Nova Godina
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Nova Godina
Trebao bi sa jaranima iznajmiti neki stan, al skupo sve. 

Ovi sto kontaju ga umocit za novu godinu kanite se tih misli.Ja cu ga za vikend pred novu otrest sa malom tako da smo rahat oboje za najluđu noć.

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma nikad nece proci ni jedna Nova kod mene da ne bude neka pizdarija, a prije toga yebada dje ce se slaviti itd. Tako i ove godine, standardno 

I kod mene tako, pred toga gdje ce se slaviti problem je s KIM CE SE SLAVITI!!!! Sto puta sam pozelio da nemam djevojku za novu godinu, pa da ono sto se kaze, rahat sjednem s drustvom. Proslu godinu slavio s djevojkom, kazem joj ove godine cu sa jaranima, Allahu dragi sto sam jezika pojeo, pa kako sam neodgovaran, kako sam bezobrazan, kako mi nije stalo do nje....reko ja cu vala s mamom i babom kod kuceGoalgetter je napisao/la:Ma nikad nece proci ni jedna Nova kod mene da ne bude neka pizdarija, a prije toga yebada dje ce se slaviti itd. Tako i ove godine, standardno

Steta sto se ne mogu ta dva drustva kombinovati, pa da bude i djevojka i jarani, ovako svake godine ispastam, gdje i kako, te od druge strane s kojom ne budem , barem negdje do februrara ispastam

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Evolution87
- Kontakt:
Sa jaranima iznajmili stan, a bice i nekih treba. Idealno da se proslavi Nova i rodjendan 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
31.12.2012 Docek nove godine RESTORAN KONDOR KEREP GRADACAC LILE sa Bendom
- vedofeelgood
- Kontakt:
Trebao sa trebom za novu, al evo izgleda izjalovili se svi planovi 

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Imal' gdje šta jeftino, bilo kakvo mjesto?...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
I mene ovo zanima...na piku ovo sto nalazim,vise se isplati iznajmiti za mjesec dana nego samo za NGipetm je napisao/la:Imal' gdje šta jeftino, bilo kakvo mjesto?...

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- Goalgetter
- Kontakt:
Isti problem imamneo je napisao/la:I kod mene tako, pred toga gdje ce se slaviti problem je s KIM CE SE SLAVITI!!!! Sto puta sam pozelio da nemam djevojku za novu godinu, pa da ono sto se kaze, rahat sjednem s drustvom. Proslu godinu slavio s djevojkom, kazem joj ove godine cu sa jaranima, Allahu dragi sto sam jezika pojeo, pa kako sam neodgovaran, kako sam bezobrazan, kako mi nije stalo do nje....reko ja cu vala s mamom i babom kod kuceGoalgetter je napisao/la:Ma nikad nece proci ni jedna Nova kod mene da ne bude neka pizdarija, a prije toga yebada dje ce se slaviti itd. Tako i ove godine, standardno
Steta sto se ne mogu ta dva drustva kombinovati, pa da bude i djevojka i jarani, ovako svake godine ispastam, gdje i kako, te od druge strane s kojom ne budem , barem negdje do februrara ispastam

nesto mi se ne ide negdje, mrsko mi onako skroz bas, tako da moguca je opcija ostat kod kuce, gledat kakve filmove ili sezonu neke serije uz sokove i pistacije 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
to bi bilo moćnoHigh je napisao/la:Da hoće jedno čet'ri metra snijega napadati dan prije Nove godine, i onda da havarija bude.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
@Goalgetter Brate hajmo ja i ti skupa 

Ima jedan klub u Zenici HB se zove,Sinan pjevaipetm je napisao/la:Imal' gdje šta jeftino, bilo kakvo mjesto?...

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Goalgetter
- Kontakt:
Mozeneo je napisao/la:@Goalgetter Brate hajmo ja i ti skupa

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Da je na Vlasic otici nekako,ako ima neko da iznajmljuje vikendicu,ili nekog havera koji iznajmljuje nek mi se javi na pp. 

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Marsal
- Kontakt:
Kako mi ide na živce sve ovo oko Nove godine, to je strašno.
Mislim zapijem se svaki vikend sa društvom do jutarnjih sati tako da mi Nova i ne dođe nešto posebno osim što uglavnom bude pripadnica suprotnog spola pod dejstvom alkohola više.
Al' opet ja sam levat pa necu pijanu da iskoristim. Elem nije bitno to...
Već 5 godina slavim Novu godinu s istim društvom i svake nam bude ludo i nezaboravno jel ali đavo me odnio, ove godine me zovne jedna mala koja mi se baš đasvi i oko koje mi amidža pomaže. I haj eto ja razgovaram s drugom i kaže on ma nije frka, budi ti s njom i tim društvom, znam koliko ti je stalo, bla-bla. Što je najgore ona mi sad ništa ne javlja
pravi se Englez tako da ću se morat svom bratu ponizno vratit i pitat ima li mjesta dalje i za mene.
I što je čudno, svake godine kažem volio bih najradije ostat u kuci i onda kad se priblizi godina nova obuzme me neka samoća i idem s ortacima. Mislim da cu i ove godine tako, mala ako se javi može čekat, **** je.
Bros before hoes!
A kondicione pripreme za Novu počinju večeras, zatim 20-og, 25-og i 29-og, ove hocu makar da izdržim do 3 ujutru a da se ne napijem ko krava.

Mislim zapijem se svaki vikend sa društvom do jutarnjih sati tako da mi Nova i ne dođe nešto posebno osim što uglavnom bude pripadnica suprotnog spola pod dejstvom alkohola više.

Al' opet ja sam levat pa necu pijanu da iskoristim. Elem nije bitno to...
Već 5 godina slavim Novu godinu s istim društvom i svake nam bude ludo i nezaboravno jel ali đavo me odnio, ove godine me zovne jedna mala koja mi se baš đasvi i oko koje mi amidža pomaže. I haj eto ja razgovaram s drugom i kaže on ma nije frka, budi ti s njom i tim društvom, znam koliko ti je stalo, bla-bla. Što je najgore ona mi sad ništa ne javlja

I što je čudno, svake godine kažem volio bih najradije ostat u kuci i onda kad se priblizi godina nova obuzme me neka samoća i idem s ortacima. Mislim da cu i ove godine tako, mala ako se javi može čekat, **** je.
Bros before hoes!
A kondicione pripreme za Novu počinju večeras, zatim 20-og, 25-og i 29-og, ove hocu makar da izdržim do 3 ujutru a da se ne napijem ko krava.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Tako je. Sve prolazi, sve se mijenja samo je raja uvijek tu bila (naravno ako je prava). S klinkom možeš i sutra reprizirat Novu godinuMarsal je napisao/la:Bros before hoes!

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Srediti ti amidza to posteno
Ma joj obicna noc kao i svaka,al jbg opet nije to to,ne mogu bit svaki vikend sa nekim osobama.Ili radi ili je nesto drugo dogovorio,a ovako cu biti sa njima.Pa je to i dobro.A i to radi cura,samo je uvijek problem lokacija.Nikako da nadjem pravo mjesto.A sto se cure i drustva tice,uvijek cu izabrat drustvo,pa brate oni su tu uvijek uz mene i vjecno su tu,dok za curu ne znam bgm

Ma joj obicna noc kao i svaka,al jbg opet nije to to,ne mogu bit svaki vikend sa nekim osobama.Ili radi ili je nesto drugo dogovorio,a ovako cu biti sa njima.Pa je to i dobro.A i to radi cura,samo je uvijek problem lokacija.Nikako da nadjem pravo mjesto.A sto se cure i drustva tice,uvijek cu izabrat drustvo,pa brate oni su tu uvijek uz mene i vjecno su tu,dok za curu ne znam bgm

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
ShitToxicity je napisao/la:Tako je. Sve prolazi, sve se mijenja samo je raja uvijek tu bila (naravno ako je prava). S klinkom možeš i sutra reprizirat Novu godinuMarsal je napisao/la:Bros before hoes!

Realno, nije isto slavlje kada je nas 10 otrotodksnih budala na okupu, i neki izlazak sa kombinovanim drustvom gdje cu citavu noc provesti u **** kaHvicu!
Sjetit ces se ovih rijeci jednom kada budes u duzoj vezi od par mjeseci, pa kada dama izrazi zelju da budes s njom za praznik (nebitno koji), drustvo pa-paAgresivnoDjubre je napisao/la:uvijek cu izabrat drustvo,pa brate oni su tu uvijek uz mene i vjecno su tu,dok za curu ne znam bgm![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.