Može i meni link u PP?ulinsky je napisao/la:Nisam siguran smije li se ovdje ostaviti poslao sam ti na PP.
Dugo sam vremena koristio obične strimove, onda kasnije i ove zasnovane na torent protokolu, gdje je obično slika bolja, tipa Sopcast i slično. Ali nikad ne znaš kad će trznuti, za lige petice, LŠ i sl lako je naći HD stream, za bilo koji drugi događaj, dosta teže. O domaćem sportu da ne govorim. Gledati sa raznoraznih strimova po internetu je muka živa..
Ovo radi jako dobro...
Streaming sporta (PC i Android)
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Streaming sporta (PC i Android)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pa upravo je fora u tome što je lista privatna, dakle pretpostavljam on ima svoj server, i tebi na njemu kreira nalog. Koristiš samo ti i neće biti problema. Mislim meni do sada nijedan kanal nije štopao, a ono što je meni najbitnije (SK HD) radi bez problema.JoseMourinho je napisao/la:Ti koristis? Nešto mi čudno da mu je ovo uspjelo, još ovoliki broj domaćih kanala, a još da ne procuri na net kad neko kupi da objavi?
EV bgm ja nadjoh na netu te iptv liste dok ufatim vremena bas da vidim radel
Na netu ima gomila VLC listi, 90% ih ne radi, ne gledaš po tome.. ovo je privatna VLC lista.
U ostalom pitajte tog što ovo prodaje da vam da test, kao što je dao meni, pa isprobajte. Nema ovo veze sa vlc listama koje kruže po netu.
- JoseMourinho
- Kontakt:
ma evo ja nadjoh sajt za te tekme, evo sad gledam npr. za reala sutra 10 streamova, od toga 4 HD, i koliko vidim imaju sve tekme za sutra i kanala oko 50
http://hqsport.tk/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://hqsport.tk/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 07 mar 2015, 01:53, ukupno mijenjano 1 put.
Čine se ok stranica, dobar izbor kanala
, imaju i sk.
Hvala Jose

Hvala Jose

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Probao pokrenuti cisto da vidim radi li, i sve normalno zasad.Head je napisao/la:
Ne znam jel do ovoga, ali ako nemas probaj instalirati ovo:
JoseMourinho je napisao/la:Prvo što Vam treba prije nego što napišem ova tri nacina je program AceStream, njega vrlo lahko možete skinuti sa stranice http://acestream.org/" onclick="window.open(this.href);return false;. Prilikon instalacije obavezno instalirajte i extenziju za browser.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Moraš imati AceStream za ovo.Head je napisao/la:
Na ovoj stranici hqsport su ustvari sve isti strimovi kao i na torrentu, tako da ko hoće da gleda lakše mu je da ide na torrenttv, brža je stranica (bar meni), ima veći izbor sportskih kanala i možete vidjeti koja utakmica se prenosi na kojem programu.
1946
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Streaming sporta (PC i Android)
Gdje ima na torrent-tvu raspored gdje je koja tekma? Meni to bas minus njihov jer to nisam uspio naci 
@Head
ja ovo nadjoh ko objašnjenje
An error "bad decrypt" or "bad bencoded data" what to do?
You need to upgrade the program Ace Stream to the latest version

@Head
sto se torrent tv-a tice ja otprilike na osnovu slike mogu vidjeti sta koji kanal prenosi, mislim na one kanale ispod kojih ne pise raspored programa, tako da upratite to maloJoseMourinho je napisao/la:Gdje ima na torrent-tvu raspored gdje je koja tekma? Meni to bas minus njihov jer to nisam uspio naci
@Head
Pyro is not a crime !
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ma lakše mi vamo kad nadjoh ovu hqsport.tk on mi sve izlista kanale koji prenose 

evo bas sad otvorih da vidim tu stranicu, ovo je predobro sto znas odmah gdje prenosi (Y)JoseMourinho je napisao/la:Ma lakše mi vamo kad nadjoh ovu hqsport.tk on mi sve izlista kanale koji prenose
Pyro is not a crime !
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Što reće THEC na osnovu onih malih sličica možeš skontati koji je prenos, a pored toga dobar dio kanala ima ispod onih sličica raspored šta ko prenosi po satnicama, samo trebaš uraditi trasnlate stranice na engleski ili neki od naših jezika.JoseMourinho je napisao/la:Gdje ima na torrent-tvu raspored gdje je koja tekma? Meni to bas minus njihov jer to nisam uspio naci
@Head
1946
instalirao sam taj torrent stream controler sa tog linka, instalirao se i acestream, i taj mx player i kliknem na neki kanal ide prebufering dodje do 90 % skoro i onda mi pise da se desila neka greska i da se aplikacija mora zatvoriti i da kad kanal pokrenem nema tog pitanja kojim playerom cu gledati, jel mozda znas u cemu bi mogao biti problem ?JoseMourinho je napisao/la:ANDROID
E za android ima jedan način, ali je super kvalitetan, tako da na svom mobitelu ili još bolje tabletu možete gledat sav sport.
Opet su u pitanju rusi, i vjerovatno partneri one gore stranice koju sam naveo, ali za android je to još više olakšano, pa tako i instalacija je vrlo lahka.
1. Browserom na androidu idite na stranicu - http://www.vidsoftware.ru/" onclick="window.open(this.href);return false;
Skinite ovu aplikaciju i instalirajte je (morat čete oznaciti u postavkama uredjaja da zelite instalirat aplikaciju koja nije sa playstorea tj. iz nezašticenog izvora).
2. Skinite neki player sa Play Storea, ako ga več nemate na mobitelu, ja preporučujem MX Player ili koji več hoćete.
Nakon toga prilikom prvog pokretanja aplikacije ili prvog puštanja kanala (nisam siguran koje tačno), aplikacija če sama skinut i instalirat ACESTREAM za mobitel.
Idite u kategoriju SPORT i vidjet čete opet preko 30-40 sportskih kanala, klikom na kanal pokrenut če se ACESTREAM i pitat če vas da odaberete player, Vi izaberete i gledate
![]()
![]()
Pyro is not a crime !
- thekoplegend
- Kontakt:
I kod mog rodjaka je tako on ima huawei honor 3c a isto i kod jednog jarana.. i kod njeg je huawei g600 tako nesto.. koji je kod tebe mobitel ?THEC je napisao/la:instalirao sam taj torrent stream controler sa tog linka, instalirao se i acestream, i taj mx player i kliknem na neki kanal ide prebufering dodje do 90 % skoro i onda mi pise da se desila neka greska i da se aplikacija mora zatvoriti i da kad kanal pokrenem nema tog pitanja kojim playerom cu gledati, jel mozda znas u cemu bi mogao biti problem ?JoseMourinho je napisao/la:ANDROID
E za android ima jedan način, ali je super kvalitetan, tako da na svom mobitelu ili još bolje tabletu možete gledat sav sport.
Opet su u pitanju rusi, i vjerovatno partneri one gore stranice koju sam naveo, ali za android je to još više olakšano, pa tako i instalacija je vrlo lahka.
1. Browserom na androidu idite na stranicu - http://www.vidsoftware.ru/" onclick="window.open(this.href);return false;
Skinite ovu aplikaciju i instalirajte je (morat čete oznaciti u postavkama uredjaja da zelite instalirat aplikaciju koja nije sa playstorea tj. iz nezašticenog izvora).
2. Skinite neki player sa Play Storea, ako ga več nemate na mobitelu, ja preporučujem MX Player ili koji več hoćete.
Nakon toga prilikom prvog pokretanja aplikacije ili prvog puštanja kanala (nisam siguran koje tačno), aplikacija če sama skinut i instalirat ACESTREAM za mobitel.
Idite u kategoriju SPORT i vidjet čete opet preko 30-40 sportskih kanala, klikom na kanal pokrenut če se ACESTREAM i pitat če vas da odaberete player, Vi izaberete i gledate
![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Bgm kod mene sve uredu prvi put kad sam instaliro stvarno ne znam do čega je problem 

fazon je sto sam skinuo na kompu aplikaciju pa prebacio na mobitel i instalirao, mozda jedino da je zbog toga mada aplikacija je ista svakako, al eto pobrisacu pa cu sve preko mobitela skinuti pa cu vidjeti hoce li ferceratiJoseMourinho je napisao/la:Bgm kod mene sve uredu prvi put kad sam instaliro stvarno ne znam do čega je problem
@thekoplegend kod mene je huawei ascend g630
Pyro is not a crime !
- JoseMourinho
- Kontakt:
Moguće da je do huaweia, možda nešto u sistemu blokira 
A to skidanje na PC pa prebacivanje nema veze, jedino probaj izbrosat sve pa instalirat acestreamer iz playstorea i mx pa onda onaj torrebt stream

A to skidanje na PC pa prebacivanje nema veze, jedino probaj izbrosat sve pa instalirat acestreamer iz playstorea i mx pa onda onaj torrebt stream

- IlCapitano
- Kontakt:
Ovo ja koristim već par mjeseci i odlično je. Nema nikakvih zajebancija sa streamovima, nije skupo, ne šteka, moja privatna lista koju mi čovjek da i to je to.ulinsky je napisao/la:Za 10-15 maraka na piku možete kupiti VLC listu kanala koja vam traje 1 mjesec. Onda sa tom listom možete da ih gledate na računaru ili nekom uređaju sa androidom. Ili da npr laptop spojite sa TV.
Sve radi uredno nikakvih trzanja, gledate sve ove kanale kako treba.
Nije reklama, koga zanima lako će naći, ali eto po meni se isplati dati ovaj novac i gledati sve kao regularnu televiziju, a ne da zavisiš od nekih trećih stvari hoće biti strima ili neće. Ovi programi u plavom obuhvataju mahom sve šta prosječan ljubitelj sporta hoće..
Ja sam zadovoljan.
Evo ovo je spisak kanala koje dobiješ:
BHT
FTV
HAYAT
HAYAT FOLK
HAYAT PLUS
TK TUZLA
OBN
FACE TV
HRT 1
HRT 2
HRT 3
RTL
NOVA TV
DOMA TV
RTL 2
RTL KOCKICA
TV 1
NOVA RS
24 KITCHEN
K 3
CMC MUSIC
BOOMERANG -TEST
KIDS MIX 1 - TEST
KIDS MIX 2 - TEST
KIDS
MINI TV
NICKELODEON
HISTORY
DISCOVERY
ANIMAL PLANET
NATIONAL GEOGRAPHIC
CRIME & INVESTIGATION
M1 FILM
AXN ADRIA
AXN SPIN
HBO ADRIA
HBO COMEDY
CINESTAR TV
FILM-TEST
CINESTAR PREMIERE 1
CINESTAR PREMIERE 2
CINEMAX 1
CINEMAX 2
FOX
FOX CRIME
FOX LIFE
FOX MOVIES
ARENA HD 1
ARENA HD 2
ARENA HD 3
ARENA HD 4
SPORTKLUB 1
SPORTKLUB 2
SPORTKLUB 3
SPORTKLUB HD
SPORTKLUB 1 HD
SPORTKLUB 2 HD
SPORTKLUB 3 HD
ARENA 1 SRB
ARENA 2 SRB
ARENA 3 SRB
ARENA 4 SRB
ARENA 5 SRB
EUROSPORT
EUROSPORT 2
FIGHT CHANNEL
ATV
AL JAZEERA
RTRS
RADIO KAFIC - TEST
RTS 1
RTS 2
B92
SOS
HAPPY TV
DUGA TV
MTV IGMAN
DM SAT
OTV VALENTINOVO-TEST
BN SAT
BN MUSIC
LOV I RIBOLOV
GRAND TV
MTV ADRIA
E !
N1 BOSNA
PRVA
PRVA PLUS
PINK
PINK 2
PINK 3
PINK BIH
PINK SOAP
PINK PLUS
PINK KIDS
PINK FILM
PINK FOLK 2
PINK EXTRA
PINK MUSIC
PINK WORLD
PINK ZABAVA
PINK COMEDY
PINK REALITY
PINK WESTERN
PINK MOVIES 2
PINK ACTION
PINK ACTION 2
PINK ACTION 3
PINK HORROR
PINK PREMIUM
PINK MOVIES 3
KLASIK TV
SKY PREMIERE UK
SKY COMEDY UK
SKY FAMILY UK
SKY ACTION UK
SKY COMEDY DE
SKY ACTION DE
SKY CINEMA DE
SKY CINEMA +24 DE
SKY EMOTION DE
SKY HITS DE
SKY ATLANTIC DE
NAT GEO DE
NAT GEO WILD DE
BEIN SPORT 1 HD
BEIN SPORT 2 HD
BEIN SPORT 3 HD
BEIN SPORT MAX 4
BEIN SPORT MAX 5
CANAL+SPORT
SPORT+
SKY SPORT 1 UK
SKY SPORT 2 UK
SKY SPORT 3 UK
SKY SPORT 4 UK
SKY SPORT 5 UK
SKY SPORT F1 UK
SKY BUNDESLIGA 1 DE
SKY SPORT 1 HD DE
SKY SPORT 2 HD DE
OTE CINEMA 1 HD
OTE CINEMA 2
OTE CINEMA 3
OTE SPORT 1 HD
OTE SPORT 2 HD
OTE SPORT 3 HD
OTE SPORT 4 HD
OTE SPORT 5 HD
OTE SPORT 6 HD
LIG TV 1
LIG TV 2
LIG TV 3
MA CHAINE SPORT
SUPER SPORT 1 ALB
SUPER SPORT 2 ALB
SUPER SPORT 3 ALB
SUPER SPORT 4 ALB
BT SPORT 1
BT SPORT 2
XXX 1
XXX 2
PINK EROTIC 1
PINK EROTIC 2
PINK EROTIC 3
PINK EROTIC 4
PENTHOUSE HD
DISCOVERY DE
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Meni isteklo, moram kupiti opet. Inače sve savršeno radi.
Jel i ti plaćaš 12 km? Šta imaš od programa?
- IlCapitano
- Kontakt:
Da, 12 KM, sve ove programe koje si napisao.ulinsky je napisao/la:Meni isteklo, moram kupiti opet. Inače sve savršeno radi.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.