Champions League 2015/16

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la AsharaK » 22 jul 2015, 17:50

sajo10 je napisao/la:Tooooo! Vozdra Mariborceee. A ti Zahovicu u Kazakstan i trazi igraca, jer izgledau tu ih ima za Maribor, kad vec nema u napacenoj Bosni! ;)
Ko mu yebe mater :urnebes:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Effenberg
Kontakt:

Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la Effenberg » 22 jul 2015, 17:50

Zasluzeno. Ljudi odigrali mudro u Mariboru, i kuci nedodirljivi. Padali su i jaci od ovih sabana u Kazahstanu.

Bravo Borati. I like :D :D
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 22 jul 2015, 17:53

Prosle godine Shakhter Karagandy za malo da izbace Celtic i udju u Ligu Prvaka. Ove godine tu je Astana.

Svaka cast sto jest jest...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 jul 2015, 17:54

Effenberg je napisao/la:@Faraon

To je to. To sazima sve. Ljudi rade investiraju, mi im se debili smijemo, vicemo ta ce Kazahstan. A ljudi sute i napreduju. Koliko se samo azerbejdzanski fudbal digao. A Maribor se uzdigao ufurali se ko da su Dinamo, a ako cemo realno i Dinamo je kanta za nabijanje i daj boze da ove Luxe prodju ako nista.
Ma ovi bi i Dinamo otresli vjeruj mi. Disciplina, trka i određeni talenat i to daje rezultat. Yebiga kod nas raja još uvijek svršava na Ronaldinha, Zidana, Ronalda pravog, Ronalda derpaša, Messija... a igrači tipa Modrića, Busquetsa, Matića su im **** jer yebiga ne znaju uraditi biciklo i premahati. Niko ne vidi da ti igrači trče za petoricu, da ih ima svugdje da su disciplinovani. To je moderan fudbal a mi još živimo u 80-tim gdje je bilo bitno imati tehniku i talenat, mislim na Ex-Yu kompletnu.
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 22 jul 2015, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 22 jul 2015, 17:54

Jes' mi drago sto je ispao Maribor samo zbog onog Zahovica. Kaze strucnjak nasa liga smijesna i nema igraca za Maribora, hoce Bajica za sicu, e sad se fino okreni prvenstvu koje nije ni trunke zanimljivo.
Maribor i Ludogorets out :) Moguce da i veceras bude jos jedno iznenadjenje.
Inace ova Satana pravo jaka i ne bih me iznenadilo da igraju grupnu fazu nekog takmicenja.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 22 jul 2015, 18:04

dimitrijevic je napisao/la:Jes' mi drago sto je ispao Maribor samo zbog onog Zahovica. Kaze strucnjak nasa liga smijesna i nema igraca za Maribora, hoce Bajica za sicu, e sad se fino okreni prvenstvu koje nije ni trunke zanimljivo.
Inace ova Satana pravo jaka i ne bih me iznenadilo da igraju grupnu fazu nekog takmicenja.
Igraju protiv finskog HJK u trecem kolu i iskreno mislim da ce ih proci. Znaci tu je novi play-off za kazakstance kao i prosle godine. Nazalost jos jedna zemlja koja ce nam pobjeci na rejtingu (citaj, liga).

A ja sam siguran da ce biti minimalno jos jedno veliko iznenadjenje veceras. Nesto mi Dinamo muti... :P

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 22 jul 2015, 18:10

Neki dan sam to napisao, a i sada ponavljam! Prosjecan fudbalski zaljubljenik na nasim prostorima bi rekao, ma kakvi Kazahstanci, nemaju veze bla bla...konkretno na primjeru Zvezde kada je izvukla Kairat! Onda malo bolje sagledas situaciju i vidis da ljudi imaju godisnji budzet od 40 mil. evra, a mi isto toliko duga... :facepalm:

Bez obzira na nacin na koji smo ispali, crveni u prvom mecu, totalna nepripremljenost ekipe, oni u jeku sezone itd itd...mora im se priznati da konstantno napreduju, organizaciono, finansijski, a mi ili kaskamo u mjestu ili tonemo, tako da uopste i ne cude ovakvi rezultati... :kafa:

Stvarno su rijetki takvi pozitivni primjeri na nasim prostorima... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 22 jul 2015, 18:13

FaraonTM je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:@Faraon

To je to. To sazima sve. Ljudi rade investiraju, mi im se debili smijemo, vicemo ta ce Kazahstan. A ljudi sute i napreduju. Koliko se samo azerbejdzanski fudbal digao. A Maribor se uzdigao ufurali se ko da su Dinamo, a ako cemo realno i Dinamo je kanta za nabijanje i daj boze da ove Luxe prodju ako nista.
Ma ovi bi i Dinamo otresli vjeruj mi. Disciplina, trka i određeni talenat i to daje rezultat. Yebiga kod nas raja još uvijek svršava na Ronaldinha, Zidana, Ronalda pravog, Ronalda derpaša, Messija... a igrači tipa Modrića, Busquetsa, Matića su im **** jer yebiga ne znaju uraditi biciklo i premahati. Niko ne vidi da ti igrači trče za petoricu, da ih ima svugdje da su disciplinovani. To je moderan fudbal a mi još živimo u 80-tim gdje je bilo bitno imati tehniku i talenat, mislim na Ex-Yu kompletnu.
:thumbup:

Bravo majstore. Tako ti je danas, ljudi misle ko je veci gay da je i bolji fudbaler. A nije tako. Uz izuzetak CR7.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 22 jul 2015, 18:18

sajo10 je napisao/la:
dimitrijevic je napisao/la:Jes' mi drago sto je ispao Maribor samo zbog onog Zahovica. Kaze strucnjak nasa liga smijesna i nema igraca za Maribora, hoce Bajica za sicu, e sad se fino okreni prvenstvu koje nije ni trunke zanimljivo.
Igraju protiv finskog HJK u trecem kolu i iskreno mislim da ce ih proci. Znaci tu je novi play-off za kazakstance kao i prosle godine. Nazalost jos jedna zemlja koja ce nam pobjeci na rejtingu (citaj, liga).

A ja sam siguran da ce biti minimalno jos jedno veliko iznenadjenje veceras. Nesto mi Dinamo muti... :P
Ove prolaze 100%, moguce uz 2 pobjede u 2 utakmice.

Oca mi mog udju li u grupe CL narucujem njihov dres!

Citirajte me i saljite mi pp da ne zaboravim obecanje. :opaopa:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 jul 2015, 18:25

A šta je to Zahovič izjavljivao pa ste ga zamrzili toliko? Nisam to upratio nikako...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 22 jul 2015, 18:26

E kako mi je drago sto ispadose i Maribor i Ludogorec,previse se velicali njihovi "uspjesi", ljudi su ovde kolektivno svrsavali na Maribor lupajuci kako je veci od Partizana,Dinama a Zvezda,Rijeka i Hajduk mu ni do koljena.Ljudima se jednostavno poklopilo.
Jos pure da se u Jugi stigne Dinamo pa i Partizan..

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 22 jul 2015, 18:30

FaraonTM je napisao/la:A šta je to Zahovič izjavljivao pa ste ga zamrzili toliko? Nisam to upratio nikako...
Ma ufuran covjek. Mislim, ima i pravo za to donekle zbog zadnjih godina i rezultata Maribora, ali brate mili to sto je se on umislio je sasvim nesto drugo...

http://sportsport.ba/ino_fudbal/zahovic ... bor/166698

A i protiv Zelje je imao dosta izjava tipa ovih: "Zahovič: Ne zanima me šta Bosanci misle, Maribor je Maribor" :crazy:

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 22 jul 2015, 18:45

Sta promasi covek na 2:43, auu...Omasio prolaz dalje...

Effenberg
Kontakt:

Re: RE: Re: Champions League 2015/16

Post Postao/la Effenberg » 22 jul 2015, 19:11

FaraonTM je napisao/la:A šta je to Zahovič izjavljivao pa ste ga zamrzili toliko? Nisam to upratio nikako...
Govorio saban da u nasoj ligi nema igraca koji bi mogao zadovoljiti "apetite" nk maribora. Ocajnik u nadi da ce mu neko pustit za dzabanu igraca iz Zelje ili Olimpika. Dosta je bilo vise precjenjivanja slovenackog sunda i potcjenjivanja nase lige.

Ne bi ni cudilo ovoliko njegova izjava da smrdljivac se nije krio po kuruzima iza Grbavice i snimao nase igrace. Eto mu sad nek trazi igrace po zavrcima i radencima. Pisat levata qurcem.

Gesendet von meinem ALE-L21 mit Tapatalk

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 22 jul 2015, 19:14

Papalukas je napisao/la:E kako mi je drago sto ispadose i Maribor i Ludogorec,previse se velicali njihovi "uspjesi", ljudi su ovde kolektivno svrsavali na Maribor lupajuci kako je veci od Partizana,Dinama a Zvezda,Rijeka i Hajduk mu ni do koljena.Ljudima se jednostavno poklopilo.
Tako je care. Partizan igra najbolji fudbal trenutno na EX YU prostoru nije to nesto s puno golova al su jako tvrdi i stabilni. Oni se nikad nisu izblamirali nekim rukometaskim rezultatima ispadali i sl. Po meni oni idu najdalje ove sezone. Dinamo ce proci ove sabane na guzove i slijedece kolo je mahanje.

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 24 jul 2015, 13:39

Effenberg je napisao/la:
Papalukas je napisao/la:E kako mi je drago sto ispadose i Maribor i Ludogorec,previse se velicali njihovi "uspjesi", ljudi su ovde kolektivno svrsavali na Maribor lupajuci kako je veci od Partizana,Dinama a Zvezda,Rijeka i Hajduk mu ni do koljena.Ljudima se jednostavno poklopilo.
Tako je care. Partizan igra najbolji fudbal trenutno na EX YU prostoru nije to nesto s puno golova al su jako tvrdi i stabilni. Oni se nikad nisu izblamirali nekim rukometaskim rezultatima ispadali i sl. Po meni oni idu najdalje ove sezone. Dinamo ce proci ove sabane na guzove i slijedece kolo je mahanje.

partizan ispada u sljedećem kolu, a dinamo prolazi

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 jul 2015, 15:53

dean33 je napisao/la: partizan ispada u sljedećem kolu, a dinamo prolazi
Vidovnjak?! :hmmmmm:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 24 jul 2015, 15:59

marconato je napisao/la:
dean33 je napisao/la: partizan ispada u sljedećem kolu, a dinamo prolazi
Vidovnjak?! :hmmmmm:
samo dobar prognozer...iako za ovo ne moraš biti tako dobar prognozer

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 jul 2015, 16:03

Dobro, videcemo... ;)

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.