Samo pobjedaPrincipatus je napisao/la:Odigrano je prvo kolo Bundeslige.
Ljudi kako vam stoji moral za utakmicu protiv Francuske?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Samo pobjedaPrincipatus je napisao/la:Odigrano je prvo kolo Bundeslige.
Ljudi kako vam stoji moral za utakmicu protiv Francuske?
Uvijek se treba nadati pobjedi , nebitno protiv koga se igraseha je napisao/la:Kako se kod nas lako mjenja moral,nada,vjera u uspjeh! Jedna utakmica dobra puni samopouzdanja u jednoj se malo podbaci odma nevaljamo nista...
Samo ne treba dizati preveliku euforiju kao što to mi najbolje znamo sve će do septembra doći na svojen0body je napisao/la:Uvijek se treba nadati pobjedi , nebitno protiv koga se igraseha je napisao/la:Kako se kod nas lako mjenja moral,nada,vjera u uspjeh! Jedna utakmica dobra puni samopouzdanja u jednoj se malo podbaci odma nevaljamo nista...
Sto znaci Osmana Dzihu ili ismeta Horu za seklektora.Nebili takvi nam nabili kakav moral i vratili osmjehe na lica fudbalskim ''poklonicima''senad_flamin je napisao/la:otkako je susic dosao ja nisam vidio ni u jednoj utakmici neku igru....Ghana gol smo dali na gresku golmana...Za Svedsku se i ne treba pricat....Njemci e to mozemo reci da nam je najbolja jer smo imali dosta srece.....Qatar eh tu smo imali neka 3-4 dodavanja kako treba..nikakvee igre uopste...Ovog susica kad slusam izgubim volju za fudbalom a i njemu je mrsko pricati.a kod cire barem sam imao neki moral i volju za gledat utakmicu,,ciro odma na svoj nacin kaze kao sto je turcima rekao.J**** ce mo im mamicu,on se nije bojao nikog.. barem te oraspolozi....a sta Susic misli da cu ja trcati za Misketa i Pjanica![]()
.....jos stavi Ibisevica kao krilong napadaca pa covjek nit je brz nit ima tehniku on ja klsican igrac iz 5-terca kao Inzaghi,Trezaguet itd....najbolje bi bilo ponovo da igramo 3-5-2
Svako nesto pametuje , pusti covjeka neka radi svoj posao , i najbolji su gubili u prijateljskim utakmicama . Boljeg selektora za 5000km necemo naci , sta je tu jesenad_flamin je napisao/la:otkako je susic dosao ja nisam vidio ni u jednoj utakmici neku igru....Ghana gol smo dali na gresku golmana...Za Svedsku se i ne treba pricat....Njemci e to mozemo reci da nam je najbolja jer smo imali dosta srece.....Qatar eh tu smo imali neka 3-4 dodavanja kako treba..nikakvee igre uopste...Ovog susica kad slusam izgubim volju za fudbalom a i njemu je mrsko pricati.a kod cire barem sam imao neki moral i volju za gledat utakmicu,,ciro odma na svoj nacin kaze kao sto je turcima rekao.J**** ce mo im mamicu,on se nije bojao nikog.. barem te oraspolozi....a sta Susic misli da cu ja trcati za Misketa i Pjanica![]()
.....jos stavi Ibisevica kao krilong napadaca pa covjek nit je brz nit ima tehniku on ja klsican igrac iz 5-terca kao Inzaghi,Trezaguet itd....najbolje bi bilo ponovo da igramo 3-5-2
BIHfan je napisao/la:Ovako bi ja protiv Francuske:
---------------------Hasagic------------------------
--Mujdza----Nadarevic-----Spahic------Lulic----
-----------Jahic----------Rahimic---------------
-------------------Pjanic--------------------------
--------------Misimovic--------------------------
-------Ibisevic----------------Dzeko-------------
Dobro jos Salihovic kad odradi susp, sigurno cemo dobiti puno na sredini, sejo u Hoff odradi puno deff.posla.BIHfan je napisao/la:Ovako bi ja protiv Francuske:
---------------------Hasagic------------------------
--Mujdza----Nadarevic-----Spahic------Lulic----
-----------Jahic----------Rahimic---------------
-------------------Pjanic--------------------------
--------------Misimovic--------------------------
-------Ibisevic----------------Dzeko-------------
Nemoj mi samo reći da nećeš ići na utakmicuneko_iz_mase je napisao/la:Dabogda im za ljekova trebale ove pare.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.