Phill Jackson je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Phill Jackson je napisao/la:

Kako se ne vodePonos Torina je napisao/la:Nikome nije namjera vrijedjati drzavu i slicno u pitanju su igraci i u svakoj zemlji ima neki igrac koji se nemoze pohvaliti izgledom,i nevidim razlog za gasenje teme....Ovdje se nevode nacionalni ratovi niti nacionalisticka retorika..Dabar je napisao/la:ma ovu temu treba pod ključ jedni stave bosance,ovi drugi odmah odgovaraju hrvatskim itd...a ko bi rekao da će ova tema biti takva

Rade Rade 

Evo ovdje igraci iz exyu

ARISTIDE BANCE hahaaNeutral je napisao/la:Post ti je prijavljen![]()
Koliko imaš godina, 10-11 ?
Ko o tebi pišeCeMa je napisao/la:hahaaNeutral je napisao/la:Post ti je prijavljen![]()
Koliko imaš godina, 10-11 ?cuj post ti je prijavljen
sto sam reko da otfura
da ti mozda nisi ruzan ko lopov pa ti krivo za ovu temu
![]()
btw, imam 18 god.
Nista strasno imao sam priliku to uraditi,nije bio potpuni mrak ali svejedno nije on toliko ruzan samo ima ocajnu frizuru.juznjak> je napisao/la:zamisli da Westa sretnes u mraku![]()
sorry ocami ja mislio ti to meniNeutral je napisao/la:Ko o tebi pišeCeMa je napisao/la:hahaaNeutral je napisao/la:Post ti je prijavljen![]()
Koliko imaš godina, 10-11 ?cuj post ti je prijavljen
sto sam reko da otfura
da ti mozda nisi ruzan ko lopov pa ti krivo za ovu temu
![]()
btw, imam 18 god.![]()
Mislio sam na Wudu ili kako li se već zvao taj pokemon. Vidiš da ga nema više .![]()
I što vrijeđaš, i ti neki pokemon , kućni odgoj -failed.
luka toni cak proglasen najpozeljnijim nogometasem od strane italijanskih manekenki pa ti vididaffy je napisao/la:Cisse i Toni uopste nisu ruzni momci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.