Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
Napraviti FB grupu.Skupiti 10 000 lajkova (reci Marjanu Miajlovicu da lajka i odma ce sva njegova raja lajkat) i time ce se skrenuti i paznja medija,a onda ce valjda mediji poceti vrsiti pritidak i na N/FS BiH
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Principatus
- Kontakt:
zizu1991 je napisao/la:Veoma dobra ideja, kada bi se to na neki način moglo pokrenutiPrincipatus je napisao/la:Bas tako doslovice.redarmy0 je napisao/la:Znam da mozda pretjerujem ali mislim da bi trebali dizati transparent "Pozovi Alena Halilovica" ili "Alene, igraj za majku Bosnu" ama u svaku i jednu utakmicu A-selekcije. Pa ovaj momak je novi Messi, probudite se p!cka vam, svako to kaze i van Bosne/Hrvatske.. samo je 16 godina a vec se lici na pravog igraca.. PRIORITET #1. Boli me **** sto je 16, momak je bolji od Vrancica i to koliko hoces.. pa Alispahic je igrao za repku a ni on nije standardan u Dinamo.
Vidite momci ovakvo razmisljanje mi se svidjaTMovac je napisao/la:Napraviti FB grupu.Skupiti 10 000 lajkova (reci Marjanu Miajlovicu da lajka i odma ce sva njegova raja lajkat) i time ce se skrenuti i paznja medija,a onda ce valjda mediji poceti vrsiti pritidak i sa N/FS BiH

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pa moze! Vecina nas u forumu idu na utakmice.. neznam zasto ne mozemo.. ovo je veoma laka stvar, nigdje matematike a bogami ni historije.. pa kako mogu majmuni iz Sofije dizati transparent Ratka Mladica a mi ne mozemo dizati transparent za mozda najboljeg mladog talenta svijeta, Mi smo najbolji navijaci svijeta, nismo navijaci Lihtenstajna, hajmo to dokazati.zizu1991 je napisao/la:Veoma dobra ideja, kada bi se to na neki način moglo pokrenutiPrincipatus je napisao/la:Bas tako doslovice.redarmy0 je napisao/la:Znam da mozda pretjerujem ali mislim da bi trebali dizati transparent "Pozovi Alena Halilovica" ili "Alene, igraj za majku Bosnu" ama u svaku i jednu utakmicu A-selekcije. Pa ovaj momak je novi Messi, probudite se p!cka vam, svako to kaze i van Bosne/Hrvatske.. samo je 16 godina a vec se lici na pravog igraca.. PRIORITET #1. Boli me **** sto je 16, momak je bolji od Vrancica i to koliko hoces.. pa Alispahic je igrao za repku a ni on nije standardan u Dinamo.
TMovac je napisao/la:Napraviti FB grupu.Skupiti 10 000 lajkova (reci Marjanu Miajlovicu da lajka i odma ce sva njegova raja lajkat) i time ce se skrenuti i paznja medija,a onda ce valjda mediji poceti vrsiti pritidak i na N/FS BiH
Ma to je to.
Ima i BHF, na svakoj utakmici skandirati njegove ime, ili ta ideja za transperente.
Ovo je NASA reprezentacija, mi kao navijaci isto imamo neku ulogu, ipak smo mi koji placamo karte za utakmice.
- legenda reala
- Kontakt:
A lakše vam je ba ako ima neko da se preziva Halilović na forumu da doda njega ili mu onog malog brata i da upita, on će vas prihvatiti misliće da ste rodbina

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
TMovac je napisao/la:Napraviti FB grupu.Skupiti 10 000 lajkova (reci Marjanu Miajlovicu da lajka i odma ce sva njegova raja lajkat) i time ce se skrenuti i paznja medija,a onda ce valjda mediji poceti vrsiti pritidak i na N/FS BiH
Neka neko posalje ako ima od Senada Hadžifejzovica kontakt kakav.
Da, skandiranje imena, grupa na Fb, i postaviti transparente, ajmo momci, mi to možemo, pokušati, pa šta bude - bude. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Jel ima neko ovdje da je u kontaktu sa BHFom? Treba ih kontakirati u vezi Halilovica.
ALEN HALILOVIĆ ušao je u povijest hrvatske nogometne lige kao najmlađi nogometaš koji je ikad zaigrao. Debitirao je za Dinamo sa 16 godina i 105 dana.
Zanimljivo da je i njegov otac Sead, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, debitirao sa 16 godina za dobojsku Slogu.
Halilović je u deset minuta u derbiju protiv Hajduka pokazao da ga opravdano nazivaju "malim Modrićem". Bio je neuhvatljiv za svoje čuvare, a maestralno je proigrao Ivana Krstanovića za četvrti pogodak koji je pomoćni sudac poništio zbog zaleđa. Dinamo sada u Haliloviću i Mateu Kovačiću ima svoje Xavija i Iniestu.
"Zaista sam presretan i ne znam uopće kako bih opisao svoje osjećaje. Onaj trenutak kada sam ušao na teren ću vječno pamtiti. Strah? Iskreno, malo me je bilo strah, ali dečki su me podržali i jako sam zahvalan na tome kao i treneru Čačiću što mi je pružio priliku", rekao je nakon debija Halilović za službenu stranicu Dinama.
"Odigrali smo stvarno dobru utakmicu i možemo biti jako sretni i zadovoljni. Pogodak? Naravno da bi to bio šlag na tortu i nitko ne bi bio sretniji od mene, no ovo mi je tek prva od, siguran sam, mnogo utakmica za Dinamo tako da će doći i taj pogodak. Zaista se ne zamaram time i uživam."
Zanimljivo da je i njegov otac Sead, bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, debitirao sa 16 godina za dobojsku Slogu.
Halilović je u deset minuta u derbiju protiv Hajduka pokazao da ga opravdano nazivaju "malim Modrićem". Bio je neuhvatljiv za svoje čuvare, a maestralno je proigrao Ivana Krstanovića za četvrti pogodak koji je pomoćni sudac poništio zbog zaleđa. Dinamo sada u Haliloviću i Mateu Kovačiću ima svoje Xavija i Iniestu.
"Zaista sam presretan i ne znam uopće kako bih opisao svoje osjećaje. Onaj trenutak kada sam ušao na teren ću vječno pamtiti. Strah? Iskreno, malo me je bilo strah, ali dečki su me podržali i jako sam zahvalan na tome kao i treneru Čačiću što mi je pružio priliku", rekao je nakon debija Halilović za službenu stranicu Dinama.
"Odigrali smo stvarno dobru utakmicu i možemo biti jako sretni i zadovoljni. Pogodak? Naravno da bi to bio šlag na tortu i nitko ne bi bio sretniji od mene, no ovo mi je tek prva od, siguran sam, mnogo utakmica za Dinamo tako da će doći i taj pogodak. Zaista se ne zamaram time i uživam."
Mali Halilović je najmlađi debitant u povijesti Dinama sa 16 godina i 103 dana.
Poslije njega idu:
Dario Šimić 16 godina 140 dana
Mateo Kovačić 16 godina 198 dana
Niko Kranjčar 16 godina 241 dana
Zlatko Kranjčar 17 godina 108 dana
Zvonimir Boban 17 godina 158 dana
Robert Prosinečki 17 godina 294 dana
POTPIS! Ko ce voditi ovu brigadu??zizu1991 je napisao/la:Da, skandiranje imena, grupa na Fb, i postaviti transparente, ajmo momci, mi to možemo, pokušati, pa šta bude - bude.

Evo nek' uzme neko ovo za fb ko ima dosta prijatelja, a ovo za skandiranje imena i transparente vidjeti s BHF - om, pokušati im se obratiti na neki način, sigurno je da će pristati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Zukabauer je znaci prezvakana prica sad ide Alene oProsti-mi.
Sa pricom treba ga zvati,crveni tepih,ofo ono.Savez,repka,selektor ovakvi onakvi ne zovu ga k'o fol.Ok ima svega tu necega.
On je vec bio pozvan iz naseg saveza i glat odbio.
Sad zamislite same sebe imate prvu plocu salijevati kod kuce ti sav sretan odes kod svog starog jarana,znajuci da ima i krsne momke da ga onako prisno zamolis za pomoc.Nebi li se ploca sto prije zavrsila.Ovaj te zajedno sa momkom sutne u guzicu i ostavi k'o gofno na kisi.
Dosla zavrsna ploca valja ici kod opet ''starog jarana i momka'' mu zamoliti ga za pomoc.U nadi da je ovaj promijenio misljenje,iako je ocito da nije.To bi neko ucinio,cisto sumnjam.
Sto bi Bolic rekao nakon pokusaja za Subotica da prizove u repku''cim mi je prvu rijec rekao,znao sam od toga momka nema nista,sto se nase repke tice.
Sa pricom treba ga zvati,crveni tepih,ofo ono.Savez,repka,selektor ovakvi onakvi ne zovu ga k'o fol.Ok ima svega tu necega.
Sad zamislite same sebe imate prvu plocu salijevati kod kuce ti sav sretan odes kod svog starog jarana,znajuci da ima i krsne momke da ga onako prisno zamolis za pomoc.Nebi li se ploca sto prije zavrsila.Ovaj te zajedno sa momkom sutne u guzicu i ostavi k'o gofno na kisi.
Dosla zavrsna ploca valja ici kod opet ''starog jarana i momka'' mu zamoliti ga za pomoc.U nadi da je ovaj promijenio misljenje,iako je ocito da nije.To bi neko ucinio,cisto sumnjam.
Sto bi Bolic rekao nakon pokusaja za Subotica da prizove u repku''cim mi je prvu rijec rekao,znao sam od toga momka nema nista,sto se nase repke tice.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
zizu1991 je napisao/la:Evo nek' uzme neko ovo za fb ko ima dosta prijatelja, a ovo za skandiranje imena i transparente vidjeti s BHF - om, pokušati im se obratiti na neki način, sigurno je da će pristati.
Hajmo sad svi, registracija i pritisak na bhf
http://www.bhfanaticos.com/index.php/forum-mainmenu-90" onclick="window.open(this.href);return false;
Na stranu što naši novinari postavljaju samo "politički korektna" pitanja,zamislite da neki novinar pita Sušića za Halilovića,znamo već njegov odgovor
"Čuo sam za tog dječaka.Ali,on ako se ne varam ima 16 godina,tako da za njega pitajte moga kolegu koji vodi kadetsku reprezentaciju".
"Čuo sam za tog dječaka.Ali,on ako se ne varam ima 16 godina,tako da za njega pitajte moga kolegu koji vodi kadetsku reprezentaciju".
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
FACE TV - Senad Hadžifejzović je već primjetio Alena Halilovića
http://www.facebook.com/photo.php?v=4306303829385

http://www.facebook.com/photo.php?v=4306303829385
Momak je novi Messi. Tacka. Izgubio si.harishp je napisao/la:Zukabauer je znaci prezvakana prica sad ide Alene oProsti-mi.
Slazem se sa valterom i zizom.
Pa momci su nam ukrali Lovrena, Corluka, itd.. bila bi slatka pravda da zaigra Alen za nas
Decko ima 16 godina
. Igra za U19 Dinama a vi ga gurate u repku pa bi jos da mu transparente pisete. Pustite ga da ga barem prodje pubertet, ko zna sta ce od njega biti na kraju. A ovo navodno ganjanje djecaka od strane Reala ili ManU dok se jos nisu poceli ni brijati je skoro ravno pe.ofiliji.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.