Ma glupo je jos sada donositi neke zakljucke treba sacekati bar da grupe izvuku...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Mislim da nema potrebe da ti objašnjavam zašto sam stavio Englesku i Holandiju.amer991 je napisao/la:Nevjerovatno je da na ovoj anketi ima jedna Engleska koju bi stavio tek za 19.favorita i Holandija koja je sila samo u kvalifikacijama(izuzmemo li SP2010),a nema jednog Portugala koji je 2004,2006,2012 igrao polufinala velikih takmicenja,a Englezi nisu to od 96.
Ne mogu vjerovati da je to izjavio.maminho je napisao/la:**** koga mi imamo za predsjednika, veli šuker da se nada da nebumo u skupini sa bih, pa krepilu krepilski cijela javnost već zna jakosne skupine, ali izgleda da si ti uistinu retardiran
Brend je idiot, ali nisam vidio nigdje da je ovo izjavio...maminho je napisao/la:**** koga mi imamo za predsjednika, veli šuker da se nada da nebumo u skupini sa bih, pa krepilu krepilski cijela javnost već zna jakosne skupine, ali izgleda da si ti uistinu retardiran
Covjek je samo rekao da se ne zeli sresti sa nama, nista nije govorio za skupinu. Znaci sigurno da misli na osminu/cetvrtfinale.Drago mi je što su naši susjedi u Brazilu, ali se ne bih volio susreti tamo sa njima. Dosta nam je utakmica sudbine i istine. Ne želim da me shvatite da se bojim Bosne i Hercegovine, ali sa njima ne bih volio igrati,“ kazao je Šuker.
Sad još i čuva međuljudske odnose u regiji haha zahebo je sve ministreVirtu4l je napisao/la:To je već druga priča.
Jaka mu je i ova da će Hrvatska igrati prijateljsku sa Kosovom, čim ih FIFA prizna.
Yebo majku, nisam znao da ih ima toliko. Dosta ovih drzava ima vise stanovnika nego sto sam mislio. Ali ovaj Urugvaj je fenomen. Svaka cast momciluci.3. Nigerija – 173,6 milijuna
trebali bi mi onda 2. prijateljskuVirtu4l je napisao/la:To je već druga priča.
Jaka mu je i ova da će Hrvatska igrati prijateljsku sa Kosovom, čim ih FIFA prizna.
Cartman je napisao/la:Yebo majku, nisam znao da ih ima toliko. Dosta ovih drzava ima vise stanovnika nego sto sam mislio. Ali ovaj Urugvaj je fenomen. Svaka cast momciluci.
najveca prodaja kondoma po glavi stanovnika, etotrxel je napisao/la:Dobro sve al sta je sa UrugvajemPremalo st. A veci su npr. od BiH mozda tri-cetiri puta... Mislio sam da imaju bar 10 miliona minimalno...
talkshow je napisao/la:najveca prodaja kondoma po glavi stanovnika, etotrxel je napisao/la:Dobro sve al sta je sa UrugvajemPremalo st. A veci su npr. od BiH mozda tri-cetiri puta... Mislio sam da imaju bar 10 miliona minimalno...
Jel moguće da je tebi Engleska toliki trn u oku?Centre forward je napisao/la:Jel' moguće da je neko glas'o i za Englesku ?![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.