Belosvetska zavera, Vatikan ( Papa glavom i bradomRobertmkd je napisao/la:Brj jedan![]()
Btw, Zvezda do pred nekim meseca nie imao para isplatiti igracima a od jednom ogromna para u kasu ? objasnite momci.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Belosvetska zavera, Vatikan ( Papa glavom i bradomRobertmkd je napisao/la:Brj jedan![]()
Btw, Zvezda do pred nekim meseca nie imao para isplatiti igracima a od jednom ogromna para u kasu ? objasnite momci.
Koliko sam ja cuo Partizanu nisu igrala 4 igraca,a u egalu ste bili samo prvo poluvrijemeRobertmkd je napisao/la:Sbakoj ima pravo na svoji misli. ja mislim broj 7.
Veceras u Pioner Beograd:
Partizan : MZT 81 : 71 (39:39)
Dobro prvo poluvreme 39-39, poslabo drugo poluvreme. Poraz 10 razlike.
Todor Gecevski naravno nie igral niti sinoc protiv Radnicki niti danas. Nasi u egel tekmi protiv 2 jaki ekipi u gosti.
Jos kada se vrati Todor. Mislim u Skopje biti jako tesko za svima.
Pred 2 danas Partizan : Donesk 68 : 72, Vojdan Stojanovski 21 poena za Donesk.
Robertmkd je napisao/la:E sada uzivaj sa kosarke expertima E** i S****** koj ne zna koliko vreme trajiti produzetak
FILIP ČOVIĆ?Robertmkd je napisao/la:Split : MZT 75 : 85
MZT i dalje bez Nikolovski i Gecevski. danas cek bez Wood koj je dobio raskid ugovorea nie zadovolio kriterije kluba. Treze se nov plej a jedan Srbin iz Zvezda je u opcije.
braoolyo je napisao/la:FILIP ČOVIĆ?Robertmkd je napisao/la:Split : MZT 75 : 85
MZT i dalje bez Nikolovski i Gecevski. danas cek bez Wood koj je dobio raskid ugovorea nie zadovolio kriterije kluba. Treze se nov plej a jedan Srbin iz Zvezda je u opcije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.