Ma iskreno po meni decko je sasvim dobro odigrao i treba se vidjeti i protiv neke jace repke. Ovo danas je bio malo tezi trening.Rinuka je napisao/la:Yebes reprezentaciju bez bar jednog Susica

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma iskreno po meni decko je sasvim dobro odigrao i treba se vidjeti i protiv neke jace repke. Ovo danas je bio malo tezi trening.Rinuka je napisao/la:Yebes reprezentaciju bez bar jednog Susica
Hadzic ubjedljivo najbolji.PapeSusic je napisao/la:Volio bi vidjeti Susica protiv Svicarske. On, Hadzic i Pjanic solidni, ostali tanko...
Pa je li igrao momak ****Pivopija je napisao/la:Hadzic ubjedljivo najbolji.PapeSusic je napisao/la:Volio bi vidjeti Susica protiv Svicarske. On, Hadzic i Pjanic solidni, ostali tanko...
Realno-najbolji je bio.. I on i Duljevic su opravdali poziv, mada Duljevic igra puno bolje po lijevoj strani ali i ovo danas je bilo sasvim OK..soccerfan je napisao/la:Ma iskreno po meni decko je sasvim dobro odigrao i treba se vidjeti i protiv neke jace repke. Ovo danas je bio malo tezi trening.Rinuka je napisao/la:Yebes reprezentaciju bez bar jednog Susica![]()
Nije.Sheyi je napisao/la:Pa je li igrao momak ****Pivopija je napisao/la:Hadzic ubjedljivo najbolji.PapeSusic je napisao/la:Volio bi vidjeti Susica protiv Svicarske. On, Hadzic i Pjanic solidni, ostali tanko...
Nije. Nego Baho se malo zanijeo i rekao da ulazi Hadzic i meni se i ucinilo da je usao. I mi se ovdje raspisali kako je nevidljiv na terenu a fraer u biti ni usao u igru nijeSheyi je napisao/la:Pa je li igrao momak ****Pivopija je napisao/la:Hadzic ubjedljivo najbolji.PapeSusic je napisao/la:Volio bi vidjeti Susica protiv Svicarske. On, Hadzic i Pjanic solidni, ostali tanko...
Da, meni je i Prcic danas bio dobar a mislim da ce biti i mnogo bolji kad se vrate prvotimci pa da ga mozda stavimo na tu cuvenu 10ku al bez eksperimentisanja i da vidimo sta moze. Korneri su mu danas bili odlicni.Rinuka je napisao/la:Realno-najbolji je bio.. I on i Duljevic su opravdali poziv, mada Duljevic igra puno bolje po lijevoj strani ali i ovo danas je bilo sasvim OK..soccerfan je napisao/la:Ma iskreno po meni decko je sasvim dobro odigrao i treba se vidjeti i protiv neke jace repke. Ovo danas je bio malo tezi trening.Rinuka je napisao/la:Yebes reprezentaciju bez bar jednog Susica![]()
Ko da bi bio vidljiv i da je igro .soccerfan je napisao/la: Nije. Nego Baho se malo zanijeo i rekao da ulazi Hadzic i meni se i ucinilo da je usao. I mi se ovdje raspisali kako je nevidljiv na terenu a fraer u biti ni usao u igru nije![]()
![]()
Ja bi i Prcica probao na 10ki pa da vidimo. Cimirota stvarno nisam dovoljno gledao da bi znao kako bi se on tu snasao.Virtu4l je napisao/la:Kao što sam sinoć napisao, jedino što me je zanimalo pred ovu utakmicu je Mateo Sušić i prezadovoljan sam njegovom partijom. Ostalo je sve manje više poznato i kao što kolega rios reče, ponovo smo dobili potvrdu da smo bez Džeke i Pjanića prosječna reprezentacija i da samo u najjačem sastavu možemo pobjeđivati.
Cilj ovakvih utakmica je testiranje novih igrača i Meša je to ovoga puta dobro uradio. Duljević je debitovao, ali se momak postavio kao da mu je ovo pedeseti nastup, sigurno da za njega ima mjesta u rosteru. Vrančića i Prcića ne mogu ocijeniti, možda je Sanjin ostavio malo bolji dojam, a Vrančić je igrao na neprirodnoj poziciji, tako da opet nismo dobili odgovor.
Generalno sam zadovoljan. Baždarević se večeras vodio logikom i usput je zabilježio još jednu pobjedu. Dobili smo Matea i to je veoma bitno obzirom da se radi o kritičnoj poziciji. Ona lopta Pjanića u prazan prostor i trk Sušića prije prvog gola je nešto što nam treba već godinama. Treba nam igrač koji će čitati Pjanićevu genijalnost, Višća i Lulić to nisu znali.
Ostala je još jedna nepoznanica, koga ubaciti u vezni red sa Bešićem i Pjanićem? To će i dalje ostati nepoznanica jer nema Cimirota koji je po meni glavni kandidat za to preostalo mjesto.
Protiv Švicarske nema zezanja. To je sjajan tim i nema mjesta eksprerimentima. Džeko je i dalje najvažniji igrač ove reprezentacije, sa njim na terenu je sve drugačije. Pjanić je prelomio utakmicu i nastavio je tamo gdje je stao u prošlom ciklusu. Golčinu ne treba ni spominjati, čim je fauliran, rekao sam ekipi sa kojom sam gledao utakmicu da će ga zabiti. Jednostavno, idealna pozicija za njega, da je birao mjesto ne bi bolje izabrao.
Po meni dosta visoki na samom ubacaju i samim tim bez brzine i ostrine. Vrlo lagani za protivnicku odbranu, a jako teski za postizanje golova, jer i ako ih dobro zahvatis lopta ce ici vrlo sporo prema golu.soccerfan je napisao/la:Da, meni je i Prcic danas bio dobar a mislim da ce biti i mnogo bolji kad se vrate prvotimci pa da ga mozda stavimo na tu cuvenu 10ku al bez eksperimentisanja i da vidimo sta moze. Korneri su mu danas bili odlicni.Rinuka je napisao/la:Realno-najbolji je bio.. I on i Duljevic su opravdali poziv, mada Duljevic igra puno bolje po lijevoj strani ali i ovo danas je bilo sasvim OK..soccerfan je napisao/la: Ma iskreno po meni decko je sasvim dobro odigrao i treba se vidjeti i protiv neke jace repke. Ovo danas je bio malo tezi trening.![]()
Zato je i pocela sprdnja. Ja sam napisao ude Anel i izgubi se u masiBesic je napisao/la:Ko da bi bio vidljiv i da je igro .soccerfan je napisao/la: Nije. Nego Baho se malo zanijeo i rekao da ulazi Hadzic i meni se i ucinilo da je usao. I mi se ovdje raspisali kako je nevidljiv na terenu a fraer u biti ni usao u igru nije![]()
![]()
Pa u trenutnom kadru Virtu najblizi je Prcic,mada bih ja razmislio i o Grahovcu na DM a da onda Besic i Mire igraju ispred njega.soccerfan je napisao/la:Ja bi i Prcica probao na 10ki pa da vidimo. Cimirota stvarno nisam dovoljno gledao da bi znao kako bi se on tu snasao.Virtu4l je napisao/la:Kao što sam sinoć napisao, jedino što me je zanimalo pred ovu utakmicu je Mateo Sušić i prezadovoljan sam njegovom partijom. Ostalo je sve manje više poznato i kao što kolega rios reče, ponovo smo dobili potvrdu da smo bez Džeke i Pjanića prosječna reprezentacija i da samo u najjačem sastavu možemo pobjeđivati.
Cilj ovakvih utakmica je testiranje novih igrača i Meša je to ovoga puta dobro uradio. Duljević je debitovao, ali se momak postavio kao da mu je ovo pedeseti nastup, sigurno da za njega ima mjesta u rosteru. Vrančića i Prcića ne mogu ocijeniti, možda je Sanjin ostavio malo bolji dojam, a Vrančić je igrao na neprirodnoj poziciji, tako da opet nismo dobili odgovor.
Generalno sam zadovoljan. Baždarević se večeras vodio logikom i usput je zabilježio još jednu pobjedu. Dobili smo Matea i to je veoma bitno obzirom da se radi o kritičnoj poziciji. Ona lopta Pjanića u prazan prostor i trk Sušića prije prvog gola je nešto što nam treba već godinama. Treba nam igrač koji će čitati Pjanićevu genijalnost, Višća i Lulić to nisu znali.
Ostala je još jedna nepoznanica, koga ubaciti u vezni red sa Bešićem i Pjanićem? To će i dalje ostati nepoznanica jer nema Cimirota koji je po meni glavni kandidat za to preostalo mjesto.
Protiv Švicarske nema zezanja. To je sjajan tim i nema mjesta eksprerimentima. Džeko je i dalje najvažniji igrač ove reprezentacije, sa njim na terenu je sve drugačije. Pjanić je prelomio utakmicu i nastavio je tamo gdje je stao u prošlom ciklusu. Golčinu ne treba ni spominjati, čim je fauliran, rekao sam ekipi sa kojom sam gledao utakmicu da će ga zabiti. Jednostavno, idealna pozicija za njega, da je birao mjesto ne bi bolje izabrao.
Aha, e dobro onda. Kazem ne pratim decka nit imam vremena nesto posebno sve da pohvatam pa ovdje na forumu procitam i informisem se.Rios je napisao/la:Pa u trenutnom kadru Virtu najblizi je Prcic,mada bih ja razmislio i o Grahovcu na DM a da onda Besic i Mire igraju ispred njega.soccerfan je napisao/la:Ja bi i Prcica probao na 10ki pa da vidimo. Cimirota stvarno nisam dovoljno gledao da bi znao kako bi se on tu snasao.Virtu4l je napisao/la:Kao što sam sinoć napisao, jedino što me je zanimalo pred ovu utakmicu je Mateo Sušić i prezadovoljan sam njegovom partijom. Ostalo je sve manje više poznato i kao što kolega rios reče, ponovo smo dobili potvrdu da smo bez Džeke i Pjanića prosječna reprezentacija i da samo u najjačem sastavu možemo pobjeđivati.
@soccerfan Cimirot i nije za poziciju 10,on je DM I CM koliko ja znam i kad se oporavi bice neupitni 3 vezni uz Miralema i Besica po meni.Naravno ako zadrzi ovu trenutnu formu iz PAOK-a.
Jest igrao, pise i na uefi i na livescorusoccerfan je napisao/la:Nije. Nego Baho se malo zanijeo i rekao da ulazi Hadzic i meni se i ucinilo da je usao. I mi se ovdje raspisali kako je nevidljiv na terenu a fraer u biti ni usao u igru nijeSheyi je napisao/la:Pa je li igrao momak ****Pivopija je napisao/la: Hadzic ubjedljivo najbolji.![]()
![]()
Za kvalifikacije ja se nadam Cimirota ili Grahovca pa kud puklo puklo..JavierBosnia je napisao/la:Koga protiv svice u sredinu sa besicem i pjanicem?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.