Mi kuci jedemo malu djecu...u gostima ako sta uhvatimo dobro je...ako ne...nikom nista...tako da za petnaest dana u zenicu momci dolaze rastereceni...Sloga ide kuci ispracena porazom...po'marke je napisao/la:Sloga ce vas spustiti na zemlju malo...dubioza je napisao/la:Vi ste nase sljedece zrtve
RK Derventa
-
- Kontakt:
Re: RK Derventa
E moj dubioza, nećete vi još dugo, zapamti šta ti kažem, klubovi koji preko noći sastave ekipu, dignu euforiju, vjeruj da preko noći i sve to vrate na početak. Ne bi mi bilo drago da se to desi, ali to je blizu, stoga nemoj se naslađivati drugima, zabavi se o sebi, jer najgore je kad ti onda taj neko to vrati kad ti je najteže(tvom klubu).dubioza je napisao/la:Vi ste nase sljedece zrtve
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
-
- Kontakt:
Derventa-Sloga 36-37....neda mi se pisat...jos boli grli...ona **** od sudija Dejanovica i Marcetica sam kao igrac psovao i ganjao i nikad nisu imali muda da mi daju crveni...pickice bili pickice ostali...Sloga fizicki jaca, bekovi im po 20 kg tezi i 20 cm visi, nasai golmani malo zakazali...Sloga nista posebno s obzirom koliko para ulazu...Pivot Mirko Marceta najbolji igrac utakmice, od sSloginih zvijezdica pravio budale....
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Mi ako vas spustimo necete biti ni 4-ti tako malo SABURA nemoj prije vremena......po'marke je napisao/la:Sloga ce vas spustiti na zemlju malo...dubioza je napisao/la:Vi ste nase sljedece zrtve
Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
Alo druze Sloga vas je vodila konstantno 4-7 razlike, razbijali smo vas... Sudije su unistile Slogu, koliko smo isljucena imali i sta su nam radili... Realno sudije su bile prelose, a vasi navijaci(gledo sam utakmicu) su govorili stalno al' jebu sudije ove Dobojlije ... Govoris o Marceti, pa taj covjek je cijele pripreme proveo sa Slogom i na kraju potpisao za vas, toliko o parama... Kakve to mi zvijede imamo?!?Dervencanin je napisao/la:Derventa-Sloga 36-37....neda mi se pisat...jos boli grli...ona **** od sudija Dejanovica i Marcetica sam kao igrac psovao i ganjao i nikad nisu imali muda da mi daju crveni...pickice bili pickice ostali...Sloga fizicki jaca, bekovi im po 20 kg tezi i 20 cm visi, nasai golmani malo zakazali...Sloga nista posebno s obzirom koliko para ulazu...Pivot Mirko Marceta najbolji igrac utakmice, od sSloginih zvijezdica pravio budale....

-
- Kontakt:
Ne pricaj gluposti, igor pijetlovic vam na klupi, tatin sin panic isto, imate 5 puita veci budzet,Memisevic iz zavidovica ni minute na parketu...toliko o parama...pa imate Manjica, dobar pivot, vjerovatno netrebaju dvojica...je bilo je, fizicki je Sloga puno jaca ekipa a nasi golmani nisu uhvatili nista, dok je onaj kloc Djuric odbranio pokoju...koliko smo mi iskljucenja imali...otprilike isto...neko bi rekao da je bio rat a nije,,,fer i korektno se igralo, momci se jako dobro poznaju...tako da je bilo nerijeseno ne bi bili nezasluzeno...jbg imamo dobre bekove al su lagani...sta bi....tesko je protiv 20 kg tezeg, mi cemo ostat u ligi , bit 7 i, 8 i...vi cete se borit sa Izvidjacem i celikom kad se ukljuce ucesnici SEHA LIGE ZA POZICIJU OD TRECEG DO PETOG MJESTA, bOSNA I bORAC SU NEPRIKOSNOVENIpo'marke je napisao/la:Alo druze Sloga vas je vodila konstantno 4-7 razlike, razbijali smo vas... Sudije su unistile Slogu, koliko smo isljucena imali i sta su nam radili... Realno sudije su bile prelose, a vasi navijaci(gledo sam utakmicu) su govorili stalno al' jebu sudije ove Dobojlije ... Govoris o Marceti, pa taj covjek je cijele pripreme proveo sa Slogom i na kraju potpisao za vas, toliko o parama... Kakve to mi zvijede imamo?!?Dervencanin je napisao/la:Derventa-Sloga 36-37....neda mi se pisat...jos boli grli...ona **** od sudija Dejanovica i Marcetica sam kao igrac psovao i ganjao i nikad nisu imali muda da mi daju crveni...pickice bili pickice ostali...Sloga fizicki jaca, bekovi im po 20 kg tezi i 20 cm visi, nasai golmani malo zakazali...Sloga nista posebno s obzirom koliko para ulazu...Pivot Mirko Marceta najbolji igrac utakmice, od sSloginih zvijezdica pravio budale....Covjece pola vaseg tima je iz Doboja.... Trebali smo vas nabiti bar 10 razlike!!! Zadnje 3 min. vodimo 37:31 i sudija iskljucuje nase igrace i vi stizete 36:37, i ne uspjevate za 2 min. da nam date gol..... Kazes Sloga nista posebno, dobro ste vi prosli jer je Sloga stalno vodila bilo je i po 7 razlike...
Nemoj lupati gluposti nego sportski priznaj poraz.Najlakse je sudije okriviti poslije poraza, kad ne znas sta drugo napisati.Da nema ovih Dobojlija bili bi kanta za nabijanje u ligi.A sinoc "najbolji", strasni igrac Dervente Puljizovic samo 3 gola.Toliko o vama i vasoj skoli rukometa.Dervencanin je napisao/la:Ne pricaj gluposti, igor pijetlovic vam na klupi, tatin sin panic isto, imate 5 puita veci budzet,Memisevic iz zavidovica ni minute na parketu...toliko o parama...pa imate Manjica, dobar pivot, vjerovatno netrebaju dvojica...je bilo je, fizicki je Sloga puno jaca ekipa a nasi golmani nisu uhvatili nista, dok je onaj kloc Djuric odbranio pokoju...koliko smo mi iskljucenja imali...otprilike isto...neko bi rekao da je bio rat a nije,,,fer i korektno se igralo, momci se jako dobro poznaju...tako da je bilo nerijeseno ne bi bili nezasluzeno...jbg imamo dobre bekove al su lagani...sta bi....tesko je protiv 20 kg tezeg, mi cemo ostat u ligi , bit 7 i, 8 i...vi cete se borit sa Izvidjacem i celikom kad se ukljuce ucesnici SEHA LIGE ZA POZICIJU OD TRECEG DO PETOG MJESTA, bOSNA I bORAC SU NEPRIKOSNOVENIpo'marke je napisao/la:Alo druze Sloga vas je vodila konstantno 4-7 razlike, razbijali smo vas... Sudije su unistile Slogu, koliko smo isljucena imali i sta su nam radili... Realno sudije su bile prelose, a vasi navijaci(gledo sam utakmicu) su govorili stalno al' jebu sudije ove Dobojlije ... Govoris o Marceti, pa taj covjek je cijele pripreme proveo sa Slogom i na kraju potpisao za vas, toliko o parama... Kakve to mi zvijede imamo?!?Dervencanin je napisao/la:Derventa-Sloga 36-37....neda mi se pisat...jos boli grli...ona **** od sudija Dejanovica i Marcetica sam kao igrac psovao i ganjao i nikad nisu imali muda da mi daju crveni...pickice bili pickice ostali...Sloga fizicki jaca, bekovi im po 20 kg tezi i 20 cm visi, nasai golmani malo zakazali...Sloga nista posebno s obzirom koliko para ulazu...Pivot Mirko Marceta najbolji igrac utakmice, od sSloginih zvijezdica pravio budale....Covjece pola vaseg tima je iz Doboja.... Trebali smo vas nabiti bar 10 razlike!!! Zadnje 3 min. vodimo 37:31 i sudija iskljucuje nase igrace i vi stizete 36:37, i ne uspjevate za 2 min. da nam date gol..... Kazes Sloga nista posebno, dobro ste vi prosli jer je Sloga stalno vodila bilo je i po 7 razlike...
RK Sloga 2-RK Sloga 36-37

-
- Kontakt:
Muhidin Memić, Zoran Dokić...odakle li su???Jao cuvena dobojska skola rukometa POSLIJE RATA NE DADE NIJEDNOG IGRACA, KAO NI dERVENTA DA BUDEMO ISKRENI, SAMO VI SLUPASTE NEKOLIKO MILIONA KM, mali milion igraca je prodefilovao kroz Slogu, zasta'???za ovo???Smijesno...i sad vam je budjet 5 puta veci od naseg, do ove godine klub je imao budzet smijesnih 50 000 km...Zvjezdan Sibincic i Beni Skrga su iako fizicki puno slabiji od vasih bekova prolazili pored vasih bekova ko pored panjeva, i sa 9-10 m davali golove klocu Djuricu...Pijetlovic i Panic na klupi uzimaju pare i zauzimaju mjesto mladjim momcima...3 poslijeratne godine smo vas lupali, dok sam ja jos stajao na golu, i jos ni dvorane nismo imali igrali u Bos. Brodu....dosli ste do para i....normala da idete naprijed...a sto se tice dobojske skole rukometa...psttttttttttttt....nema vas nigdje
-
- Kontakt:
Zaboravih napisat da je Puljizovic igrao pod temperaturom i da na zvanicnoj stranici R S BiH svi rezultati i ocjene sudjenja, samo nema upisane ocjene za Dejanovica i Marcetica...zasto li ????? :ugeek:
-
- Kontakt:
Sudije nisu krive sto smo izgubili , a vi ste trenutno bolja ekipa za 1 gol, i sigurno 200 000 maraka vecim budzetom ,"samo" . Ali zato kod vas ima svaku utakmicu 26 ljudi na utakmici , a kod nas svaka utakmica puna dvorana . Zato sto svi u Derventi zive za rukomet!
Sto se tice Puljizovica , zabio vam je proslu utakmicu 12, prije toga 10 , zabice vam ponovo toliko sledecu ,nemoj da brines ! Nije trenirao 3 dana prije utakmice , i odigrao je srcem za svoj klub i grad, kao i svi njegovi suigraci ! E to je razlika izmedju nas i vas! I zbog toga je citav grad ponosan na njih !
Sto se tice Puljizovica , zabio vam je proslu utakmicu 12, prije toga 10 , zabice vam ponovo toliko sledecu ,nemoj da brines ! Nije trenirao 3 dana prije utakmice , i odigrao je srcem za svoj klub i grad, kao i svi njegovi suigraci ! E to je razlika izmedju nas i vas! I zbog toga je citav grad ponosan na njih !
Kompleksi su cudo!
Ovo je vama bila utakmica godine(tako ste je najavljivali) a nama jos jedna obicna u nizu... Sam si rekao da se samo spremate za Slogu, u ovoj utakmicu vasi igraci su dali 200% i opet su stalno stizali Slogu, 7 razlike pa 5, pa stignete na 2, Sloga opet ode na 5 i tako cijelu utakmicu... A Sloga je igrala tek koliko im je trebalo da pobjede, nista posebo. Da se nisu previse opustili, sarlantno se ponasali pred kraj bilo sigurno preko 10 razlike. Ali opet nama je vazna samo pobjeda, novi bodovi su tu i okrecemo se novoj utakmici!
@Dervencanin
Nije lijepo od tebe da nazivas nekoga kolcem, panjem i tako pljujes po nasim igracima i klubu! Najavljivo si pobjedu i da "jedete malu djecu" a malo vam hvalilo da dozivite tezak poraz...
A za ovog "engleza", pa ovo vam je prva sezona u najjacoj ligi, logicno je da vam je dvorana puna i da ste svi nabrijani... Sloga se naigrala ovakvih utakmica pred krcatom dvoranom, sto u evropskim kupovima, zavrsnici BH kupa ili premijer ligi. Pa za turnir sampiona bude i po 4 000 ljudi... Nece vas vjecno ova euforija drzati, i vama ce se dvorana polako prazniti.
Iskreno vama svaka cast, imate dobre navijace, igraci vam ginu na terenu. Sinoc su dali sve od sebe, mozda i vise od moguceg. Ali opet to vam je bilo dovoljno samo na kraju za minimalan poraz. Logicno je da ste ponosni na svoje igrace zbog toga. Od mene im svaka cast!

@Dervencanin
Nije lijepo od tebe da nazivas nekoga kolcem, panjem i tako pljujes po nasim igracima i klubu! Najavljivo si pobjedu i da "jedete malu djecu" a malo vam hvalilo da dozivite tezak poraz...

A za ovog "engleza", pa ovo vam je prva sezona u najjacoj ligi, logicno je da vam je dvorana puna i da ste svi nabrijani... Sloga se naigrala ovakvih utakmica pred krcatom dvoranom, sto u evropskim kupovima, zavrsnici BH kupa ili premijer ligi. Pa za turnir sampiona bude i po 4 000 ljudi... Nece vas vjecno ova euforija drzati, i vama ce se dvorana polako prazniti.
Iskreno vama svaka cast, imate dobre navijace, igraci vam ginu na terenu. Sinoc su dali sve od sebe, mozda i vise od moguceg. Ali opet to vam je bilo dovoljno samo na kraju za minimalan poraz. Logicno je da ste ponosni na svoje igrace zbog toga. Od mene im svaka cast!

-
- Kontakt:
Pa dosta ih poznajem, protiv nekolicine starijih igrao, ja sam samo bivsi igrac i navijac koji je poderao grlo...Jbg to su ti zargoni to nije vrijedjanje ...kad si sportist moras da se iskljucis...sta su meni sve govorili...protivnicki navijaci...pa sta...igraci su da igraju navijaci da navijaju...pa i svast ada dobacuju..sve osim fizickog ataka je normalno...Rekao sam fizicki ste puno jaca ekipa i tesko je laksoj ekipi hrvat se 60 min sa fizicki superiornim igracima, nestaje snage, koncentracije, otuda i greske, a malo su nam i golmani zakazali...Dane pri kraju odbrani 3 lopte i malo falilo da budse nerijeseno...Bezzze se ba prepucavamo, nasa ambicija je od pocetka jasna a to je opstanak...a sudeci prema igrama i trenutacnoj situaciji na tabeli to nebi trebalo biti upitno...Vi imate veci budzet i vece ambicije...to je vec druga prica...Ne dodje 4000 ljudi gledat Slogu vec Barcu...
Daj covjece smijesan si.Taj Skrga u 2. poluvremenu dobro zaustavi 3 puta nase desno krilo, pravo ga ustopaDervencanin je napisao/la:Muhidin Memić, Zoran Dokić...odakle li su???Jao cuvena dobojska skola rukometa POSLIJE RATA NE DADE NIJEDNOG IGRACA, KAO NI dERVENTA DA BUDEMO ISKRENI, SAMO VI SLUPASTE NEKOLIKO MILIONA KM, mali milion igraca je prodefilovao kroz Slogu, zasta'???za ovo???Smijesno...i sad vam je budjet 5 puta veci od naseg, do ove godine klub je imao budzet smijesnih 50 000 km...Zvjezdan Sibincic i Beni Skrga su iako fizicki puno slabiji od vasih bekova prolazili pored vasih bekova ko pored panjeva, i sa 9-10 m davali golove klocu Djuricu...Pijetlovic i Panic na klupi uzimaju pare i zauzimaju mjesto mladjim momcima...3 poslijeratne godine smo vas lupali, dok sam ja jos stajao na golu, i jos ni dvorane nismo imali igrali u Bos. Brodu....dosli ste do para i....normala da idete naprijed...a sto se tice dobojske skole rukometa...psttttttttttttt....nema vas nigdje

A Igor Pijetlovic je odigrao vise utakmica u Evropskim kupovima nego svi igraci Dervente zajedno u Pemijer ligi

Džaba vam sve kd opet bi na kraju RK Sloga 2-RK Sloga 36-37

PS
A dobar vam onaj obucarski turnir

Zadnja izmjena: H1N1, dana/u 30 okt 2011, 21:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ma dobro nije ovo neko prepucavanje...
Vasi golmani su skroz zakazali, Marceta vas je izvlacio! Vi cete zavrsiti sigurno u sredini, a siguran sam da cete postat i stalan ucesnik PL. Vidi se da volite rukomet!
A sto se tice turnira u Doboju, naravno da Barsa privuce vecinu od 4 000 ljudi ali opet je Sloga ta koja ima podrsku od te mase i Sloga je ta za koju se navija.

Vasi golmani su skroz zakazali, Marceta vas je izvlacio! Vi cete zavrsiti sigurno u sredini, a siguran sam da cete postat i stalan ucesnik PL. Vidi se da volite rukomet!
A sto se tice turnira u Doboju, naravno da Barsa privuce vecinu od 4 000 ljudi ali opet je Sloga ta koja ima podrsku od te mase i Sloga je ta za koju se navija.

-
- Kontakt:
Pa rivalstvo je zdravo...nismo i nemamo vece ambicije...Kolegi odgovor fizicki jaci bekovi daleko visi, tezi a pokretni...a sto se tice djurica nije imao mjesta u Slogi vjecna rezerva bio Danetu, Belom, pa utekao iz Sloge...Sad kad vise nema para za skupe golmane daj sta das...po'marke je napisao/la:Ma dobro nije ovo neko prepucavanje...![]()
-
- Kontakt:
Koliko je ovo vama bila "obicna " utakmica i koliko su "vasi" igraci laganom igrom dosli do pobjede , dobar pokazatelj toga je vase radovanje poslije utakmice .Ne mozes reci da oni nisu dali svoj maksimum !!! Mi smo mlada ekipa koja gine na svakoj utakmici , boreci se za svog grad, klub, prijatelje, ... ! Pozdrav iz grada rukometa Dervente, dodjite nam ponovo . 

-
- Kontakt:
Pozdrav sugradjaninu...bas tako srcem za svoj grad i klub...Englishman je napisao/la:Koliko je ovo vama bila "obicna " utakmica i koliko su "vasi" igraci laganom igrom dosli do pobjede , dobar pokazatelj toga je vase radovanje poslije utakmice .Ne mozes reci da oni nisu dali svoj maksimum !!! Mi smo mlada ekipa koja gine na svakoj utakmici , boreci se za svog grad, klub, prijatelje, ... ! Pozdrav iz grada rukometa Dervente, dodjite nam ponovo .
Naravno da ce se radovati kada su cijelu utakmicu bili provocirani i vredjani, spominjane majke je bilo od 1 do 60 minuta. Ljudi sto su sjedili oko mene jeb.ali su igracima sve po spisku, repertoar je bio bas bogat uvredama... Oni klinci su pjevali "dobojske pic.ke" cijelu utakmicu, mislim da nista drugo i nisu pjevali, a pola tima vam iz Doboja!!!
I ono prikazano nije bio Slogin maksimum, da je bio dobili bi vas 10 razlike... 

-
- Kontakt:
E jarane pa sta si mislio da ce neko postaviti vam crveni tepih????Pa normala je da se protivnici nastoje dekoncentrisat niko im nece pljeskat...sve osim fizickog ugrozavanja je normalno...Prvi sam ja na sudije pa i na igrace zgrmio sta mi je palo na pamet...i otiao kuci...sport je to ba...n ije pozoriste..da ste mogli pobijedili bi 15 razlike, je igraju za plate i premijew i tu nema zajebancije kad su pare u pitanju...mlad si naucit ces...po'marke je napisao/la:Naravno da ce se radovati kada su cijelu utakmicu bili provocirani i vredjani, spominjane majke je bilo od 1 do 60 minuta. Ljudi sto su sjedili oko mene jeb.ali su igracima sve po spisku, repertoar je bio bas bogat uvredama... Oni klinci su pjevali "dobojske pic.ke" cijelu utakmicu, mislim da nista drugo i nisu pjevali, a pola tima vam iz Doboja!!!I ono prikazano nije bio Slogin maksimum, da je bio dobili bi vas 10 razlike...
Nista ja druze to ne sporim, sve je dozvoljeno kao sto kazes osim fizickog kontakta!!! Navijanje je bilo koretno, pa i ja odem na utakmicu da se izgalamim i izbacim bjes iz sebe...
Tako to ide. Samo kazem da je to navijanje i dobacivanje bio razlog vise za slavlje sloginih igraca poslije utakmice... Pritisak sa tribina je bio ogroman, pogotovo kada ste stigli na gol razlike, malo je hvalilo da sa tribina udjete u teren! Vama je ovo utakmice godine, a nama takve utakmice ce biti tek kada se prikljuce Bosna, Borac i Izvidjac!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.