07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

n0body
Kontakt:

Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Post Postao/la n0body » 22 avg 2010, 23:21

Principatus je napisao/la:Odigrano je prvo kolo Bundeslige.
Ljudi kako vam stoji moral za utakmicu protiv Francuske? :D
Samo pobjeda :P :P

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 22 avg 2010, 23:25

Kako se kod nas lako mjenja moral,nada,vjera u uspjeh! Jedna utakmica dobra puni samopouzdanja u jednoj se malo podbaci odma nevaljamo nista...
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

n0body
Kontakt:

Post Postao/la n0body » 22 avg 2010, 23:30

seha je napisao/la:Kako se kod nas lako mjenja moral,nada,vjera u uspjeh! Jedna utakmica dobra puni samopouzdanja u jednoj se malo podbaci odma nevaljamo nista...
Uvijek se treba nadati pobjedi , nebitno protiv koga se igra 8-)

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 22 avg 2010, 23:33

Joj jedva čekam tu utakmicu, polahko nervoza hvata, ali ja se ne bih zanosio ili podcjenjivao Luxemburg,, jer ako zijanimo protiv Luxemburga(nedo Bog) onda će nervoza biti među našima i protiv Francuske itd.... al aBd ja vjerujem da naši momci Luxemburg mogu savladati.... HAJMO BOSNO!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 avg 2010, 23:41

n0body je napisao/la:
seha je napisao/la:Kako se kod nas lako mjenja moral,nada,vjera u uspjeh! Jedna utakmica dobra puni samopouzdanja u jednoj se malo podbaci odma nevaljamo nista...
Uvijek se treba nadati pobjedi , nebitno protiv koga se igra 8-)
Samo ne treba dizati preveliku euforiju kao što to mi najbolje znamo sve će do septembra doći na svoje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 avg 2010, 23:47

1-1 :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 22 avg 2010, 23:50

Samo da ostane napadacima ova forma ii nema brige ;)
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 avg 2010, 23:53

Neznam zasto, ali imam nekakav osjecaj, da cemo ofanzivno slicno jako odigrati kao tada protiv Slovenije. Jednostavno Dzeko i Ibisevic u ovoj nenormalnoj formi, Miske iza njih, to mi mirise na cjepanje protivnicke odbrane, ma cijepanje protivnika. Jedino fali Salihovic koji je tada igrao, ali zato je Pjanic sada tu. E sad samo da ne primimo onoliko, kao u Sloveniji.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 22 avg 2010, 23:56

otkako je susic dosao ja nisam vidio ni u jednoj utakmici neku igru....Ghana gol smo dali na gresku golmana...Za Svedsku se i ne treba pricat....Njemci e to mozemo reci da nam je najbolja jer smo imali dosta srece.....Qatar eh tu smo imali neka 3-4 dodavanja kako treba..nikakvee igre uopste...Ovog susica kad slusam izgubim volju za fudbalom a i njemu je mrsko pricati.a kod cire barem sam imao neki moral i volju za gledat utakmicu,,ciro odma na svoj nacin kaze kao sto je turcima rekao.J**** ce mo im mamicu,on se nije bojao nikog.. barem te oraspolozi....a sta Susic misli da cu ja trcati za Misketa i Pjanica :D :D .....jos stavi Ibisevica kao krilong napadaca pa covjek nit je brz nit ima tehniku on ja klsican igrac iz 5-terca kao Inzaghi,Trezaguet itd....najbolje bi bilo ponovo da igramo 3-5-2
-RIVALDO-

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 avg 2010, 00:40

senad_flamin je napisao/la:otkako je susic dosao ja nisam vidio ni u jednoj utakmici neku igru....Ghana gol smo dali na gresku golmana...Za Svedsku se i ne treba pricat....Njemci e to mozemo reci da nam je najbolja jer smo imali dosta srece.....Qatar eh tu smo imali neka 3-4 dodavanja kako treba..nikakvee igre uopste...Ovog susica kad slusam izgubim volju za fudbalom a i njemu je mrsko pricati.a kod cire barem sam imao neki moral i volju za gledat utakmicu,,ciro odma na svoj nacin kaze kao sto je turcima rekao.J**** ce mo im mamicu,on se nije bojao nikog.. barem te oraspolozi....a sta Susic misli da cu ja trcati za Misketa i Pjanica :D :D .....jos stavi Ibisevica kao krilong napadaca pa covjek nit je brz nit ima tehniku on ja klsican igrac iz 5-terca kao Inzaghi,Trezaguet itd....najbolje bi bilo ponovo da igramo 3-5-2
Sto znaci Osmana Dzihu ili ismeta Horu za seklektora.Nebili takvi nam nabili kakav moral i vratili osmjehe na lica fudbalskim ''poklonicima''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

n0body
Kontakt:

Post Postao/la n0body » 23 avg 2010, 00:47

senad_flamin je napisao/la:otkako je susic dosao ja nisam vidio ni u jednoj utakmici neku igru....Ghana gol smo dali na gresku golmana...Za Svedsku se i ne treba pricat....Njemci e to mozemo reci da nam je najbolja jer smo imali dosta srece.....Qatar eh tu smo imali neka 3-4 dodavanja kako treba..nikakvee igre uopste...Ovog susica kad slusam izgubim volju za fudbalom a i njemu je mrsko pricati.a kod cire barem sam imao neki moral i volju za gledat utakmicu,,ciro odma na svoj nacin kaze kao sto je turcima rekao.J**** ce mo im mamicu,on se nije bojao nikog.. barem te oraspolozi....a sta Susic misli da cu ja trcati za Misketa i Pjanica :D :D .....jos stavi Ibisevica kao krilong napadaca pa covjek nit je brz nit ima tehniku on ja klsican igrac iz 5-terca kao Inzaghi,Trezaguet itd....najbolje bi bilo ponovo da igramo 3-5-2
Svako nesto pametuje , pusti covjeka neka radi svoj posao , i najbolji su gubili u prijateljskim utakmicama . Boljeg selektora za 5000km necemo naci , sta je tu je :roll:

BH_Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH_Patriot » 23 avg 2010, 10:46

[youtube][/youtube]

Ovo opet ponoviti :mrgreen:
NE DAJ SE BOSNO !!

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 23 avg 2010, 11:21

kad bi trebale karte u prodaju..
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 23 avg 2010, 12:49

Ovako bi ja protiv Francuske:

---------------------Hasagic------------------------
--Mujdza----Nadarevic-----Spahic------Lulic----
-----------Jahic----------Rahimic---------------
-------------------Pjanic--------------------------
--------------Misimovic--------------------------
-------Ibisevic----------------Dzeko-------------
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 23 avg 2010, 13:35

BIHfan je napisao/la:Ovako bi ja protiv Francuske:

potpisujem.........izmjene , muslimovic , ibricic , medunjanin

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 23 avg 2010, 13:38

BIHfan je napisao/la:Ovako bi ja protiv Francuske:

Dobro jos Salihovic kad odradi susp, sigurno cemo dobiti puno na sredini, sejo u Hoff odradi puno deff.posla.
Lulic igra u YB krilo ali offzz.u njih je form 4-5-1...neznam kakav je u na pozicija klasicnog def.krilo,, kako se lik uklapa sa stoperima itd..jos je frisak, nebi ga forsirao odma, ali posto mi nemamo l.krilo ko ga ebe sta bude bude 8-)
Rahimic tu me najvise brine sad, cak vise od lijevog beka,,neznam nisam najbolje upucen sa njegovo sit.igra li u CSKA jeli spreman da odigra tekmu :? :? mozda 60 tak min???
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 avg 2010, 15:23

NS/FS BiH je na današnjem sastanku u Sarajevu odredio cijene ulaznica za meč drugog kola kvalifikacija za Euro 2012. u kojem se reprezentacija naše zemlje sastaje sa selekcijom Francuske.
Ništa tu čudno oko ovog sastanka nebi bilo da nisu određene za naše prilike zaista astronomske cijene karata. Naime kako su odlučili "foteljaši" iz saveza, najjeftinija karta za meč sa Francuzima koštaće 20 KM i to za južnu i sjevernu tribinu, dok će ulaznice za istok i zapad koštati 30 odnosno 40 KM.

Za ovu utakmicu štampano je 28.000 ulaznica, a zahvaljujući ovakvim cijenama ulaznica, teško da će i pola od tog broja biti prodato. U svakom slučaju još jedna velika sramota NS/FS BiH.

Utakmica između reprezentacije Bosne i Hercegovine i selekcije Francuske, igra se 7. septembra na stadionu Asim Ferhatović Hase, sa početkom od 21 sat.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 23 avg 2010, 15:24

Dabogda im za ljekova trebale ove pare.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 23 avg 2010, 15:24

neko_iz_mase je napisao/la:Dabogda im za ljekova trebale ove pare.
Nemoj mi samo reći da nećeš ići na utakmicu :mrgreen:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 avg 2010, 15:25

Dabogda izgubili u Luxemburgu pa da niko ne dođe da gleda Francuze. Naravno, ovo se neće desiti, ali bilo bi čak i poželjno. Draže mi je nekom tapkarošu iz Zenice halaliti 30-40 KM, nego njima. Đubrad :!:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.