To je bilo na telki,ja bio u Sarajevu,mislim da ste igrali protiv Kiseljaka taj mec.nkvitez je napisao/la:da igrao je napadac bio pele,crnacbio dobar al zbog smrtnog slucaja se vratio doma i otad vise nije ni dosao nazad jbg
a molim te mozes li naci taj snimak?
Vjerujte da jos nista nije sigurno,jer nitko jos nije nista spominjao ,a bio je proslih godina ne vidim razlog zasto ne i ove,javit cu vam u srijedu poslije treninga pa se cujemoFree_shooteR je napisao/la:dali je istina da kod vas poslije nove godine ima malonogometni turnir..ii ako ima kad ima ? i dal mi moze neko detaljnije informacije dati...ii ne zamjerite sto post nema vezze sa temom.....
hvala lijepo...
pozz
Vidite,sve sto smo govorili to je i istina ocekuje se dolazak jos ove trojice pa juris na Premijer Ligusony_91 je napisao/la:Badrov i Medvid prva pojačanja, čekaju se Imamović, Tosunović i Tičinović
Polusezonu su završili na sedmom mjestu, a nogometaši Federalnog prvoligaša iz Viteza imaju ambicije da naredne godine igraju u Premijer ligi BiH. Iako su klub napustila dva ponajbolja igrača, defanzivac Jurčević koji je otišao u Široki Brijeg, te napadač Smriko koji se vratio u zenički Čelik, Uprava kluba ne sjedi skrštenih ruku nego pokušava dodatno ojačati tim za nastavak prvenstva.
Prva pojačanja su već angažovana, a radi se o bivšem igraču Posušja i Šibenika Ivanu Medvidu, te univerzalcu iz Travnika Stjepanu Badrovu. Ovaj drugi je zajedno sa rukovodstvom kluba dogovorio uvjete u narednih godinu dana.
"Presretan sam što sam se vratio u Vitez, te što su istakli jasne ambicije za ulazak u viši rang takmičenja.Polusezonu su završili na sedmom mjestu sa samo pet bodova zaostatka za vodećom Krajinom, a imamo i mnogo lakši raspored od svih konkurenata za prvo mjesto. Rukovodstvo kluba navodno je pri kraju pregovora sa stoperom kakanjskog Rudara Arminom Imamovićem, bivšim napadačem Čelika Damirom Tosunovićem i mladim Mariom Tičinovićem koji bi mogao doći na posudbu iz splitskog Hajduka. Sa ovim pojačanjima sigurno bi bili najozbiljniji konkurent u borbi za prvo mjesto i ulazak u Premijer ligu" kazao je za ?.ba 24- godišnji Badrov kojeg su u prošloj polusezoni dobro zapamtili golmani Čelika i Širokog Brijega jer im je postigao dva euro-gola.
ajde molim te raspitaj se pa mi javi na pp...jer treba mi to..i naravno..ako nije problem da vidis i koliko je uplata..i sistem igre..nkvitez je napisao/la:Vjerujte da jos nista nije sigurno,jer nitko jos nije nista spominjao ,a bio je proslih godina ne vidim razlog zasto ne i ove,javit cu vam u srijedu poslije treninga pa se cujemoFree_shooteR je napisao/la:dali je istina da kod vas poslije nove godine ima malonogometni turnir..ii ako ima kad ima ? i dal mi moze neko detaljnije informacije dati...ii ne zamjerite sto post nema vezze sa temom.....
hvala lijepo...
pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.