Mislim u Brazilu da je tad biloSGD53 je napisao/la:Ja kako se sjećam BHT je prenosio samo jednom Copa America, i to im se omkalo vjerovatno, neka donacija ili kompenzacijaHead je napisao/la:Znaci BHT ne prenosi
Copa America-Chile 2015
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Copa America-Chile 2015
1946
- ASD
- Kontakt:
Istina, uprava im je dobro radila do neki dan kada su otpustili Marcela de Oliveiru.Manuel je napisao/la:Ma dobro Marco je jos uvijek mlad igrac koliko toliko al krivo mi sto Meksiko nije poslao najaci sastav jer imaju fenomenalnu ekipu.
Cim je Cruzeiro dao tolike pare za Arascaetu vjeruj mi da je klasa.Ne pamtim kad je Cruzeiro fulio neki transfer kad su ulozili toliko novca.Tako su bili doveli Ribeira i Morena pa im momci donijeli titulu.
Napravio je los niz, ali ostao je bez svih vaznijih igraca i trebalo se mati stprljenja s njim, ali Brazilci su majstori za otpustiti s trenera.
Od ruzeirovih novih iraca najvise mi se svidja Gabriel Xavier, godinu dana je stariji od Arascaete i vecinom ulazi sa klupe ali momak je strasan talenat.
Ma debili.Donio im dvije titule,sad mu prodali najvaznije igrace i dali mu otkaz jer lose igraju u Brazilu i jer ih je River zgazio u Copi Libertadores.ASD je napisao/la:Istina, uprava im je dobro radila do neki dan kada su otpustili Marcela de Oliveiru.Manuel je napisao/la:Ma dobro Marco je jos uvijek mlad igrac koliko toliko al krivo mi sto Meksiko nije poslao najaci sastav jer imaju fenomenalnu ekipu.
Cim je Cruzeiro dao tolike pare za Arascaetu vjeruj mi da je klasa.Ne pamtim kad je Cruzeiro fulio neki transfer kad su ulozili toliko novca.Tako su bili doveli Ribeira i Morena pa im momci donijeli titulu.
Napravio je los niz, ali ostao je bez svih vaznijih igraca i trebalo se mati stprljenja s njim, ali Brazilci su majstori za otpustiti s trenera.
Od ruzeirovih novih iraca najvise mi se svidja Gabriel Xavier, godinu dana je stariji od Arascaete i vecinom ulazi sa klupe ali momak je strasan talenat.
Xaviera sam i ja upratio,mali ce bit igracina.Pored njega tu je i Allison koji je veliki talenat.
Kad smo kod Brazilaca ne mogu da vjerujem da Dunga nije poveo na Copu Americu Felipe Andersona a lik je igracina a jednog Robinha je pozvao
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- ASD
- Kontakt:
To je taj ciganski menatalitet koji ih sprecava da napreduju.
Na Arena 1 i Arena 3 idu tekme zbog Eura-U21 i emisije vezane za to takmnicenje 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- SteveHeighway
- Kontakt:
Uh jedva cekam da pocne ovo.
Gaucosi apsolutni favoriti,steta sto nema Suareza,Urugvaj bi s njim bio rame uz rame s Argentincima...
Gaucosi apsolutni favoriti,steta sto nema Suareza,Urugvaj bi s njim bio rame uz rame s Argentincima...
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Još nesto manje od 24 sata do početka 
http://www.whoscored.com/Articles/qt45t ... ce-Striker
Should Fatigued Falcao Be Colombia's First Choice Striker?
Izbori

http://www.whoscored.com/Articles/qt45t ... ce-Striker
Should Fatigued Falcao Be Colombia's First Choice Striker?
Izbori
Gledam rostere - Meksiko ubjedljivo najviše oslabljen , pa svi glavni igraci im nece igrati
Brazil isto jako oslabljen, Urugvaj bez Suareza.
Ali zato Argentina haman u punom sastavu i po meni su prvi favoriti za osvajanje, Čile isto jak i želi kao domacin osvojiti, Kolumbija izuzetno opasna, mogla bi sve iznenaditi....bice dobrih utakmica
Ali zato Argentina haman u punom sastavu i po meni su prvi favoriti za osvajanje, Čile isto jak i želi kao domacin osvojiti, Kolumbija izuzetno opasna, mogla bi sve iznenaditi....bice dobrih utakmica
Kako Brazil oslabljen?
Izbori
Izbori
Mexico igra sa "slabijim" igračima jer je najjači tim otišao na Gold Cup koji se igra u USA.
Dunga opet promašio sa pozivima. Mnogo je tu igrača koji nisu zaslužili poziv ali i dosta dobrih igrača nije pozvao.
Dunga opet promašio sa pozivima. Mnogo je tu igrača koji nisu zaslužili poziv ali i dosta dobrih igrača nije pozvao.
Forza Milan!
Copa America-Chile 2015
Moze neko postaviti stream od AS ( ako ima i u HD-u) za vecerasnju utakmicu?
Hvala ko god postavi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hvala ko god postavi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da Dunga nije pozvao Rafinhu.
A sta tek reci sto nije pozvao Felipe Andersona a jeste Robinha.Donnie Darko je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da Dunga nije pozvao Rafinhu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Koliko znam Robinho je odigrao odličnu sezonu u Brazilu pa ga je vjerojatno zato i zvao.
Uz Čile smo večeras.Brojimo sitno.
Izbori
Uz Čile smo večeras.Brojimo sitno.
Izbori
Jos da utakmice nisu ovako kasno 
Ja zaboravio da pocinje nocas 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Da, da sjecam se. 2007. bilo na BHT i HRT-u. Brazil osvojio, takodje sa Dungom.Head je napisao/la:Mislim u Brazilu da je tad biloSGD53 je napisao/la:Ja kako se sjećam BHT je prenosio samo jednom Copa America, i to im se omkalo vjerovatno, neka donacija ili kompenzacijaHead je napisao/la:Znaci BHT ne prenosi
Baptista izdominirao prvenstvo.
Don't believe the hype.
Dunga je čovjek na svoju ruku, uvijek je slao čudne pozive, međutim, čovjek je već jednom osvojio Copa Americu s BrazilomManuel je napisao/la:A sta tek reci sto nije pozvao Felipe Andersona a jeste Robinha.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nema sta, to je ta nevidjena ceromonija otvorenja. 
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.