Ko mu yebe matersajo10 je napisao/la:Tooooo! Vozdra Mariborceee. A ti Zahovicu u Kazakstan i trazi igraca, jer izgledau tu ih ima za Maribor, kad vec nema u napacenoj Bosni!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ko mu yebe matersajo10 je napisao/la:Tooooo! Vozdra Mariborceee. A ti Zahovicu u Kazakstan i trazi igraca, jer izgledau tu ih ima za Maribor, kad vec nema u napacenoj Bosni!
Ma ovi bi i Dinamo otresli vjeruj mi. Disciplina, trka i određeni talenat i to daje rezultat. Yebiga kod nas raja još uvijek svršava na Ronaldinha, Zidana, Ronalda pravog, Ronalda derpaša, Messija... a igrači tipa Modrića, Busquetsa, Matića su im **** jer yebiga ne znaju uraditi biciklo i premahati. Niko ne vidi da ti igrači trče za petoricu, da ih ima svugdje da su disciplinovani. To je moderan fudbal a mi još živimo u 80-tim gdje je bilo bitno imati tehniku i talenat, mislim na Ex-Yu kompletnu.Effenberg je napisao/la:@Faraon
To je to. To sazima sve. Ljudi rade investiraju, mi im se debili smijemo, vicemo ta ce Kazahstan. A ljudi sute i napreduju. Koliko se samo azerbejdzanski fudbal digao. A Maribor se uzdigao ufurali se ko da su Dinamo, a ako cemo realno i Dinamo je kanta za nabijanje i daj boze da ove Luxe prodju ako nista.
Igraju protiv finskog HJK u trecem kolu i iskreno mislim da ce ih proci. Znaci tu je novi play-off za kazakstance kao i prosle godine. Nazalost jos jedna zemlja koja ce nam pobjeci na rejtingu (citaj, liga).dimitrijevic je napisao/la:Jes' mi drago sto je ispao Maribor samo zbog onog Zahovica. Kaze strucnjak nasa liga smijesna i nema igraca za Maribora, hoce Bajica za sicu, e sad se fino okreni prvenstvu koje nije ni trunke zanimljivo.
Maribor i Ludogorets outMoguce da i veceras bude jos jedno iznenadjenje.
Inace ova Satana pravo jaka i ne bih me iznenadilo da igraju grupnu fazu nekog takmicenja.
FaraonTM je napisao/la:Ma ovi bi i Dinamo otresli vjeruj mi. Disciplina, trka i određeni talenat i to daje rezultat. Yebiga kod nas raja još uvijek svršava na Ronaldinha, Zidana, Ronalda pravog, Ronalda derpaša, Messija... a igrači tipa Modrića, Busquetsa, Matića su im **** jer yebiga ne znaju uraditi biciklo i premahati. Niko ne vidi da ti igrači trče za petoricu, da ih ima svugdje da su disciplinovani. To je moderan fudbal a mi još živimo u 80-tim gdje je bilo bitno imati tehniku i talenat, mislim na Ex-Yu kompletnu.Effenberg je napisao/la:@Faraon
To je to. To sazima sve. Ljudi rade investiraju, mi im se debili smijemo, vicemo ta ce Kazahstan. A ljudi sute i napreduju. Koliko se samo azerbejdzanski fudbal digao. A Maribor se uzdigao ufurali se ko da su Dinamo, a ako cemo realno i Dinamo je kanta za nabijanje i daj boze da ove Luxe prodju ako nista.
Ove prolaze 100%, moguce uz 2 pobjede u 2 utakmice.sajo10 je napisao/la:Igraju protiv finskog HJK u trecem kolu i iskreno mislim da ce ih proci. Znaci tu je novi play-off za kazakstance kao i prosle godine. Nazalost jos jedna zemlja koja ce nam pobjeci na rejtingu (citaj, liga).dimitrijevic je napisao/la:Jes' mi drago sto je ispao Maribor samo zbog onog Zahovica. Kaze strucnjak nasa liga smijesna i nema igraca za Maribora, hoce Bajica za sicu, e sad se fino okreni prvenstvu koje nije ni trunke zanimljivo.
Maribor i Ludogorets outMoguce da i veceras bude jos jedno iznenadjenje.
Inace ova Satana pravo jaka i ne bih me iznenadilo da igraju grupnu fazu nekog takmicenja.
A ja sam siguran da ce biti minimalno jos jedno veliko iznenadjenje veceras. Nesto mi Dinamo muti...
Ma ufuran covjek. Mislim, ima i pravo za to donekle zbog zadnjih godina i rezultata Maribora, ali brate mili to sto je se on umislio je sasvim nesto drugo...FaraonTM je napisao/la:A šta je to Zahovič izjavljivao pa ste ga zamrzili toliko? Nisam to upratio nikako...
Govorio saban da u nasoj ligi nema igraca koji bi mogao zadovoljiti "apetite" nk maribora. Ocajnik u nadi da ce mu neko pustit za dzabanu igraca iz Zelje ili Olimpika. Dosta je bilo vise precjenjivanja slovenackog sunda i potcjenjivanja nase lige.FaraonTM je napisao/la:A šta je to Zahovič izjavljivao pa ste ga zamrzili toliko? Nisam to upratio nikako...
Tako je care. Partizan igra najbolji fudbal trenutno na EX YU prostoru nije to nesto s puno golova al su jako tvrdi i stabilni. Oni se nikad nisu izblamirali nekim rukometaskim rezultatima ispadali i sl. Po meni oni idu najdalje ove sezone. Dinamo ce proci ove sabane na guzove i slijedece kolo je mahanje.Papalukas je napisao/la:E kako mi je drago sto ispadose i Maribor i Ludogorec,previse se velicali njihovi "uspjesi", ljudi su ovde kolektivno svrsavali na Maribor lupajuci kako je veci od Partizana,Dinama a Zvezda,Rijeka i Hajduk mu ni do koljena.Ljudima se jednostavno poklopilo.
Jos pure da se u Jugi stigne Dinamo pa i Partizan..
partizan ispada u sljedećem kolu, a dinamo prolaziEffenberg je napisao/la:Tako je care. Partizan igra najbolji fudbal trenutno na EX YU prostoru nije to nesto s puno golova al su jako tvrdi i stabilni. Oni se nikad nisu izblamirali nekim rukometaskim rezultatima ispadali i sl. Po meni oni idu najdalje ove sezone. Dinamo ce proci ove sabane na guzove i slijedece kolo je mahanje.Papalukas je napisao/la:E kako mi je drago sto ispadose i Maribor i Ludogorec,previse se velicali njihovi "uspjesi", ljudi su ovde kolektivno svrsavali na Maribor lupajuci kako je veci od Partizana,Dinama a Zvezda,Rijeka i Hajduk mu ni do koljena.Ljudima se jednostavno poklopilo.
Jos pure da se u Jugi stigne Dinamo pa i Partizan..
Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk
Vidovnjak?!dean33 je napisao/la: partizan ispada u sljedećem kolu, a dinamo prolazi
samo dobar prognozer...iako za ovo ne moraš biti tako dobar prognozermarconato je napisao/la:Vidovnjak?!dean33 je napisao/la: partizan ispada u sljedećem kolu, a dinamo prolazi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.