Ja maloprije igrao PES-a , a sada kad ga pokrenem pise AFS file not found

Moderator/ica: Padovan
vjeruj mi da nisam ni ja to skontao samo sam vidio da je otvorio to u notpad i onda nes obrisaoDevil je napisao/la:@Emire dosao sam do ovoga dela kada trebam da prekopiram u host,odakle to da uzmem da ne prekucavam sve od njega.
druze idi na LOAKL DISC CDonnie Darko je napisao/la:daj smo fks na team vieweru mi o nastimaj
gdje je tebi zapeloDevil je napisao/la:Ove dva klosara kada trebaju nema ih samo da naprave jedan ulet.
sve izbrise?senad_flamin je napisao/la:druze idi na LOAKL DISC CDonnie Darko je napisao/la:daj smo fks na team vieweru mi o nastimajWindows
sistem32
draivers
etc
host open notpad i onda koliko sam ja vidio one je to samo selektiro i obrisao
a potom izasao i rekao meni uzivaj
Eto na prosloj strani napisano,mrzi me da kapiram dalje.senad_flamin je napisao/la:gdje je tebi zapeloDevil je napisao/la:Ove dva klosara kada trebaju nema ih samo da naprave jedan ulet.
jesam li u igri, nisam upratio jbg.Puma je napisao/la:jel mogu ovdje da se prijavim ?
a i ti si stigao do tog host da iskreno kazem meni je radio @F.K.S preko onog programa koliko sam ja vidio on nije nista copy... samo otisao na windows-32-draivers-host otvorio u notpadu i i ono sve izbrisaDevil je napisao/la:Eto na prosloj strani napisano,mrzi me da kapiram dalje.senad_flamin je napisao/la:gdje je tebi zapeloDevil je napisao/la:Ove dva klosara kada trebaju nema ih samo da naprave jedan ulet.
Neces transferi su odradjeni vrhunski !Donnie Darko je napisao/la:jbt grbovi necu da igram sa torresom u atleticu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.