Peticija za Marijana!

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Da li Marijanu treba vratiti mikrofon na JSBiH?

Anketa je završila: 24 jun 2010, 13:59.

Za Marijana
230
91%
Protiv Marijana
16
6%
Suzdrazan(a)
6
2%

Ukupno glasova: 252

damir_vendetta
Kontakt:

Re: Peticija za Marijana!

Post Postao/la damir_vendetta » 14 jun 2010, 18:30

Uvijek je kod nas to tako, cim si bolji od drugih treba te otjerati!! Neka sve levati rade tako smo navikli...

Marijane uz tebe smo

patriota_90
Kontakt:

Post Postao/la patriota_90 » 14 jun 2010, 18:49

MARIJANE VRATI SE I NEMOJ DOPUSTIT DA TI NEKAKVI ĆOROVIĆI (KOJI TI NISU NI DO PETE) ZAUZIMAJU MJESTO I MUCE NAS SVOJIM KOMENTARIMA.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 14 jun 2010, 19:03

PRAVDA ZA MARIJANA!!!

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 14 jun 2010, 19:05

Slusam njegovu izjavu,spominje i FTV :roll:
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 jun 2010, 19:10

otjerase ga sa Hayata sad ce i sa FTV-a,kako smo mu se oduzili lijepo
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 14 jun 2010, 21:14

bad_boy je napisao/la:Slusam njegovu izjavu,spominje i FTV :roll:
Pa naravno da spominje. Mene je FTV razočarala time sto ga nisu zastitili... Upravo NE gledam utakmicu, ne zelim da ih slusamm. A ne bi me iznenadilo da njegove "kolege" s FTV-a sute zbog ljubomore i zavisti. Njima odgovara da bolji od njih ode, jer kad su pored njega dolazi do izrazaja kako su losi.
FTV sugurno necu gledati neko vrijeme. FGledacu utakmice na RTRS-u, oni makar nisu licemjerni,..

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 14 jun 2010, 22:48

bad_boy je napisao/la:Slusam njegovu izjavu,spominje i FTV :roll:
Ima li gde da se video pogleda? Sta prica?

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 14 jun 2010, 23:46

Marijane uz tebe smo!!!!!!!!!!!!!
BosnaE

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 15 jun 2010, 12:23

Deo Intervijua iz D.Avaza

"...Odustajem. Ne trebaju mi ovakvi stresovi. Znam da je bilo raznih komentara poslije cijelog slučaja, zato sam i isključio telefon tokom vikenda. Neka sada "vedete" sa RTRS-a i FTV-a komentarišu utakmice, ja to više ne želim raditi ni za jednu televiziju. Evo, baš sam trebao prenositi Holandija - Danska. Bavit ću se nečim drugim, ima još poslova. Uredno sam direktora FTV-a Džemala Šabića obavijestio o svojoj odluci - kaže Mijajlović u razgovoru za "Dnevni avaz".

Kako komentirate potez RTRS-a?

- Kažu, iritantan mi je glas. Valjda ne mogu ništa drugo da mi nađu. Također, mana mi je, navodno, to što plasiram višak informacija. Prvi put čujem tu vrstu zamjerke.

Mnogi ipak smatraju da ste najbolji sportski komentator u BiH, što potvrđuju i brojni komentari posjetilaca bh. internet-portala. Zar ih želite razočarati i tek tako napustiti posao?

- Trenutno sam u takvom psihičkom stanju da ne mogu raditi prijenose. Kao profesionalac, ne mogu sebi dopustiti da polovično radim bilo šta. Utakmicu Južna Afrika - Meksiko uradio sam kako treba iako sam bio uznemiren kada sam saznao šta se desilo, ali meni se poslije toliko razvalila koncentracija da nisam znao ni koje su grupe na Mundijalu.

Teško se oteti dojmu da niste imali adekvatnu podršku Federalne TV, koja je prilično nezainteresirano i hladno primila informaciju o RTRS-ovoj promjeni komentatora, čime je prekršen dogovor?

- Za to je krivac urednik sportske rubrike FTV-a Fahrudin Bečić, a ne direktor Džemal Šabić. Kompletna Sportska redakcija me "načepila" od prvog dana. Naprimjer, sat i po prije prijenosa mi dolazi Mustafa Radončić i kaže: "Nismo mi tvoj servis, šta se praviš zvijezda", zato što sam dobio neki laptop. Dakle, od Sportske redakcije FTV-a nisam ni očekivao podršku. Nekim kolegama sa Federalne ne bih ni imena spominjao da ne bih povraćao.

Strasno!!!

Da li u toj zemlji postoji neki mehanizam koji ce zastititi ovog coveka, njegovu individuu od podivljalog fasizma?!

Lepy
Kontakt:

Post Postao/la Lepy » 15 jun 2010, 20:53

marjane ne komentiraj vise molim te, postedi nas muke. idi pisi kolumne za avaz, to je tvoj nivo. nikad ti nisi bio za komentatora..

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 15 jun 2010, 21:21

Lepy je napisao/la:marjane ne komentiraj vise molim te, postedi nas muke. idi pisi kolumne za avaz, to je tvoj nivo. nikad ti nisi bio za komentatora..
Volim ove objektivne :lol:

Hajde prestani trolovati, jasno nam je sve.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 15 jun 2010, 21:43

Lepy je napisao/la:marjane ne komentiraj vise molim te, postedi nas muke. idi pisi kolumne za avaz, to je tvoj nivo. nikad ti nisi bio za komentatora..
Ovaj lik je bolestan, sta kazete da mu skupimo za lijecenje :lol:

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 15 jun 2010, 22:02

Meni osobno Marijan je iritantan kad prenosi utakmicu kao ove trube na SP u Africi,no to je samo moje misljenje! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 15 jun 2010, 22:14

Babilon je napisao/la:Meni osobno Marijan je iritantan kad prenosi utakmicu kao ove trube na SP u Africi,no to je samo moje misljenje! :mrgreen:
Nije pitanje koliko je iritantan i nestrucan taj covek, vec na koji je nacin "proteran"! Postoje pravni okviri za sve, pa i za to. No, ovde nije po sredi samo njegov hrapav glas, hrpa informacija, mindjusa u uhu, lose brijanje...ovde je po sredi nesto sasvim trece...

A, ako imamo pravo suditi o boji glasa i strucnosti komentatora u nasem okruzenju, malo je onih koji mogu zadovoljiti vecinske apetite. U BiH Belmin i Sebahudin po meni zadovoljavaju vecinski paket kriterijuma, naravno i Marijan, stim da se o njegovom krestavom glasu da diskutovati, svi drugi su TRUBA. U HR ima dvojica, event. tojica, a u SRB cca. isto toliko.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 15 jun 2010, 22:17

Babilon je napisao/la:Meni osobno Marijan je iritantan kad prenosi utakmicu kao ove trube na SP u Africi,no to je samo moje misljenje! :mrgreen:
potpis

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 15 jun 2010, 22:18

Sabahudina treba vratiti ,taj covjek je znao prenositi utakmicu!
HSK Zrinjski Mostar

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 15 jun 2010, 23:09

aleksandar_veliki je napisao/la:
bh hrvat je napisao/la:
potpis
Ajmo ljudi vec jednom probati, barem probatoi skinuti maske. Dobro sto nas lazete, ali sebe, stvarno vise nema smisla. Vama osobno je Marjan iritantan zato sto voli BiH i ni radi cega drugog. Budite ljudi, barem nekad, koga vise peglate.
nigdje veze sa komentarom i patriotizmom, jednostavno ima nekih koji ne vole dernjavu komentatora poput marjana ili blažićka sa htv-a

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 15 jun 2010, 23:19

samo nesh da kazem u vezi ovog gore,.,kako mozes biti bh hrvat ustvari kako to moze iko biti ako si rodjen u bih i zivis u BIH onda se bosanac jbt,.boli mene **** sto je tebi pradjed bio hrvat ali ti si rodjen na bosanskoj zemlju i duzan si joj mnogo ali dovoljno je samo reci jednu pisljivu laku rijec a to je bosanac a ti ni to ne mozes zauzvrat da kazes zemlji u kojoj si rodjen(ako jesi) iz cije si zemlje plodove jeo.jbt., to u ovoj poremecenoj drzavi ne mogu da shvatim. :shock: a sto se tice marijana ima moju podrsku. ;)
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 15 jun 2010, 23:21

neko je sit licemjerstva a neko patriotizma. kao da je to naslijedjena babovina pa da samo pojedini imaju pravo na to

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 jun 2010, 23:34

Babilon je napisao/la:
Gluplji post dijete od 2. godine nebi napisalo! :mrgreen:
Marijan je poceo voliti bih onoga dana kad je poceo raditi po bh kucama!
Neću komentarisat @Bennyjev post, ali tvoj bih morao. Naime, sjećam se kada smo igrali protiv Turske u gostima, te Džeko zabio gol za 0:1, a gospodin Marjan je na Sport Klubu prenosio Ukrainu. Pratio sam i to, jer sam imao na tiketu i dotični se proderao iz sveg glasa i rekao:"BOSNA VODI PROTIV TURSKE. BRAVO BOSNO, BRAVO HERCEGOVINO." A onda je pohvalio Džeku i govorio o Ćiri. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.