sramota
p.s. a da ja zaboravio da samo on igra fudbal ostalo su zivotinje i neznalice
pravi kreten i prvi ispad na SP. Od koga no od njeg..... sramota
p.s. a da ja zaboravio da samo on igra fudbal ostalo su zivotinje i neznalice

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Obala meda ne moze.vise zvjezda a veca truba od repke garant ne postoji.omerbavarac je napisao/la:Najjaca grupa definitivno. Slijedi nam jedna velika utakmica. Slonovi kao najbolja Africka selekcija ce se suprostaviti Portugalcima, koji iskreno i ne pokazuju neku zavidnu formu, (barem sto se tice prethodnih utakmica)....
Cak su i zabari bolji od njih.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- sarajlija89
- Kontakt:
Pored talijana navijam za brazil
veliki rivali ali boze moj....nisam ih volio nikako do dolaska dunge,naprotiv nisam ih mogo smisliti sa svim onim zvijezdama Ronaldom,Rivaldom itd. i zbog velikog rivaliteta sa talijanima al nekako sam sa dolaskom Dunge shvatio sta je brazil i kakvi su to igraci...
s obzirom da je uveo neke nove,dotad nepoznate igrace u selekciju koji nisu bili tolike zvijezde niko nije puno ocekivao i bio je cesto izlozen kritikama...al jednostavno me odusevila ta njihova igra..uzeli su prvenstvo Juzne Amerike i Kup konfederacija prosle godine s tom ekipom...pokazavsi prelijepu igru...i tek sam tad shvatio..Brazil je Brazil bez obzira ko igra
I vjerovatno od tad pa zauvijek ce imat moje simpatije
pored neizbjeznih talijana...
kao sto sam reko ocekujem da brazil osvoji SP...a sigurno karioke imaju potencijal za takvo sta....ocekujem da Kaka eventualno obiljezi SP i ako ne moze italija..nek brazil bude sampion
...a veceras jedno 6-0
FORCA BRASIL

s obzirom da je uveo neke nove,dotad nepoznate igrace u selekciju koji nisu bili tolike zvijezde niko nije puno ocekivao i bio je cesto izlozen kritikama...al jednostavno me odusevila ta njihova igra..uzeli su prvenstvo Juzne Amerike i Kup konfederacija prosle godine s tom ekipom...pokazavsi prelijepu igru...i tek sam tad shvatio..Brazil je Brazil bez obzira ko igra

I vjerovatno od tad pa zauvijek ce imat moje simpatije

kao sto sam reko ocekujem da brazil osvoji SP...a sigurno karioke imaju potencijal za takvo sta....ocekujem da Kaka eventualno obiljezi SP i ako ne moze italija..nek brazil bude sampion

FORCA BRASIL
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ova sadasnja utakmica prelosa. Portugalci ko trebe igraju bjeze od duela dok se Slonovi ne libe da ih klepe po nogama.
Tek vcs ocekujem da se osjeti draz SP-a jer ce se igrati Samba.
Tek vcs ocekujem da se osjeti draz SP-a jer ce se igrati Samba.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Predosadna utakmica. Nista nisu pokazali. Iz dana u dan se sve vise i vise razocaram glede SP-a.
Kad ce vise ta Njemacka??

Kad ce vise ta Njemacka??

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- sarajlija89
- Kontakt:
veceras ce brazil..bolja opcijaomerbavarac je napisao/la:Predosadna utakmica. Nista nisu pokazali. Iz dana u dan se sve vise i vise razocaram glede SP-a.![]()
Kad ce vise ta Njemacka??![]()

brazil,spanija i njemacka..od njih jedino mozemo ocekivat leprsavost i efikasnost
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Joj lose utakmice. Jedino sto Ronaldo umije igrati na onom terenu i nesto zanimljivo radi. Ocaj.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- NoName
- Kontakt:
Srećom ne gledam utakmicu ali koliko vidim i po komentarima i po statistici da je ubitačno dosadna, praktično bez šansi. Iskreno, očekivao sam pravu utakmicu između ova dva tima i bilo mi je žao što je neću moći gledati ali eto, tako je ispalo. Žalosno je da se mi uzdamo da će nam S. Koreja popraviti prvenstvo...shots on target : 1 - 1
shots off target : 6 - 5
possession (%) : 53 - 47
corner kicks : 5 - 3
offsides : 1 - 1
fouls : 15 - 13
yellow cards : 2 - 1
red cards : 0 - 0
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
losa tekma, nesto opasnija obala slonovace, i nadam se da ce oni pored brazila za kog mislim da je ipak rezervisan prva pozicija proci...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
E ako Brazil i Spanija podbace, onda stvarno ne znam vise. Ok razumjem da su svi oprezni u prvoj utakmici, ali samo su bile 2-3 dobre utakmice dosad, a ni te nisu bile nista posebno. Takve se vidjaju vise puta svake sedmice tokom sezone.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jos jedna ispodprosjecna predstava. Na nivou Alzira i Slovenije( najlosija utakmica dosadasnjeg dijela turnira)....
Ocekivalo se mnogo vise i od Portugala i od Slonova, ali su ovi uspjeli razocarati.
Ovo ide sve losije i losije.....

Ocekivalo se mnogo vise i od Portugala i od Slonova, ali su ovi uspjeli razocarati.
Ovo ide sve losije i losije.....

Tekma u skladu sa dosadasnjim dijelom prvenstva. Kocnica, kocnica i samo kocnica.
Eto, da vidimo i tu silnu Sjevernu Koreju sa kojom svi rijec misterija dovode u istu recenicu.
Eto, da vidimo i tu silnu Sjevernu Koreju sa kojom svi rijec misterija dovode u istu recenicu.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Da ne bi onih +3 min. nadoknade nista od fudbala. Portugalci, vratite Scolarija! Portugal sa ovim trenerom ne zna da se sastavi. U ovoj grupi moji favoriti su S.Koreja i Brazïl.
Dajet Nemackoj svaki dan da igra!!!
Dajet Nemackoj svaki dan da igra!!!
Lejla, udaj se za mene!!!lejla je napisao/la:Tekma u skladu sa dosadasnjim dijelom prvenstva. Kocnica, kocnica i samo kocnica.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tek mi je sad zao sto se BiH nije plasirala na SP. Pa bolji smo od pola selekcija.
Jesmo mozda u napadu, ali nas problem je trka i odbrana. Ali sigurno da smo bolji od jedne Slovenije, Slovacke i vecine reprezentacija izvan Evrope. Ali yebiga, imali smo sansu plasirat se, podbacili protiv Portugala i to je to. Ima sad nova ogromna prilika za EP, jer u grupi nam se ne zna ko je gori.omerbavarac je napisao/la:Tek mi je sad zao sto se BiH nije plasirala na SP. Pa bolji smo od pola selekcija.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ovaj Ronaldo je zasticen kao pande u Kini.
Ajmo komunisti, osvijetlite obraz zadnje narodne drzave na svijetu. Igrajte za velikog vodju, i ponosni narod Sjeverne Koreje.

Zelimo crvenu revoluciju
Ajmo komunisti, osvijetlite obraz zadnje narodne drzave na svijetu. Igrajte za velikog vodju, i ponosni narod Sjeverne Koreje.

Zelimo crvenu revoluciju

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Utakmica Portugal - Obala Slonovače je na nivou 2. kantonalne lige.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.